Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > q4 vs DOOM 3
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ShreQ
Ik@r #2822

q4 vs DOOM 3

Założyłem ten topic aby zorientować się jaka sytłacja będzie panowała po wyjściu obu tych gier, czy ludzie zostaną przy qłejku czy przejdą na dooma. Coraz częściej słyszy się, że wszyscy czołowi gracze w chwili wyjścia dooma będą grali właśnie w niego, ja jeszcze niewiem w co będę grał, czas pokaże. Napiszcie w co prawdopodobnie będziecie grali i co sądzicie o tych grach.

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-03-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

wiem ze nic nie wiem...
raczej od razu chyba! zaczne grac w q4 nawet nie wiem czemu... bede musial obkOOkac te dwie gierki... i sie zdecyduje czy byc albo nie byc...

Old Post 06-03-2002 17:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

W somie to ciezko jest powiedziec w co sie bedzie gralo jezeli tych gierek jeszcze nie ma. Dopiero jak wyjda i sie obydwie wyproobuje, wtedy bedzie mozna powiedziec.

Old Post 06-03-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Chyba powiniem założyć po raz wtóry ankiet pt.
"Doom III kontra Kluski Sląskie" .
Taki sam miałaby sens...
Albo "Który film obejrzysz: Rambo IV czy Rocky 6"

Old Post 06-03-2002 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Ja mysle ze bede gral w quake5 i dooma4 jak wyjda i jak da sie je wlaczyc na komputerze jaki mam A w q4 i d3 tez bede gral ja wyjda a jak nie wyjda to nie bede gral bo jeszcze nic nie wiadomo i po cholere taki gdybanie jak sie jeszcze nic o tym nie wie ?!?

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 06-03-2002 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

ja tam bede graw w doom3 i quake4 jednoczesnie!

Old Post 07-03-2002 07:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PiaSkuN
BaKu BaKu

Ja to chyba sie przerzuce na Przygody Alicjii Po Drugiej Stronie Lustra 5

Albo cos podobnego

BTW nie wiem czy Q4 na moim sprzecie pociagnie...

Old Post 07-03-2002 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

przy okazji... gdzie sciagne jakies trailery, flimy itp. dotyczace dooma3

Old Post 07-03-2002 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

a moze q4 i doom3 będa takim samym niewypalem jak Daikatana tez sie ludzie napalili i co z tego wyszlo??
porazka roku

Old Post 07-03-2002 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

No fajno Cos mnie ominelo? Nie mam jeszcze Dooma3 ani q4 u siebie

A tak powaznie to nie wiadomo jakie beda obie gry z drugiej strony beda na tym samym silniku, ale z tego co wiem to D3 bedzie bardziej wymagajacy sie pozyje sie zobaczy

Old Post 07-03-2002 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ja tam pewnie zostane przy CPMA. Na moim kompie to juz raczej te dwie giery nie pojda... Warcraft3 nie chce isc, a co dopiero te dwie... argh... Poza tym nie chce mi sie juz uczyc nowej gry... Juz mi granie nie sprawaia takiej przyjemnosci jak jeszcze rok czy dwa lata temu, nie mowiac juz o 5 latach wstecz jak sie zagrywalem w Prince of Persia czy cala serie King's Quest... Przygodowki... to bylo to!

Old Post 08-03-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

A ja zostane przy starym dobrym q1 (serio).

Old Post 08-03-2002 21:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:18.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions