Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > sny
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

sny

dzisiaj w nocy śniło mi się, że w nowej wersji pfa (firewall pod openbsd) da się stawiać niewidzialne pola siłowe i np. drzwi zabezpieczyć, żeby nie dało się wejść. a potem (nadal we śnie) znalazłem patch pozwalający stawiać pola paraliżujące.

you accept (reject, respect);

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-02-2006 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

o jezu .....

Old Post 25-02-2006 22:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

kiepskie

moje lepszejsze ;p

Old Post 25-02-2006 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Sny to dziwna rzecz Od najprostszych pseudo wspomnien z przeszlosci, przez dziwne zdarzenia inspirowane rzeczami z ktorymi mielismy doswiadczenia, az po totalnie odjechane wizje

Old Post 26-02-2006 07:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

wychodź czasem z domu - niekoniecznie do kafejki internetowej - jakiś bro może...

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 26-02-2006 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
wychodź czasem z domu - niekoniecznie do kafejki internetowej - jakiś bro może...
bro? podziękuję. wolę zajarać skuna.

a tydzień temu śniło mi się, że ładowałem shellcode do komputera przez mikrofon a potem mnie gonili, stałem na balkonie, zarwał się i spadłem.

Old Post 26-02-2006 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Q: who's "we"?
A: we know many things. we travel from the Great Salt Water to the home of biting lizards.

Old Post 26-02-2006 17:08
t0d
Elite (Fiend)

przeczytaj sobie dylogię Łukianienki "Labirynt Odbić" i "Fałszywe Lustra"

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 26-02-2006 17:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
przeczytaj sobie dylogię Łukianienki "Labirynt Odbić" i "Fałszywe Lustra"
#v+
Głębia - świat wirtualny, alternatywna rzeczywistość, wykreowana w pamięci globalnej sieci. Można w niej pracować, bawić się, uprawiać seks, pić i grać. Ale wychodzi się dopiero wtedy, gdy timer wyrzuci użytkownika. Tylko nurkowie, głębinowa elita, potrafią wynurzać się samodzielnie. Jeden z nich musi odkryć, kim jest postać, która nagle pojawia się w głębi. Nie ma odpowiednika w świecie rzeczywistym. I nie została stworzona przez Sieć...
#v-

czyli taki odgrzewany gibson?

Old Post 26-02-2006 18:18
t0d
Elite (Fiend)

eee? nie wiem / nie czytałem / nie widziałem

ze wszystkich powiesci o tej tematyce (a jest ich od ch.) ta jest najbliższa współczesności

Old Post 26-02-2006 20:29
AlieneK
KOSZ

A wczoraj czy tam przedwczoraj miałem straszny sen

Coś tam mi się śniło, że byłem w jakimś budynku z kimśtam i poszliśmy na ostatnie piętro i był tam długi korytarz. No i doszliśmy prawie do końca tego korytarza i nagle wyskoczył jakiś koleś z miotaczem ognia Ale szybko bo zabiliśmy czy coś w tym stylu i zabrałem mu ten miotacz. No i po chwili atakują nas jakieś duchy czy coś takiego Więc wszyscy uciekają oczywiście ja na końcu Ale jestem dzielny to tym miotaczem pale wszystko co mnie atakuje ale po chwili skończyło się chyba paliwo bo miotacz przestał działać. Więc wale tą taką rurą od miotacza te duchy. A te duchy to były jakieś 3 małe postacie dzieci czy coś w tym stylu ale strach było patrzeć takie jakieś dziwne to to :F No i nagle za tymi postaciami pojawia się mój kolega z mp5 Zaczął strzelać w łeb jednej postaci ale nic się nie stało. I wtedy gdy już myślałem, że uda mi się uciec to jedna z tych postaci złapała ten kikut miotacza, którym się od nich odpychałem i się do mnie zbliża i wtedy się obudziłem

Ale głupi sen

A zawsze się zastanawiałem co się stanie gdy we śnie taki jakiś duch czy potwór jednak mnie złapie, ale zawsze jednak się budziłem. Ale raz jakiś czas temu mi się zdarzyło, że jednak jakiś duch czy coś mnie złapało i wtedy przeszył mnie straszny dreszcz, który trwał jeszcze chwile po tym jak się obudziłem

Old Post 28-02-2006 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majes
Guest

Mi tam w ogole nic sie nie sni. Ewentualnie jakies gole baby jak juz

Old Post 28-02-2006 16:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

wczoraj... z jakims ponurym jegomosciem ubrani w latex skore i lancuchy
siedzielismy w cyberpunkowej piwnicy
celem przeczekania wywolanego wczesniej zamentu
operowalem specjalem telekineza kumpel czytal w myslach
zapach zgnilizny posepna atmosfera
i przesiakniete blotem zakamarki sredniowiecznego miasta najsior

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 28-02-2006 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:42.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions