pod przecinkiem mam kupowanie mp5 z amunicją - bind "," "buy; menuselect 3; menuselect 1; buyammo1; buyammo1; buyammo1 menuselect 0" (tylko te menuselect 0 na końcu niepotrzebne jest bo i tak nie wychodzi z menu)
pod kropką mam zbindowane kupowanie kevlara+helemet HE i flasha....kolejność kupowania jest zgodna zkolejnością wpisywania...więc jesli np. ma 1200 USD to kupi mi sie kevlar+hemlet i flash (b0 1200 - 1000 za kevlar to zostaje 200 a HE jest za 300 więc kupuje mi sie flash). A jesli chce drugiego flasha to wciskam jeszce raz...kevlar 2 mi sie nie kupi i HE też.
bind "." "buyequip; menuselect 2; menuselect 4; menuselect 3; menuselect 0"
a pod slashem mam zbindowane kupowanie primery ammo
bind "/" "buy; menuselect 6"
więc jesli chce kupić mp5 i reszte sprzęta to wckia m ,nwszystko po kolei "," "." "/" i wciągu niecałej sekundy mam cały zestaw.
Ale zanim uzywałem bindów to doszedłem do takiej perfekcji w kupowaniu tradycyjnym, ze zajmowało mi to i tak niewiele czasu i sie wyrabiałem przed końcem freez time (no wiecie o co mi chodzi).
Ale jak widać mam zbindowaną mp5 woięc i tak mam niezłe tempo przy kupowaniu innych rzeczy. A wybrałem mp5 bo jest to tania i dobra broń więc najczęsciej kupuje właśnie ja....
aha i wiem ze zrobilęm błedy w pisowni tych wyrazów, więc mnie nie poprawiajcie...
i jeszce coś: czasem mnie wqrza jak se qpie 2 mp5 tki...