beware ... wypracowanie ;)
po odespaniu nocki, obiedzie, wyapdach na gielde pora cos naskrobac - w koncu tez tam bylem i ponoc nawet za cos bylem odpowiedzialny hmmm ....
#1 Arena dala ciala (delikatnie ujmujac), wiec w ramach rekompensaty za stracony czas, nerwy, pieniadze, siwe wlosy i co tam kto chce dopisac, proponuje omijac ja z daleka, glownie ze wzgledu na rewelacyjna obsluge model Zboj&Zdzierca 1990, na dokladke nie do konca kompetentni
#2 Serdeczne Podziekowania naleza sie [BK]BigAnt'owi za staniecie na wysokosci zadania, i mimo ze to nie jego dzialka, mimo ze nie jest z wawy ... w ciagu kilkunastu minut meczenia swojej komorki znalazl nam zastepstwo w postaci e-Loko
#3 dementuje pogloski jakoby niektorzy byli wyroznieni lepszym sprzetem, szanse byly mniej wiecej rowne ...
bylo 8komputerow klasy Athlon-classic750#amd751+256SDram+gf2mx400 i 4 klasy Athlon-thunderbird@kt266+512DDRram+gf2mx400
kazdy klan dostal 4 suabe i 2 mocniejsze, a to ze niektorzy maja sprzet wypasiony w domu ... co poradzic
pokazcie mi caffe ktora jest w stanie zapewnic te min. 12 komputerow ktore pociagna wolfa 1024x768x32, maxfps=60, detale full, i zadnych rwan ...
sorry, ale na taki sprzet moze sobe pozwolic nie wiem ... ze 40% graczy w polsce? nie chce klamac, jak cos to zweryfikujcie, ale ile osob u was w klanie ma komputer jakos znaczaco lepszy niz proc=800MHz, wiecej niz 256ram, gf3/cos_rownie_mocnego
a jak wiadomo caffe za mocna nie ciagna, w koncu mamy ciezkie czasy nie?
fakt, mozna z tych sprzetow wiecej wycisnac, w przyszla sobote tam wpadne i poustawiam tak zeby dalo sie grac bez stresu w 800x600@16bit maxfps=35, wiekszosc detali=1, bo to jest mozliwe, a ze caffe przyjela bez przygotowania taka bande jak my - naleza sie brava
prawde mowiac mozna by sciagnac ludzi z wawy zeby tam grali, i wynegocjowac konkretne rabaty - ale to pozniej, poki co jest tam sporo do zrobienia
#4 nieszczesna resetnieta runda w meczu fuzz vs poison
sorry chlopaki - bylem sedzia, i staralem sie robic co sie dalo, zeby mecze sie odbyly
jak dostalem sygnal ze op-1 ma padniety komputer, wydarlem sie ze bedzie reset wiec gracie sobie na loozie - runda niewazna
zauwazylem ze poison odpuscilo, sp4 chyab tez slyszal nie? stalem przy nim, prosper bedac na 1 pietrze tez, ale ok
po resecie kompa sie okazuje ze mimo grania w 5 fuzz donosi dokumenty - no sorry chlopaki uprzedzalem
nie fair by bylo gdybym zmienil decyzje nie? co ja poradze ze przes sluchawki sie ludziom sluch ogranicza :/
na samym poczatku jak op jeszcze walczyl ze sterownikami do myshy, proponowalem mu swoja, rowniez logitecha (MouseManWheel), rowniez 3klawiszowa+roller, niestety sie na to nie zgodzil, stwierdzil ze woli grac na swojej ... ok - mecz sie zaczal
chyba juz ostatni punkt - dosc roztrzasania tego wszystkiego ...
Gratuluje
Niesamowici Ludzie
Niesamowite Mecze
Niesamowity Klimat :>
co by nie mowic - bylo rewelacyjnie (zakladajac ze to total provizorka)
i mam nadzieje ze jesli all wystapia w nastepnej/innej lidze ... bedzie lepiej, sprawniej i z mniejsza iloscia bugow i tarc 
GG & GL BK, C4, Fuzz & Poison
#6 jesli kogos interesuja dema z meczu to jedyne ktore sa (Brava dla Bolsa z C4 za trzezwosc umyslu i mozna toto zassac:
ftp://wolf:[email protected]:4242
tam tez beda lezaly all picsy ktore udostepnil Solar, Depech i jesli sa inni chetni to tez zapraszam
pozdrawiam i dozobaczenia - miejmy nadzieje ze w rownie zacnym gronie
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|