Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Wielka kupa finalow PRL
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
naprany
Member of BiA_clan

Thumbs down Wielka kupa finalow PRL

Nic dodac nic ujac. Wypada mi jeszcze pogratulowac organizatorom. Tak trzymac !
Ci co sledza co sie dzieje i sa w srodku tegoz lokalu wiedza o czym mowie
Moze dzisiaj sie zakonczy ten final...

pozdrawiam
by n4prTVN7

# B i A _Clan
B i A| Server FFA 195.114.173.143: 27961

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-04-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil naprany Znajdź więcej post'ów przez  naprany Dodaj naprany do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać naprany prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

no fakt .. moze sie dzisiaj zacznie ten finał ...

Edytowane przez Sphere dnia 27-04-2002 o godz. 16:54

Old Post 27-04-2002 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking

No i wielki choy! jazda na calego kto byl to wie co i jak...

Old Post 27-04-2002 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

no coz, zdarza sie

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 27-04-2002 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nikramo
jedyny inteligentny

Aktualnie godzina 00:20, finalisci jeszcze nieznani, dogrywka c4 vs Bk. Ten mecz mial byc o 14 ! :O

Old Post 27-04-2002 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nikramo Znajdź więcej post'ów przez  Nikramo Dodaj Nikramo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nikramo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dr.Mengele
Training (Enforcer)

Talking

loooooooooooooooooo....a ja to przespalem ...c4 wygralo"chyba" ale nie chece falszowqac danych////

Old Post 28-04-2002 01:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr.Mengele Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr.Mengele Znajdź więcej post'ów przez  Dr.Mengele Dodaj Dr.Mengele do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr.Mengele prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

Lol.
Jak dr.mengele byles w stanie wrocic do domu i jeszcze cos napisac to ja nie wiem.
Polfinalow przespal gdzies w koncie, a pozniej wrocil i komentarze pisze. heheh
Bonaqua z Cola rox.

Old Post 28-04-2002 01:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Talking

Oni jeszcze tam siedza i graja....pewnie....no nie ma to jak good organizacja rotfl

Old Post 28-04-2002 02:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

A najsmiesnejsze to jest to ze DX nie jest odpowiedzialny za syf w arene

A rozpoczynanie meczu ok godz 19, kiedy niektorzy sa juz na nogach od 14 h, i nie wiedza co sie dzieje, to tez nie wplywa na jakos gry.. abstra****ac od wynikow polfinalow..

Nastewpny zrobimy w Poznaniu, beda hostessy pifo za friko i co najwazniejsze dzialajace kompy na pare dni przed gra, a nie wchodzimy rano z Darkiem do Areny.... a tam dopiero wolfy sa instalowane- ROTFL
RW oczywiscie nie dzialalo (ch.. wie czemu) bo w cafe eloko dalo sie od biedy z niego korzystac.....
Gdyby nie spoko wiara (jaka sa ludzie grajacy w wolfa), to wyjazd do Warszawy bylby totalna klapa.....

Chlip chlip, a najgorsze jest to ze fragujac z mausera bede teraz widzial twarze was wszystkich z wawy (nick-face)

Cya, na serwerach, powrocmy do lagow, plow i roznych dziwnych rzeczy... skadinad mniej w sumie wkurzajacych od dzisiejszej klapy jaka okazaly sie finaly
Aha i umowmy na jakis sparing Mazia i ZurkaDepecha - moga sie trzaskac na dowolne bronie ( w wolfworldzie ofkoz )

Old Post 28-04-2002 02:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Nie wiem, moze to smieszne ale dla mnie ten dzien poprostu mignal... raz , dwa i jestem w domu.... Czy wielka kupa to hm zal od pkt widzenia.
W sensie samego LAN wszystko sie wyjebalo na ryj sprzetowo poprostu. Na dobra sprawe jedyny przypadkowy komp BadIdea mial moc pociagnac serwer w Arenie. Ogolnie jak nie jeden pad to drugi. I tak mozna wyliczac.

Na szczescie udalo sie zoorganizowac druga cafe gdzie all kompy dzialaly i serw zainstolowal Nightman w locie z netu, udalo sie all kompy ustawic i zagrac 2 mecze, bez padow generalnie.

W sumie wyszedl z tego zlot RTCW + walka z przeciwnosciami losu (PCetami), okraszony 2 meczami półfinałowymi.

Kupa nie kupa moim zdaniem bylo warto, mozecie powiesic organizator, ale wiekszosc tam zrobila wszystko co fizycznie mogla i ledwo przytomna byla.

Jak to w zyciu bywa mozemy sie skupic na negatywach lub plusach tego dnia. Kazdy ma swoja ocene, z tych ktorzy tam byli LIVE.

Wdlg mnie wiecej nie mozna bylo zrobic.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 28-04-2002 03:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
wkurzajacych od dzisiejszej klapy jaka okazaly sie finaly
Aha i umowmy na jakis sparing Mazia i ZurkaDepecha - moga sie trzaskac na dowolne bronie ( w wolfworldzie ofkoz )

A co to za rywalizacja miedzy Maziem a Zurkiem ?

Old Post 28-04-2002 08:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AWEK
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan

A co to za rywalizacja miedzy Maziem a Zurkiem ?

a sie posprzeczali o cos tam...ale chyba juz wyjasnione...niech faktycznie zagraja sobie na 2 peefy i bedzie clear

Old Post 28-04-2002 09:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AWEK Znajdź więcej post'ów przez  AWEK Dodaj AWEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AWEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

fUzzy, feezzy, feechy

eeh dla kogos dla kogo czyms normalnym jest granie w STALYCH 75fps na asfalcie cos takiego jak tam... :/ mialem specjalnie wyczesany cfg na grafe, z opowiesci co tam Arena oferuje wszytko co znalem i moglem okroic bylo na very fuckin low, no i lol asfalt 17-29 fps (moze z 49 jak patrzysz w glebe) nie pozwala to na pewne zagrania, powoduje, ze czujesz, ze grasz w calkiem inna gre na innym enginie a chcesz robic to samo co zwykle u siebie...
fUzz gralo jako pierwsze z POISON. My i oni musielismy przedrzec sie jakos przez niedogodnosci zastale na miejscu, niektore akcje na winshicie 98 (w dodatku zapchanym jakis syfem) sa takie ze rece opadaja. Sciagnac z netu rw, uporac sie z mikrofonami, myszkami, monitorami (jakies kosmiczne artefakty, obraz nie wycentrowany o 2 cale z lewej to norma tam), jakos sie udalo to zapiac i wystartowac w 6ciu z wlaczonym rw... oczywiscie bylo by za dobrze gdyby op-1 mysz dzialala jak powinna (jakies nieoczekiwane spiny i break dance), nie musze wam mowic jak txt wypowiedziany przez opa w takich momentach a bylo ich kilka "ja juz nie gram" potrafi zlamac morale... :/ ciesze sie ze jednak zimna krew jakos wziela goore (tam to trzeba bylo byc twardzielem zeby to wszystko jakos przyjac bez nerwow ). Albo taki moment kiedy wywala na 999 OP-1 (goddamnit znowu jego) i gramy w 5 na village. Coz, prosimy o chwilke przerwy, restart meczu. Chcemy przywrocic go do gry, prosimy o to ale zero reakcji. Slychac bardzo zyczliwe dla nas (tnx) komentarze na sali i bardzo trzezwe tresci "przeciez gramy na lanie, po to jest lan i ekipa razem w jednym kwadracie zeby nie dochodzilo da takich akcji zeby to szybko naprawic itd."; "grajcie fair, dajce reset". Jak grochem o sciane... Slychac tylko jakies marne z gory "gramy dalej" ok gramy w 5 bez opa rozwalamy im crypte, bierzemy zloto idziemy luzikiem przez ich resp, jestesmy na central i wygrana w kieszeni (moja asekuracja pf ) i wiecie co? daja reset match! taki syfny chamski manewr... ocencie to sami... :/ troche nas zatruli... oburzenie ze strony Ray'a zreszta w pelni sluszne, kolejny raz wystawiamy swoje nerwy na proobe. Taka to postawa byla w obliczu porazki, no coz trudno, szkoda mi was. Pozdrawiam Prosperka, Mit0sa i paru jeszcze ktorych nie wymienie z nicka (oooups bylo ciemno ) ale kto inny tam rzadzi... :/
Ciesze sie ze spotkalem sie z ludzmi ktorych znalem jedynie "z nicka", ciesze sie ze oplacila sie na to 4h jazda zapezialym pociagiem, ciesze sie ze wszystko jednak doszlo jakos do skutku, ciesze sie ze wygralismy.
pzdr all true rtcw fans&freaks

Edytowane przez bel dnia 28-04-2002 o godz. 14:34

Old Post 28-04-2002 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SOLAR
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Dr.Mengele
loooooooooooooooooo....a ja to przespalem ...c4 wygralo"chyba" ale nie chece falszowqac danych////

Chyba mam twoje zdjecie To ty spales pod schodami ?

Old Post 28-04-2002 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SOLAR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SOLAR Znajdź więcej post'ów przez  SOLAR Dodaj SOLAR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SOLAR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SOLAR
Skilled (Knight)

Szanowny Mr Dr.Mengele

Good Game Panie Mengele

Old Post 28-04-2002 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SOLAR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SOLAR Znajdź więcej post'ów przez  SOLAR Dodaj SOLAR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SOLAR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrOs
GrOsik T3

Talking Zdjecia

SOLAR czy moglbys udostepnic inne zdjecia z Warszawy?

POZDR

IRCnet #wolfpl

Old Post 28-04-2002 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SOLAR
Skilled (Knight)

Podaj miejsce, czas, godzine .....

A powaznie a gdzie mam to wrzucic ?

Do zassania bedzie jutro badz pojutrze jak bedzie znany jakis ftp a moze bedzie do ciagniecia z naszej strony. Ja to wszytko dzisiaj robie bardzo szybko i prowizotycznie. Nie mam dzisiaj za bradzo czasu. Wiecie jak jest przed dlugim weekendem.

Wszystkiego jest jakies 63 MB w tym 7 avikow (ale nie wszytkich musza one interesowac). Mysle ze dla wszytkich interesujace beda 2 lub 3 avi. Reszta to zdjecia. Te pozniej robione niestety maja gorsza jakosc (ciemnosc).

Old Post 28-04-2002 17:56
GrOs
GrOsik T3

Unhappy

Sorry ale ja nie mam FTP na ktory moznaby to zuploadowac
Jednak niecierpliwie oczekuje publikacji reszty materialow zdjeciowych i filmowych z imprezy PRL

Pozdr

IRCnet #wolfpl

Old Post 28-04-2002 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

Post beware ... wypracowanie ;)

po odespaniu nocki, obiedzie, wyapdach na gielde pora cos naskrobac - w koncu tez tam bylem i ponoc nawet za cos bylem odpowiedzialny hmmm ....

#1 Arena dala ciala (delikatnie ujmujac), wiec w ramach rekompensaty za stracony czas, nerwy, pieniadze, siwe wlosy i co tam kto chce dopisac, proponuje omijac ja z daleka, glownie ze wzgledu na rewelacyjna obsluge model Zboj&Zdzierca 1990, na dokladke nie do konca kompetentni

#2 Serdeczne Podziekowania naleza sie [BK]BigAnt'owi za staniecie na wysokosci zadania, i mimo ze to nie jego dzialka, mimo ze nie jest z wawy ... w ciagu kilkunastu minut meczenia swojej komorki znalazl nam zastepstwo w postaci e-Loko

#3 dementuje pogloski jakoby niektorzy byli wyroznieni lepszym sprzetem, szanse byly mniej wiecej rowne ...
bylo 8komputerow klasy Athlon-classic750#amd751+256SDram+gf2mx400 i 4 klasy Athlon-thunderbird@kt266+512DDRram+gf2mx400
kazdy klan dostal 4 suabe i 2 mocniejsze, a to ze niektorzy maja sprzet wypasiony w domu ... co poradzic
pokazcie mi caffe ktora jest w stanie zapewnic te min. 12 komputerow ktore pociagna wolfa 1024x768x32, maxfps=60, detale full, i zadnych rwan ...
sorry, ale na taki sprzet moze sobe pozwolic nie wiem ... ze 40% graczy w polsce? nie chce klamac, jak cos to zweryfikujcie, ale ile osob u was w klanie ma komputer jakos znaczaco lepszy niz proc=800MHz, wiecej niz 256ram, gf3/cos_rownie_mocnego
a jak wiadomo caffe za mocna nie ciagna, w koncu mamy ciezkie czasy nie?
fakt, mozna z tych sprzetow wiecej wycisnac, w przyszla sobote tam wpadne i poustawiam tak zeby dalo sie grac bez stresu w 800x600@16bit maxfps=35, wiekszosc detali=1, bo to jest mozliwe, a ze caffe przyjela bez przygotowania taka bande jak my - naleza sie brava

prawde mowiac mozna by sciagnac ludzi z wawy zeby tam grali, i wynegocjowac konkretne rabaty - ale to pozniej, poki co jest tam sporo do zrobienia

#4 nieszczesna resetnieta runda w meczu fuzz vs poison
sorry chlopaki - bylem sedzia, i staralem sie robic co sie dalo, zeby mecze sie odbyly
jak dostalem sygnal ze op-1 ma padniety komputer, wydarlem sie ze bedzie reset wiec gracie sobie na loozie - runda niewazna
zauwazylem ze poison odpuscilo, sp4 chyab tez slyszal nie? stalem przy nim, prosper bedac na 1 pietrze tez, ale ok
po resecie kompa sie okazuje ze mimo grania w 5 fuzz donosi dokumenty - no sorry chlopaki uprzedzalem
nie fair by bylo gdybym zmienil decyzje nie? co ja poradze ze przes sluchawki sie ludziom sluch ogranicza :/
na samym poczatku jak op jeszcze walczyl ze sterownikami do myshy, proponowalem mu swoja, rowniez logitecha (MouseManWheel), rowniez 3klawiszowa+roller, niestety sie na to nie zgodzil, stwierdzil ze woli grac na swojej ... ok - mecz sie zaczal

chyba juz ostatni punkt - dosc roztrzasania tego wszystkiego ...
Gratuluje
Niesamowici Ludzie
Niesamowite Mecze
Niesamowity Klimat :>
co by nie mowic - bylo rewelacyjnie (zakladajac ze to total provizorka)
i mam nadzieje ze jesli all wystapia w nastepnej/innej lidze ... bedzie lepiej, sprawniej i z mniejsza iloscia bugow i tarc
GG & GL BK, C4, Fuzz & Poison

#6 jesli kogos interesuja dema z meczu to jedyne ktore sa (Brava dla Bolsa z C4 za trzezwosc umyslu i mozna toto zassac:
ftp://wolf:[email protected]:4242
tam tez beda lezaly all picsy ktore udostepnil Solar, Depech i jesli sa inni chetni to tez zapraszam

pozdrawiam i dozobaczenia - miejmy nadzieje ze w rownie zacnym gronie

Old Post 28-04-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Unhappy Re: beware ... wypracowanie ;)

Qrdeee a mnie to ominęło... że też maturkę muszę mieć w tym roku... rozsądek zapanował nad przemożną chęcią wyjazdu do Stolicy. Cóż.. maybye next time.
Ale coś ten fpp z demkami nie bałdzo działa...

Old Post 28-04-2002 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fUzz.MaRIB^
Skilled (Knight)

Talking

no coz chcialbym 2 final juz ;D

Jezeli nie byloby wojen... nie byloby WoLFA...byloby WoLFA...

Old Post 28-04-2002 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fUzz.MaRIB^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fUzz.MaRIB^ Znajdź więcej post'ów przez  fUzz.MaRIB^ Dodaj fUzz.MaRIB^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fUzz.MaRIB^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool ZA JE BO ZA

naprawde nie byuo tak zle zjebisci ludzie i bardzo mile spedzony czas . Dzieki tym finauom poznauenm wielu z Was maniakalnych rtcwuowcuf heeee (pozdro dla shizo i jego pancera ) . fakt ze sie dugo zeszuo i meczoce byuo ale nic to. Mengle jak tam zdrufko heeeheee (pozdro2 dla wszyskich z kturymi piuem i paliuem ). Mam nadzieje ze jeszcze sie zobaczymy... nie tylko na plazy .

Old Post 29-04-2002 07:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

imprezka byla w sumie fajowa , pomimo iz nogi mi odpadly od stania i lazenia bylo fajnie. kupa ludzi wiele miesc akcji chyba ze 3 knajpy odwiedzilismy i na koniec ten super meczyk ehh a na deser mini lanparty do rana pozdro dla MS i ZIMMERA fajnie sie gralo ogolnie to wiecej takich imprezektrzeba robic

Old Post 30-04-2002 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:46.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions