Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Czas odpoczac......
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[STER]TombStone
Rusher :)

Czas odpoczac......

Mysle ze czas dac sobie spokuj z cs'em na jakis czas.Musze troche ochlonac ,kilka rzeczy przemyslec........ zmienic pare rzeczy na lepsze.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-02-2002 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]TombStone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]TombStone Znajdź więcej post'ów przez  [STER]TombStone Dodaj [STER]TombStone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]TombStone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

Re: Czas odpoczac......

no chyba to jest nie najgorszy pomysł

ale zalerzy dla kogo

Old Post 13-02-2002 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

No czasem trzeba! Ale dla mnie ten czas jeszcze nie nadszedl

Old Post 13-02-2002 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]TombStone
Mysle ze czas dac sobie spokuj z cs'em na jakis czas.Musze troche ochlonac ,kilka rzeczy przemyslec........ zmienic pare rzeczy na lepsze.

Ja osobiście gram od dawna, ale jeszcze nigdy nie naszło mnie na dłuższą przerwę i raczej się na to nie zanosi. Można przestać grać tak bardzo itensywnie na jakiś czas, żeby powrócił większy zapał, ale dłuższe przerwy raczej dobrze nie robią...

Old Post 13-02-2002 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

ja wlasnie jestem w trakcie takiej przerwy staram sie malo siedziec przy kompie wogule ! nietylko przy cs'ie wchodze na net tyko na 20 min dziennie i to all ! teraz jednak jedna gra mnie zaczela przyciagac na dluzej znaczy sie ostatnipo siedzialem nad nia ze 3-4 godz MEDAL OF HONOR ALLIED ASSAULT Roxorz !!!

Old Post 13-02-2002 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mad_Dud
Training (Enforcer)

Thumbs down

Dla mnie to juz nie to samo na topgunie, co jak byles ehh
Mam nadzieje, ze jeszze kiedys razem zagramy
Pozdro TombStone !!!

Old Post 13-02-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mad_Dud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mad_Dud Znajdź więcej post'ów przez  Mad_Dud Dodaj Mad_Dud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mad_Dud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

!

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
ja wlasnie jestem w trakcie takiej przerwy staram sie malo siedziec przy kompie wogule ! nietylko przy cs'ie wchodze na net tyko na 20 min dziennie i to all ! teraz jednak jedna gra mnie zaczela przyciagac na dluzej znaczy sie ostatnipo siedzialem nad nia ze 3-4 godz MEDAL OF HONOR ALLIED ASSAULT Roxorz !!!
TA, ZAJEFAJNA GRA! DZISIAJ WLASNIE DOSTALEM I WYMIATAM SZWABOW (CHYBA TO SZWABY?)

Old Post 13-02-2002 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]TombStone

o to to to .. wlasnie.. dobry pomysl... tylko powiedz mi JAK ??
mam sdi na chacie.. calkiem dobry komp... ping jest good ... czesto łącze sie jako jeden z pierwszych na serwy... malo place za internet...
i wez tu w takiej sytuacji sie oderwij od ceesa... a co dopiero od netu
a ja to przynajmniej na troszqe musze zrobic bo mam egzaminy (do szkoly sredniej )

jak znasz jakas dobra i sensowna rade to wal

Old Post 13-02-2002 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

czyt. b.cs.pl

Old Post 13-02-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
czyt. b.cs.pl

ox

Old Post 13-02-2002 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

moje zdanie

No zgodze sie z toba Alkoholik . Na wiekszosc osob w pewnym wieku ( 18< ) przychodzi pewne zniechecenie do gier komputerowych .

Dla mnie tez nadeszla ostatnio taka przerwa , gry juz mnie prawie nie pociagaja , moze CS 1.4 wniesie jakis powiew swiezosci , narazie chyba pogram troche w DODa 2.0 , ale jeszcze nie mialem okazji !

MSN [email protected]

Old Post 14-02-2002 08:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

Re: moje zdanie

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
... No zgodze sie z toba Alkoholik ...

alkoholik ?? do kogo to ?

Old Post 14-02-2002 13:14
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Re: Re: moje zdanie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35

alkoholik ?? do kogo to ?

hehe pod tym aliasem gral przez jakis czas TombStone !

MSN [email protected]

Old Post 14-02-2002 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

Re: Re: Re: moje zdanie

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif

hehe pod tym aliasem gral przez jakis czas TombStone !

aaaa... looz.. nie wiedzialem

Old Post 14-02-2002 14:40
AlieneK
KOSZ

Re: Re: Czas odpoczac......

quote:

o to to to .. wlasnie.. dobry pomysl... tylko powiedz mi JAK ??
mam sdi na chacie.. calkiem dobry komp... ping jest good ... czesto łącze sie jako jeden z pierwszych na serwy... malo place za internet...
i wez tu w takiej sytuacji sie oderwij od ceesa... a co dopiero od netu
a ja to przynajmniej na troszqe musze zrobic bo mam egzaminy (do szkoly sredniej )

jak znasz jakas dobra i sensowna rade to wal

ja grałem zadużo aż mi sie odechciało....
a poza tym mam ograniczenie wynikające z moich ocen....

Old Post 14-02-2002 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

Re: Re: Re: Czas odpoczac......

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
... a poza tym mam ograniczenie wynikające z moich ocen....

no wiesz... dzieki sredniej 4.75 w 3 kl gim. starzy mnie nie odganiajo od kompa

Old Post 14-02-2002 16:01
CzAsZeK
e.coast > czaszek

c35 też mam ten problem (dobry komp + net a potem egzaminy )
Jakoś po powrociez ferii straciłem zajawkę na kompa

Old Post 14-02-2002 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Re: Re: Re: Re: Czas odpoczac......

quote:

to juz twój problem.....ja takich nie mam...chociarz wolałbym takie mieć .......ale ja byęde sie cieszył jak bede miał 3,5 pna koniec 3 L.O.

Old Post 14-02-2002 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
... Jakoś po powrocie z ferii straciłem zajawkę na kompa

ja tez tak chce !!

Old Post 14-02-2002 16:17
BoHeN
Skilled (Knight)

to masz zajebistą sredną

qrde a umnie w budzie to cieżko zdobyc taką srednią

no to masz luzy

h3 He h3

Old Post 14-02-2002 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Odpocznij ale wróc tomb!

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 14-02-2002 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Nie wracaj !! Bo to pudeleczko mnie zawsze duzo hp kosztowalo

Old Post 14-02-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

pudełeczko ?
o co chodzi z tym magicznym pudełeczkiem ?

Old Post 14-02-2002 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bOleK
I am the great Cornholio!

no pudeleczko... jeszcze nie kumasz?!

Old Post 14-02-2002 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bOleK Znajdź więcej post'ów przez  bOleK Dodaj bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

..... nie :o

Old Post 15-02-2002 11:58
DeStRuCt0r
Guest

Re: Re: Re: Re: Czas odpoczac......

quote:

juz skoncyles 3 goimnazjum? to dobry jestes bo to troszke niemozliwe.....

Old Post 15-02-2002 12:10
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Jemu chyba chodzi o semestr (chyba )

Old Post 15-02-2002 12:11
c35
old FPP.pl member

Re: Re: Re: Re: Re: Czas odpoczac......

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

juz skoncyles 3 goimnazjum? to dobry jestes bo to troszke niemozliwe.....

jak bys pomyslal.. to bys wiedzial ze tu chodzi o semestr !!

Edytowane przez c35 dnia 15-02-2002 o godz. 20:10

Old Post 15-02-2002 12:54
bOleK
I am the great Cornholio!

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
..... nie :o

to trudno, kiedys skumasz

Old Post 15-02-2002 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bOleK Znajdź więcej post'ów przez  bOleK Dodaj bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Już skumałem

Old Post 15-02-2002 15:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:06.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions