Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Multiplayer Wolfa gorszy od DoDa !!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Multiplayer Wolfa gorszy od DoDa !!

Sorry jeśli kogoś obrażę, ale uważam, że RTCW to trochę nirudana gra......

1) Cały Single to lipa, (wg. mnie oczywiście więc proszę nic nie brać osobiście) jest wiele błędów weźmy chociaż pierwszą z brzegu rzecz... kopanie nogą podczas chodzenia.... Albo nawet liniowość niektórych etapów...

2) Multiplayer o wiele lepszy ale wg. mnie w porównaniu z DoDem 2 nie ma żadnych szans.... weźmy modele i np. rzucanie flary (tej od nalotów)...... czy to jest naprawdę aż takie super...

Rozumiem że Wolf może się podobać bo sam spędziłem przy nim parę godzin ale ........ to nie to co było zapowiadane (słyszałem, że to co zobaczę w RTCW to zmiarzdży CSa !!!!) zupełnie się nie spełniło.....

Mam nadzieję, że nikt nie weźmie tego sobie tego 'na poważnie" - przecież to tylko gra.... No i oczywiście przyznaję, że Wolf ma również trochę przewagi pod pewnymi względami....

NIE BIJCIE ZA TO

"...Today is just another day closer to real freedom"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-02-2002 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Mi tam Wilczy Szaniec pasi

Nawet singielek uważam za udany , co do Multiplayer'a ... hehehe : jest M-O-C-A-R-N-Y .
Fucktycznie - granie bez ustanku na trzech mapkach mp w kółko "trochę" nudzi ( syndrom deep ass bitch / depot asfalt bicz ) ... nie będę się wypowiadał co do DoDa bo chyba w to nie miałem okazji grać ... Day of Defeat huh ?

Co do gier , które mają szanse przebić Wolfiątko : Global Operations albo Battlefield 1942

Old Post 25-02-2002 01:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Dzięki

W sumie to dzięki za kulturalną odp.. spodziewałem się czegoś gorszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeśli jeszcze w DoDa nie grałeś to błąd. WIELKI BŁĄD, bo to gra nie tylko dla fanatyków 2WW ale również normalnych graczy...

Poza tym tych gierek które ty wyminiłeś JA niestety nie znam

Ale dzięki za ODP

Old Post 25-02-2002 06:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Dla mnie RCTW to najepsza giera FPP zarowno w trybie single jak i multiplayer.

Old Post 25-02-2002 07:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marek.Z
Jedi Master

nie na darmo RTCW przez wiele serwisow zostal ogloszony najlepsza gra multiplayer

to sie z powietrza nie wzielo

wiadomo ze wyjda gry lepsze, ale my przecierz tylko na to czekamy
by zarwac kolejne noce

Old Post 25-02-2002 08:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marek.Z Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marek.Z Znajdź więcej post'ów przez  Marek.Z Dodaj Marek.Z do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

Ja mam stalke od stycznia 2001 ale dopiero w listopadzie pod koniec zaczalem grac na calego w gry on line (czyt. w wolfa) wczesniej probowale w Q3, UT, Starcraft, Diablo 2 i tylko ta ostatnia jak dla mnie moze nawiazac jakakolwiek walke z Wolfem choc to nie ta kategoria a Dod to nawet nie wiem co to?? cos nowego? nie slyszalem wogole o tej gierce! Mi w wolfie poza sama konstrucja rozrywki (podzial na LT, NEd etc.) odpowiadaja tez same okres historyczny w czasie ktorego rozgrywane sa wydarzenia tzn rodzaje broni (nie jakies tam plasma gun'y czy lasery itp) jedyne zazalenie mam do PF ktory powinien byc tak zrobiony jak np w Deadly Dozen! Tam wydaje mi sie byc ok!

Old Post 25-02-2002 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

Post .

wg mnie usytowanie historyczne wolfa (w istocie super) nie jest najwazniejsza sprawa , a chodzi o engine , dlatego ta gra jest swietna jest powolna a zarazem szalenie dynamiczna to udalo sie swietnie tworcom , rownie dobrze moglibysmy grac oddzialami specjalnymi , albo jakimis kosmicznymi ludkami , w/g mnie za swietnosca tej gry przemiawia fizyka , podzial graczy na role , (medi LT etc.) i KONIECZNOSC grania w grupie. Tym wlasnie wolf zaskarbil sobie taka ilosc graczy , dlatego stal sie platforma turniejowa. Co najciekawsze , niewazne ile czasu sie gra , i ile razy powtarza sie dany schemat (syndrom przypisany przez Xceed'a) to zawsze jest inaczej i nigdy nudno. Najbardziej jestem zdziwiony ze w wolfa ciezko popasc w rutyne jak w innych grach tu tego nie ma zawsze cos nas zaskakuje , ilez to razy ktos stal i byl pewien co sie stanie przez najblizsze 10 sek i nagle bam , ktos zdejmuje mu kask . IMHO nie ma lepszego multiplayera FPP od wolfa w chwili obecnej , owszem beda gry ktore przewaza szale na swoja strone ale tylko w pojedynczych kwestiach , poniewaz calosciowo pod wzgledem smaczkow , grywalnosci , otoczki i wreszcie samej gry RTCW i tak wygra i bedzie trzymal ta pozycje , do czasu Q4 wtedy rozgorzeje dopiero walka , prawda jest taka ze ID nie ma rownych sobie w temacie FPP (wiem wiem WOLF jest NERVE) i tak juz bedzie zawsze

pozatym kazdy z nas chyba pyka w inne gierki zeby choc na chwile uwolnic sie od upierdliwego teamowego v22 ktory czeka na lojta jak na dostawce pizzy

Pozdrowka

Old Post 25-02-2002 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blitz
Training (Enforcer)

Thumbs down Nie zgadzam sie z Al Fitto

Dla tych, ktorzy nie sa w temacie DoD = Day of Defeat i jest jednym z modow HL. Podobnie jak RtCW gra osadzona jest w realiach WWII. W DoD`a gralem dosc dlugo i moge powiedziec, ze gre znam jak wlasna kieszen.
Oto w czym RtCW goruje nad DoD:

• podzial na funkcje wnosi wiecej niz sama roznica w ekwipunku i szybkosci chodu
  • jest gra o niebo bardziej rozbudowana, skomplikowana a tym samym bardziej realistyczna
  • roznorodnosc uzbrojenia (i to wielka)
  • grafika (mapy bardzo monotonne, textury nie moga zachwycac, nie ma zbyt wielu "kruczkow", ktorych jest masa w RtCW np. wskakiwanie na lampy, daszki, dachy itp. itd.
  • mapami: w DoD sa to zwykle mapy typu CheckPoint (zdobywanie puktow kontrolnych - flag), ktore niezwykle szybko sie nudza. Mapy malo atrakcyjne
  • stylem poruszania sie (nawet biorac pod uwage "slizganie" sie postaci w RtCW). W DoD jest specjalny pasek skoku (w stylu paska biegu w RtCW, po dwoch skokach musisz czekac az pasek urosnie. Mialo to podniesc realistyke - moim zdaniem bez powodzenia). Poza tym, podczas lezenia i obracania sie, postac nie wykonuje plynnego obrotu, lecz jest to jakby skok o 90-180 stopni - bardzo drazni !!
    W RtCW postacie kopia noga a w DoD biegaja jakby ktos im wsadzil kij w dupe - ruszaja samymi nogami a bron maja na poziomie kolan (zludzenie ale wkur.. ten tego....)
  • itd. itp.

Jest tego o wiele wiecej. Jesli ktos mi nie wierzy to prosze zwrocic uwage na ilosc serwerow RtCW i serwerow DoD - zaznaczam, ze DoD pojawil sie wczesniej.

Jak dla mnie jedyna zaleta DoD w porownaniu z RtCW to wymagania sprzetowe

Old Post 25-02-2002 12:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blitz Znajdź więcej post'ów przez  Blitz Dodaj Blitz do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Spoko

Sznuje wasze zdanie i sądzę, że

1)2WW to mó ulubiony okres do fpp i w ogóle do większości rodzajów gier

2) To wasze zdanie ale ja swojego nie zmienie CHYBA NIGDY....

3)wg. mnie nie wszystkie zarzuty przeciw DoD owi są słuszne. racja że jesdnym może się nie podobać Checkpoint mode, ale inni znowu go lubią tak samo jest ze skakaniem to strasznie przeszkadza, ale dzięki temu nie uzyskujemy efektu QUAKE gdzie albo skaczesz albo giniesz.........
o grafikę również bym się kłócił, bo np. w Wolfie bronie trochę nie przypominają orginałów > patrcie na DoDa wszystko COOL...

MÓGŁBYM TAK WYMIENIAĆ RÓWNIE DŁUGO CO PRZEDMÓWCA, ale przyznam że w niektórych punktach ma rację

To mój wybór i wielu wielu innych graczy..........

Old Post 25-02-2002 13:09
Blitz
Training (Enforcer)

quote:

tak samo jest ze skakaniem to strasznie przeszkadza, ale dzięki temu nie uzyskujemy efektu QUAKE gdzie albo skaczesz albo giniesz.........

Niekoniecznie, w RtCW mozna skakac do woli i nie jest to bynajmniej kluczowy sposob na ucieczke przed smiercia.

Jeszcze dodam, ze DoD jest kolejna (podobnie ja CS), jak dla mnie, gra nieoreslona tzn. ni to strzelanka ni to gra druzynowa.
Natomiast RtCW ZMUSZA (!!!) do gry zespolowej i tym goruje nad wszystkimi dotychczas wypuszczonymi grami fpp. To jest rzecz jasna moje zdanie.

Old Post 25-02-2002 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blitz Znajdź więcej post'ów przez  Blitz Dodaj Blitz do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

????

no nie wiem jak dla mnie Cs jest grą w której sam raczej też nic nie zdziałasz chyba że masz szczcie ;-) (chyba, że gra si na niskim poziomie i nie chodzi z grupą).......

Poza tym czy nie sądzisz że to midzy innymi CS rozpoczął faz gier drużynowych

moze to powinien byc już inny rodz. nie fpp tylko np. FPP/GP (tzn. Group Play albo co takiego ??))

Old Post 25-02-2002 14:12
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez Blitz

Natomiast RtCW ZMUSZA (!!!) do gry zespolowej i tym goruje nad wszystkimi dotychczas wypuszczonymi grami fpp. To jest rzecz jasna moje zdanie.

tez tal myslalem zanim zagralem w tribes2 http://tribes2.fpp.pl

Old Post 25-02-2002 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Tribes! Tribes! Tribes!
Odkad raz zagralem, w Wolfa grac przestalem!!!
Nie no, troche przesadzilem, ale mimo wszystko- jesli chodzi wam o gre druzynowa to wlasnie Tribes 2 jest gra ktorej szukacie!

Know your limits

Old Post 25-02-2002 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

???

Głupie pytanko gdzie to można znaleźć ???

A może mog sobie od którego z was ciągnąć???

Jak jest z serwerami da si znaleźć ????/

Pozdrowka
Al Fitto

Old Post 25-02-2002 15:41
Chrumkules
Watch your back!

Re: ???

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
Głupie pytanko gdzie to można znaleźć ???

A może mog sobie od którego z was ciągnąć???

Jak jest z serwerami da si znaleźć ????/

Pozdrowka
Al Fitto

Aha i jeszcze jeden ogromny (nie dla kazdego ale wiekszosci) PLUS dla wolfa w stosunku do T2 i H-L modow - w wolfa mozna grac na piracie co oznacza ze gra jest dostepna dla kazdego kto ma stalke (albo i modem chociaz nie wiem jak to na modemie chodzi nigdy nie gralem na modemie) - T2 kosztuje zalezy gdzie ale pewnie ok 70-80 H-L tyz a RTCW jest za darmo! I to po czesci (chyba jednak duzej) przyczynlo sie do sukcesu wolfa w Poland i pewnie nie tylko!

Old Post 25-02-2002 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

A ja mam plus dal T2- PINGI. Tam przy 200 gra sie miodzio! a na duuuuzej ilsoci serwerow wyciagam pingi rzedu 40-60- a sa to serwery zagraniczne!

Know your limits

Old Post 25-02-2002 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Oczywiście że Wolf ma wiele wad

Ale jak do tej pory nie było gry ( a gram przede wszystkim w fpp szczególnie w trybie multi ) która by mnie tak bardzo wciągnęła

Chrumkules powiedział że zaletą gry jest to żw można grać na piracie . Jeśli miałbym przeliczyć godziny spędzone nad Wolfem na cene to wyszły by jakieś śmieszne grosze .

Cała potega Wolfa leży w grze zespołowej . Bo zarówno bronie jak i mapy do tej pory dostepne do najlepszych nie należą

Old Post 25-02-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Poważny ATUT

W sumie to, że chodzi z PIRATA to w dzisiejszych czasach duży atut, bo jak wiadomo nie każdy ma XXX kasy szczególnie na gierki.....

Ale mysle, że to nie jest aż takie ważne.... Ja też nie kupiłem CSa, tylko kolega mi swiadomie ORGINAŁ RETAILA pożyczył i MIODZIO...

Ale sądze, że CS nawet jakby kosztował 8000 zł to itak jakosby sie obeszło i grałoby mniej ludzi, ale zawsze ktos...

Old Post 25-02-2002 18:43
Marek.Z
Jedi Master

trzeba przyznac poprostu ze gry sa za drogie jak dla przecietnego polaka, za granica to dla nich kupic taki oryginal to tak jak dla nas wydac 30 zeta

a czy wolf odniosl u nas sukces dlatego ze pirat i cracked servery ?

wystatrczy spojrzec na oceny samego wolfa wszedzie
MP w woflie jest the best... takie recenzje dostawal przecierz nasz wolf
i to nie tylko w polsce, wiec szlo by sie klucic czy to przez to ze piraty...

Old Post 25-02-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marek.Z Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marek.Z Znajdź więcej post'ów przez  Marek.Z Dodaj Marek.Z do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Post Tak wracając do DoD'a...

-DoD był dużo wcześniej niż wiadomo było że bedzie w RtCW opcja MP (Bo Wolf miał pierwotnie być tylko SP, jak zapewne wszyscy wiedzą...). I w ów DoDzie znalazły sie tryby rozgrywki takie zawarte były w Wolfie... W innej grach tego nie widziałem... Podejrzewam że panowie z Gray Matter sie wzorowali nad dziełem twórców Day of Defeat...
-Dobra to był taki offtopic dotyczący qlisów... Teraz konkrety .
-W DoDzie twórcy bardziej postawili na realizm rozgrywki... I tu leżał ich błąd... Troche przez to uciarpiał GamePlay... Ale nie ważne... EA popełniło ten sam błąd przy tworzeniu MoH:AA i w MP shit im wyshedł... Natomiast w RtCW GM postawili na GamePlay oraz TeamPlay. Mapy w Wolfq są dużo bardzije przemyślane oraz zmuszają do logicznego myślenia. A w takim DoDzie to gra sie opiera na kamperstwie co jest teraz bardzo martwiące, poniewarz w wcześniejszych wersjach tego nie było . A to tylko przez realizm i strach przed SuddenDeatchem . Więc, realizm rozgrywki napewno nie gwarantuje GamePaly'a (dowody: CS, RtCW). Wiec prosze nie porównywać mi że DoD jest lepshy od Wolfa, bo jest bardziej realizstyczny, ok ? . Jakby Gray Matter chciało wprowadzić realizm w Wolfiq to by wprowadziło. A czemu tego nie zrobiło ? . Sami se ospowiedzcie.
-Następną rzeczą świadczącą o tym że Wolf r0x0rz są klasy postaci. Latanie po mapie: Medyqw, Lojtów, Engów, Soldów, podnosi naturalnie, GamePlay, oraz klimat gry czego brak w DoDzie!
-Oraz podstawa to Fx'y. Grafika to jest to co RoL'e lubią najbardziej . To co wspaniale porobili te wszystkie wybuchy, płomienie ipt. Często wzbudza mnie o dreszcze . I to jest naprawde wspaniałe! Oraz genialnym roziązaniem jest możliwość samego tworzenia takich bajerqw. Ari strike'i itp. MmmMMmm...

-Podsumowując. Wolf r0x, DoD sux. Koniec "."

Old Post 25-02-2002 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Ok

Ja się z Tobą, co prawda nie zgadzam, ale masz peewną rację...

Sądzę, że o tym ciężko będzie mi gadać bo ani ty mnie ani ja ciebie nie przekonam do MOJEGO
....
Ale mimo to ja nie sądzę, że wszystko co powiedzialeś to prawda... nie chce mi się kłócić ale chętnie wysłucham jeszcze DUŻO opinii i może jeszcze odpowiem..

Ale teraz SŁUCHAJ

DoD jest Zajeb.... bo

1) Jest Realny w miarę nie za dużo nie za mało...

2) z tym kampowaniem nie jest tak bo jest komenda na max. liczbę snajperów.... i każdego rodzaju także spoko się ustawia JAK SIĘ CHCE

3)Grafika wg. mnie lepsza.....

4)no i przede wszystkim grywalnośc.. O NIEBO LEPSZA JAK DLA MNIE

5)Większość graczy WOLFA nie grała w DoDa nigdy nie widziała jak toi jest (patrz wyżej niektóre wypowiedzi)

6)są miliony powodów ale wymienie je po koleji żeby mi się nie skończyły jak mnie będziecie dalej NAJEŻDŻAĆ

Old Post 25-02-2002 20:07
[SPECNAZ]RoL
QLman

Re: Ok

quote:

2) z tym kampowaniem nie jest tak bo jest komenda na max. liczbę snajperów.... i każdego rodzaju także spoko się ustawia JAK SIĘ CHCE

Trzeba mieć Sniperke by kampić ? Wystarczy M1 ... Albo ten CKM'o podobne coś...

Old Post 25-02-2002 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

jak tak podchodzisz do sprawy to możesz z nożem kampować, bo i czemu nie jak się zaczaisz to masz nawet szansy
Jak mówię przecież zawsze można kampowac i to zależy tylko od graczy czy są LAMY CZY NIE......

Old Post 25-02-2002 20:14
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez Marek.Z
trzeba przyznac poprostu ze gry sa za drogie jak dla przecietnego polaka, za granica to dla nich kupic taki oryginal to tak jak dla nas wydac 30 zeta

a czy wolf odniosl u nas sukces dlatego ze pirat i cracked servery ?

wystatrczy spojrzec na oceny samego wolfa wszedzie
MP w woflie jest the best... takie recenzje dostawal przecierz nasz wolf
i to nie tylko w polsce, wiec szlo by sie klucic czy to przez to ze piraty...

no to jak wytlumaczysz fenomen Tribes 2 ktory jest gra bardzo dobrze oceniana na serwisach www o grach w gazetkach byly same och ach a sukces w PL zaden nie wiem jak teraz ale miech czy dwa temu jak bylem na t2.fpp.pl to pisalo ze nawet PL serwow nie ma a zaznaczam dla nie znajacych tematu ze gra nie jest nowa bedzie miala cos ok roku chyba!

Old Post 25-02-2002 22:13
Al Fitto
Great Judge

A sorki ile kosztowało/kosztuje to TRIBES 2 ????? i w ogóle o czym to jest bo się nie orientuje..........

Jeśli można to prosze o jakiś adresik z SCREENami

Old Post 25-02-2002 22:28
sud
sudden death

quote:
A sorki ile kosztowało/kosztuje to TRIBES 2 ????? i w ogóle o czym to jest bo się nie orientuje..........

Jeśli można to prosze o jakiś adresik z SCREENami

Gierka w sklepach normalnie chyba 99pln kosztuje, ale poszukaj w mediamarktcie najpierw bo tam byly promocje i ja na przyklad kupilem za 46.90pln.
http://tribes2.fpp.pl/

Old Post 26-02-2002 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Ej ta gra jest poprostu boska... przynajmniej na screenach..... ale przed kupnem chętniebym zagrał, bo wiecie sami jak to jest.....

I pytanko dużo jest srewerów do Tribes 2 ??? No i czy są klany rzecz jasna ???

Bardzo mi się podoba jak na razie !!!

Kiedy ta gierka wyszła ??

Old Post 27-02-2002 05:48
Al Fitto
Great Judge

Sory już przeczytałem .. klany są...

Old Post 27-02-2002 05:50
BoHeN
Skilled (Knight)

mam w hacie modem bo na stalke musze poczekac jeszcze ze 2 tyg. chodzi o to ze 3 tyg temu gralem w rtcw i mialem pingi do 200 tak samo jak w cs tylko ze rtcw inaczej sie gra na modemie niz w cs z****** jest tylko to ze jest w rtcw jest kilka map dobry a reszta to syf a w cs jest tych map o wiele wiecej np.[dust aztec ineferno itd.]

rtcw jest zajebiste napewno lepsze od doda !

Old Post 27-02-2002 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Al Fitto : Oczywiscie nie wierze aby ktokolwiek kogokolwiek do czegokolwiek przekonal jednakze wsakujac takim topiciem do Wolfowego forum nie nalezy oczekiwac , naglego poparcia

Tribes2 , sciagnalem , zapodalem , zaistalowalem (demo) .... serwerow slownie ZERO . Wiec skasowalem bo sam z soba grac nie bede

Old Post 28-02-2002 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:20.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions