Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Prosba o opinie ....
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ViV
Skilled (Knight)

Prosba o opinie ....

Sluchajcie mam do was prosbe. Mieszkam w dzielnicy srodmiescie w miescie Warszawa i nie mam zamiaru czekac roku az sie stoen dogada z providerami w sprawie internetu przez gniazdko. Chce zalozyc SDI. Prosba do mieszkancow srodmiescia moglibyscie powiedziec mi jak sie gra na SDI w centrum. Slyszalem ze SDI jest dobre jak sie mieszka na obrzezach miasta a w centrum jest przerabane. CZy to prawda ? Pomozcie

Pozdro

i wszystko jasne .... czasami ciemne ... a czasami z korzonkami .... a |||Szkrable||| to moja pasja

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-02-2002 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ViV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ViV Znajdź więcej post'ów przez  ViV Dodaj ViV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ViV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

ja musze sobie zalozyc neostrade [tez od tepsy] takie isd tylko drozsze ! ale ja tam niewiem jak jest w srodmiesciu zapytaj sie zaixa on mieszka na srodmiesciu !

podam ci jego gg potem bo teraz niestem w hacie

Old Post 27-02-2002 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

mam tam kumpla powiada ze dosc dobrze wieczorem ale najlepiej o 10 gdy nikodo nie ma bo wszyscy sa w szkole i w pracy

Old Post 28-02-2002 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

ja co prawda z krakowa ale dosłownie pod wawelem mieszkam (no.. 4 kamienica dalej ) i jest totalny Luzik - pingi 40-100 gra sie zayebiscie

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 28-02-2002 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:02.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions