Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Przeszło???
czy czujesz potrzebe gry (szczegoolnie w CS'a)
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 17 56.67%
Nie 13 43.33%
W sumie: 30 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Przeszło???

takie pytanie....czy komuś znudził sie lub przeszlo uzależnienie od CS'a??? bo ja osoboście po 3 miesiącach codziennego kilkugodzinnego grania w CS'a juz nie czuje takiej potrzeby tak jak kiedyś....wogle nawet dzisiaj w nic nie grałem...moze to pierwszy krok do "uzdrowienia"??? obecnie zacząłem grac w "of" ale to mi sie juz tak nie podoba jak CS....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-02-2002 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

mo wiesz to jest roznie czasem wracam sobie do domu i mam taka zajebista ochote sobie pograc i czasem jest tak ze gram dlugoooooooo, a czasem pogram 5 min i juz wiecej nie mam ochoty to chyba zalerzy od tego ajk mi minol dzien...

Old Post 07-02-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

no tak...ale czy jesteś wstanie sobie powiedzieć: :dzisiaj nic nie gram tylko czytam albo sie ucze" a raczej czy jesteś wstanie tego dotrzymać....bo ja kiedyś tak nie mogłem...moowiłęm sobie:"dzisiaj sie ucze przynajmiej 3 godzinkii wogle nie gram" za pooł godziny:"no moze se troche pogram...ale i tak bede sie długo uczył" i wychodziło, ze uczzyłem sie maxymalnie połowe tego co se ustaliłem a grałem do wieczora.... teraz juz nie gram, ale i tak za duzo siedze przed kompem....

Old Post 07-02-2002 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

wiesz ja mam taka sytuacjie w domu a nie inna odkad zaczolem grac w cs to moje oceny poszly radykalnie w dol ale sie trzymam wiec w cs moge grac przewaznie piatek i weekendy no i czasem jak wroce ze szkoly i tak od np. 14-16 max. wiec teraz nie mam jak powstrzymywac sie od grania bo jak jest moj starszy a jest srodek tygodnia to nie mam co cs zarzucac, ale razcej umiem sie powtrzymac...

Old Post 07-02-2002 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Ja tam raczej moge sie powstrzymac. Albo i nie? To zależy jak ktoś powiedział od dnia ... Kiedys grałem z 3-4 h na dzień, ale teraz mi to przechodzi, mimo to zawsze chce sobie pograc. Czasem krotko, a czasem nie-e. A co do założeń to raczej uda mi sie spełniać, bo ja czytam tylko to co lubię, czyli to dla mnie sama przyjemnosc ... a nie ucze sie wiecej niz 1h na dzien Bo jak mowia "do za duzo to nie zdrowo".

Old Post 07-02-2002 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Talking

Ze mnq jest gorzej... ja gram w CSa od 14 miechow. Mialem kryzys w wakacje ale mi przeszlo. Jestem jak dawniej. Jak nie gram 2 dni w CSa to zaczynam swirowac. O nauce bez CSa nie moze byc mowy. Ale mimo to jakos zaliczam egzaminy na studiach (srednia narazie 4.8 ), wiec nie jest tak zle .
A ty Alienek widocznie nigdy nie "kochales" tej gry jak ja. U mnie to byla milosc od pierwszego wejrzenia (wczesniej nie gralem w zadne fpp). Mam nadzieje ze mi nigdy nie przejdzie ochota na codzienne zmagania na sieci.
Pozdrowienia dla wiernych fanow CSa ( takich jak ja )!

Old Post 08-02-2002 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Validus
Training (Enforcer)

No ja gram juz naprawde dosyc sporo moze nie mam stalek tak jak wy ale od CSka jestem juz niezle uzalezniony:>>>>>>
A co do nauki
hmmmmmmm
tutaj to bywa roznie ale zazwyczaj mam tak jak alienek tylko ze sie nie ucze wcale

Old Post 08-02-2002 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Validus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Validus Znajdź więcej post'ów przez  Validus Dodaj Validus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Validus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mazoor
Guest

moze mi przejdzie za rok jak bede sie musial uczyc do matury
ale potem chyba wroce...

Old Post 08-02-2002 13:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Ja w CS'a gram zaraz zaraz to juz bedzie 2 rok jak gram w csa i jeszcze mi sie nie znudzil lecz przyznam ze ostatnio wiecej czasu spedzam grajac w Diablo 2 lod niz w CS'a

Old Post 08-02-2002 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu
Ze mnq jest gorzej... ja gram w CSa od 14 miechow. Mialem kryzys w wakacje ale mi przeszlo. Jestem jak dawniej. Jak nie gram 2 dni w CSa to zaczynam swirowac. O nauce bez CSa nie moze byc mowy. Ale mimo to jakos zaliczam egzaminy na studiach (srednia narazie 4.8 ), wiec nie jest tak zle .
A ty Alienek widocznie nigdy nie "kochales" tej gry jak ja. U mnie to byla milosc od pierwszego wejrzenia (wczesniej nie gralem w zadne fpp). Mam nadzieje ze mi nigdy nie przejdzie ochota na codzienne zmagania na sieci.
Pozdrowienia dla wiernych fanow CSa ( takich jak ja )!

hmm...nie chodzi mi o to ze mi sie znudził i nie gram.....ale zauważyłem ze juz nie czuje potrzeby gry.....lubie CS'a i wątpie abym przestał go lubić. Jednak juz nie jest tak ze wracam do domu i siadam do CS'a.....przeszło mi.....i juz nawet mnie nie coiągnie do niego....
ale ja mam taką teorię.....ktoora w moim przypadku sprawdza się dosyć często (w przypadku CS'a sie nie sprawdziała):
"Prawie każda gra jest zajebista dopuki ja jej niemam"
jak juz dorwe jakąś giere to po jakimś czasie nudzi mi sie..... ale CS mi sie nie znudził.....(jeszcze)

Old Post 08-02-2002 14:01
DeStRuCt0r
Guest

A juz juz nie gralem kupe czasu w cs i zyje

Old Post 08-02-2002 15:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mazoor
Guest

juz niedlugo juz niedlugo

Old Post 08-02-2002 15:22
=cs=Hitman
Training (Enforcer)

....

MANIACY D )

Old Post 08-02-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =cs=Hitman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =cs=Hitman Znajdź więcej post'ów przez  =cs=Hitman Dodaj =cs=Hitman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =cs=Hitman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Po feriach nauczyłem się "panować" nad sobą do tego stopnia, że do kompa siadam na 1,5 godziny dziennie
(Nadrabiam w piątek w nocy )

Old Post 09-02-2002 00:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

w cs walcze od czasow kiedy 100 osob w polsce gralo w ta gierke i JESZCZE mi sie nie znudzila... sa dni ze nie gram w CS, wole wyjsc z kumplami na Rynek KrK, badz pujsc na jakis koncert ! CS pozostaje dla mnie milym przerywnikiem

Old Post 09-02-2002 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

mi sie tam cs nigdy nie podobal . a tak na powaznie, jak zrobie se przerwe dluzsza to mam taka ochote grac w csa ze siedze przed monitorem cale dnie tak jak teraz

Old Post 09-02-2002 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez del
mi sie tam cs nigdy nie podobal . a tak na powaznie, jak zrobie se przerwe dluzsza to mam taka ochote grac w csa ze siedze przed monitorem cale dnie tak jak teraz

A jak ja zrobie przerwe to jest po prostu zajebiscie!
Siadam i tak mi sie zajebiscie gra sie ze to poezja!

Old Post 09-02-2002 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Ja nie grałem przez tydzień bo wyjechałem i jak wruciłęm to nawet mi sie nie chciało bardzo grać...ale jak zagrałem to mi szło tylko nieiwele lepiej niż zwykle...

Old Post 10-02-2002 10:46
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Ja nie grałem przez tydzień bo wyjechałem i jak wruciłęm to nawet mi sie nie chciało bardzo grać...ale jak zagrałem to mi szło tylko nieiwele lepiej niż zwykle...

Czyli beznadziejnie? (joke)

Old Post 10-02-2002 13:25
AlieneK
KOSZ

LOL.....widze ze tu są w większości jakieś maniaki...... to chyba niedobrze...

Old Post 10-02-2002 20:38
Wania
-w-

CS jest jak wino im starsze tym lepsze .. im wiecej wypijesz, tym masz ochote na JEEEEEEESZCZE !

Old Post 10-02-2002 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
frew
Skilled (Knight)

Przeszło???

Ja teraz niemoge grac na kompie bo mam zakaz i jakos zyje

GG: 706037

Old Post 12-02-2002 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil frew Kliknij tutaj by wysłać e-maila do frew Znajdź więcej post'ów przez  frew Dodaj frew do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać frew prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Re: Przeszło???

quote:
Napisane oryginalnie przez frew
Ja teraz niemoge grac na kompie bo mam zakaz i jakos zyje

ja mam tak samo.... tylko w weekendy moge grać.....

Old Post 12-02-2002 16:07
frew
Skilled (Knight)

Re: Re: Przeszło???

quote:

hehehe ja na feriach moglem grac...
a teraz tylko jak ojca niema bo mama nic niemowi jak gram

GG: 706037

Old Post 12-02-2002 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil frew Kliknij tutaj by wysłać e-maila do frew Znajdź więcej post'ów przez  frew Dodaj frew do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać frew prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: Przeszło???

quote:

buahahaaaha ... do czego to dochodzi

Old Post 12-02-2002 16:19
AlieneK
KOSZ

Re: Re: Re: Przeszło???

quote:
Napisane oryginalnie przez frew

hehehe ja na feriach moglem grac...
a teraz tylko jak ojca niema bo mama nic niemowi jak gram

w ferie to też mogłem.....teraz nie moge...po feriach......

Old Post 12-02-2002 18:32
mAJKiEL
Elite (Fiend)

mi juz prawie przynajmniej ostatnio jak wlazlem na server pingi skakaly prawie na kazdym polskim servie do 300 i zabijaly mnie jakies skampione za kazdym rogiem lamki wywyzszajac sie przytym to powiedzxalem dosc !! i robie przerwe od cs'a conajmniej na 2 tygodnie !

Old Post 12-02-2002 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:57.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions