Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Wasze kompy
Gośc zrobił kompa...
You do not have permission to vote on this poll.
No - rewelka. 7 63.64%
Taki sobie. 2 18.18%
Musialo go niezle pokrecic. 1 9.09%
Mi to wszytko jedno... 1 9.09%
W sumie: 11 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Wasze kompy

Jak wygladaja wasze kompy. Spojzcie na ten

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-03-2002 05:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ano fajnie zrobil...

Old Post 14-03-2002 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Fajne obudowy... A w środku hula wiatr

Old Post 14-03-2002 09:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lo_fatt
Iron Fist

fajnie sobie koles je pomalowal
te 2 tez sa spoko

Old Post 14-03-2002 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lo_fatt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lo_fatt Znajdź więcej post'ów przez  Lo_fatt Dodaj Lo_fatt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lo_fatt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no ten drugi fajniejszy...

Old Post 14-03-2002 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

no bo ten pierwszy jest polski a ten drugi zagraniczny

Old Post 14-03-2002 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

toz wiem

Old Post 14-03-2002 10:49
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ten drugi calkiemfajnie zrobiony
Pierwszy fajny, ale tylko ten z prawej

Old Post 14-03-2002 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Kiedys na serwisie zalazl sie taki obrazek komputera podziurawionego kulami z pistoleu albo jakiegos machineguna tamten to dobiero byl czadowy tez byb se swoj tak uzadzil gdyby mnie bylo stac na nowy

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 14-03-2002 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

wszystko ze znakiem Q Q2 lub Q3 jest fajne

tak jak kiedyś na q3.fpp.pl był ten obrazek (wiem, że nie ma on związku z komp`a ale tak btw)

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 14-03-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
no bo ten pierwszy jest polski a ten drugi zagraniczny

To pokaz swoj

Old Post 14-03-2002 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lo_fatt
Iron Fist

Talking

a te 2 to sa moje , chce ktos kupic ?

Old Post 14-03-2002 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lo_fatt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lo_fatt Znajdź więcej post'ów przez  Lo_fatt Dodaj Lo_fatt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lo_fatt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

no ja moge zaszpanowac, lecz nie mam zdjencia jpg'a (gdyby mi sie chcialo zapier.dalac zeby to guwno zeskanowac...) ale moge powiedziec ze wyglonda kul, jeden jest ciongle rozkrencony, bo sie grzeje wszystko na zewnontrz, a drugi ostatnio dorobilem sobie szpanerskom-ultra-mega-wypas-czad swietlufke uv (taka cool violet) i swieci sobie łał, wienc musialem takze wycionc dziurke i tera jedna strona to pleXa wienc przeswituje łał ultra. moze bym zeskanowal ale musze go pierw naprawic zeby dzialal a nie bawic sie w photographera.

Edytowane przez dnia 14-03-2002 o godz. 19:14

Old Post 14-03-2002 18:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

Talking

Ja mam taki model jak na fotce nr.1 (codegen -sux- 7001 albo 2 juz nie pamietam) tyle, ze pomalowana na czarno z ciemno zoltymi elementami (przycisk fdd, reset, power itp) oraz z wielkim znaczkiem Unreala z boku

Old Post 14-03-2002 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

ja tesh mam taki znaczek q3 na obudowie, ale niemam acid

Old Post 15-03-2002 07:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Moja jest cala srebrana, jest tam nagrywarka, cd-rom, kieszen dysku (pusta), przydaje sie jak ktos przychodzi z twardym. Ogolnie to w srodku all jest hiper, cool, sexy, czad, nowe, wypucowane i podkrecone na maxa . Kabelki zgrabnie pospinane (tasmy ide okragle). Jezeli chodzi o kompy to jestem maniak, jezeli raz w miesiacu czegos sobie niezapodam to jestem chory. Co sie tyczy tego co jest na zewnatrz, to mam all poza kamera internetowa, ktora ostatnio spylilem - tak to bym zdjecie zrobil . Ale opis chyba wystarczy.

Dodaje: jak chcecie zobaczyc kilka fajnych maszynek to kilkajcie tutaj

Edytowane przez LaGranda dnia 15-03-2002 o godz. 11:18

Old Post 15-03-2002 09:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:15.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions