Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Ad. Regulamin
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

Ad. Regulamin

prosimy o nie wysylanie komentarzy na strone z regulaminem zeby byl on jak najbardzije przejrzysty w odczycie...

wszystkie sugestie, zapytania zostawiajcie tutaj. danka

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-02-2002 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Wyjasnienie do pytan wczesniejszych :

Grupa ma 4 klany - grup bedzie tyle ile da sie zrobic ze zgloszonych klanow, Ew beda 2 wieksze ale parzyste.

Max Lives , dopisze do reg liczbe pewnie 10. Na depot max L OFF, w zwiazq z unikatowa specyfika tej mapy, ktora kazdy zna.

Time Out sie zwiekszy z 180sek bo czesci ludzi mapy sie laduja dlugo itp...

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 11-02-2002 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Exclamation

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

...Max Lives , dopisze do reg liczbe pewnie 10. Na depot max L OFF, w zwiazq z unikatowa specyfika tej mapy, ktora kazdy zna...

Pewnie jako jedyny powiem ze mi to mie pasi no ale coz...jak mozesz to wyjasnij mi to na priva bo zbytnio nie kumam tej idei na depocie z zyciami....

Old Post 11-02-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev

Pewnie jako jedyny powiem ze mi to mie pasi no ale coz...jak mozesz to wyjasnij mi to na priva bo zbytnio nie kumam tej idei na depocie z zyciami....

No chyba logiczne że na wszystkich innych mapach da sie wykonać zadanie w określoym czasie (Albo np. coś zostanie wysadzone w ciągu 10 min, albo ci dródzy wygrwają), a na depocie sie tak nie da bo tam oba timy mają zadanie do wykonania i sie tego skończyć tak szybko nie da. A kończenie takiej mapy w np. 8 na 4 (bo inni nie żyją) raczej nie podchodzi pod team-play...

Old Post 11-02-2002 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL

No chyba logiczne że na wszystkich innych mapach da sie wykonać zadanie w określoym czasie (Albo np. coś zostanie wysadzone w ciągu 10 min, albo ci dródzy wygrwają), a na depocie sie tak nie da bo tam oba timy mają zadanie do wykonania i sie tego skończyć tak szybko nie da. A kończenie takiej mapy w np. 8 na 4 (bo inni nie żyją) raczej nie podchodzi pod team-play...

No bo wkoncu qufac wzieli Max Lives zeby to bylo.....to zalezy od strategi timu czy polowa bedzie jeszcze zyla czy raczej nie...no rozumiem jak qufac np axis(bo zazwyczaj tylko oni to biora) wezmie ze 2-3 z baziami i sie zaczna gdzies przyczajac przy bazie to of kors ze stracisz zycie w trybie natychmiastowym...no ale mamy przecie do tego sedziof besstronych jak to niektozy z nich pisali....no a pozatym nie zapominaj ze sie klany wypowiadaly czy max lives na "off" czy na "on" i wiekszosc byla za "ON" wiec.....???

Old Post 11-02-2002 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

Talking

na depot jest tez taki problem, ze axis (w sumie alieny tez) moga sie zbunkrowac u siebie i wogle nie odchodzic od dziala. wezma sobie taka taktyke, ze beda czekac na przeciwnika i powoli go wykanczac, po tym jak alieny straca 2-3 ludzi to oni rusza do ataku. chyba kazdy wie ze axis maja lepsza pozycje obronna i co za tym idzie wiecej taktyk ofensywnych.
sadze, ze powinno byc tez cosik takiego: jesli team bedzie zbyt lamic (tzn. nie bedzie atakowac, lub jego ataki beda wygladaly tak, ze bedzie wysylac 2-3 ludzi do ataku etc.) to sedzia powinien zareagowac i naklonic ten team to bardziej ofensywnej gry, jesli nic to nie da, to dana runde przegrywa team "nie zaanazowany w gre", oczywiscie jesli bedzie sie to powtazac przez dluzszy czas. taka gra moze trwac calymi godzinami
co do czasu na podlaczenie to mysle, ze jakies 5-7 minut. chyba wiecej nie potrzeba.

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 11-02-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo

sadze, ze powinno byc tez cosik takiego: jesli team bedzie zbyt lamic (tzn. nie bedzie atakowac, lub jego ataki beda wygladaly tak, ze bedzie wysylac 2-3 ludzi do ataku etc.) to sedzia powinien zareagowac i naklonic ten team to bardziej ofensywnej gry, jesli nic to nie da, to dana runde przegrywa team "nie zaanazowany w gre", oczywiscie jesli bedzie sie to powtazac przez dluzszy czas. taka gra moze trwac calymi godzinami
.

Wiesz jeli tak bedzie wykorzysta to na pewno druzyna przeciwna i skonczy sie na tym ze wygraja dana runde...ja tak to widze... to od zespolu zalezy jakie oni maja taktyki a nie od sedziuf...sedzia ma tylko dopilnowac zeby bylo wszytko fer play

Old Post 11-02-2002 15:51
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev

Wiesz jeli tak bedzie wykorzysta to na pewno druzyna przeciwna i skonczy sie na tym ze wygraja dana runde...ja tak to widze... to od zespolu zalezy jakie oni maja taktyki a nie od sedziuf...sedzia ma tylko dopilnowac zeby bylo wszytko fer play

chodzi o to, zeby caly team (powiedzmy 10 ludzi), z pojedynczymi akataki po 2-3 ludzi, nie siedzialo u siebie. taka gra nie ma sensu i bedzie trwac naprawde dluuuugo. miejmy nadzieje, ze nikt jej nie wezmie

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 11-02-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Max lives sa off na depot i kazdy musi wysadzic by wygrac. Nie da sie wygrac kampiac z Pfami az komus zycia sie skoncza, jak kto to zrobi na max lives off to jego sprawa Sedzia nie bedzie nikogo popedzal.

Old Post 11-02-2002 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

no dobra jak chcecie, nie bede sie klucic
nie jestem pewnie, ale chyba nie bylo nic na temat podkladania dynamitu pod obiekty, ktorych trzeba bronic. dam przyklad: na assie alieny bronia wiez i sami podkladaja pod nie dynamit tak, zeby przeciwnik myslal, ze juz jest podlozony lub zeby E axisow bal sie podejsc, pozniewaz zaraz moze zrobic boom. czy to jest dozwolone???

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 11-02-2002 16:20
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
nie jestem pewnie, ale chyba nie bylo nic na temat podkladania dynamitu pod obiekty, ktorych trzeba bronic. dam przyklad: na assie alieny bronia wiez i sami podkladaja pod nie dynamit tak, zeby przeciwnik myslal, ze juz jest podlozony lub zeby E axisow bal sie podejsc, pozniewaz zaraz moze zrobic boom. czy to jest dozwolone???

Dobre pytanie i wielce dyskusyjne zarazem, mysle ze to ustalą sędziowie na zebraniu.

Old Post 11-02-2002 16:35
GrOs
GrOsik T3

quote:

Moim zdaniem takie zagrania sa zwiazane z taktyka gry. Spryt to tez bron, wiec dlaczego go zakazac? To samo zagranie moze zastosowac zrowno jedna jak i druga druzyna.

Pozdr.

IRCnet #wolfpl

Old Post 11-02-2002 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

co do postow Xaoo:
takie podkladanie tnt.... lol, nie wiem sa jeszcze jakies gloopki ktore sie na to zlapia? hmmm, ze niby juz podlozylismy lol haha, poza tym to takie tnt razi tez obroncow nie?
oczywiscie mozna zrobic binda z vsay dinamite planted i defuzed i takie fake tnt nabralo by wymiaru; to juz by bylo walenie w gruche z przeciwnikiem i sedzia.
bedziecie wnikac co jest dozwolone a co nie, ze niedloogo bedziecie sie zastanawiali czy mozecie od razu strzelac bez spytania "stoj! kto idzie?" lol ta gra i tak juz traci duzo ze swej unikatowosci i swierzosci i jesli kazdy nowy trick (nie mowie o bugach) bedzie zaraz naswietlany pod lampa czy mozna czy nie mozna to zrobi sie schemat dla robotow liczacych sekundy a'la quake.

Old Post 11-02-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez belhifet
co do postow Xaoo:
takie podkladanie tnt.... lol, nie wiem sa jeszcze jakies gloopki ktore sie na to zlapia? hmmm, ze niby juz podlozylismy lol haha, poza tym to takie tnt razi tez obroncow nie?
oczywiscie mozna zrobic binda z vsay dinamite planted i defuzed i takie fake tnt nabralo by wymiaru; to juz by bylo walenie w gruche z przeciwnikiem i sedzia.
bedziecie wnikac co jest dozwolone a co nie, ze niedloogo bedziecie sie zastanawiali czy mozecie od razu strzelac bez spytania "stoj! kto idzie?" lol ta gra i tak juz traci duzo ze swej unikatowosci i swierzosci i jesli kazdy nowy trick (nie mowie o bugach) bedzie zaraz naswietlany pod lampa czy mozna czy nie mozna to zrobi sie schemat dla robotow liczacych sekundy a'la quake.

widze, ze ty jakis przewrazliwiony jestes, moze masz okres ale to juz tak na marginesie . lol widze, ze tu nawet spytac nie wolno, wybacz my sensei, ze musiales odpisywac na mojego glupiego posta ale przejdzmy do konkretow. chodzi o to, ze kiedys byla na boardzie wielka dyskusja na ten temat wiec chyba bylo na miejscu spytac sie czy jest to dozwolone czy nie.
btw. jesli chcesz czekac na pozwolenie zabicia kogos to sobie czekaj, twoja sprawa, ja ciebie zabije odrazu

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 11-02-2002 22:51
Xceed
prodigY

4.8 - zmuszanie do robienia demek ? Paranoja jakaś .
Nie wiem , czy mieliście na uwadze , że granie z record demo ON WYRAŹNIE zwalnia samą grę ( skokowa animacja wręcz ) - wiem , zalezy to od mocy procka , ale niestety - nie mam na stanie Athlona XP +1800 , więc kaszana . Dajcie sobie siana z tym - bystry cziter i tak was sfake'uje tak czy siak

4.2 - 180 sekund : stanowczo za mało .
Ostatnio mam kłopoty ( nie ja jeden btw ) po zmianie mapki na serwie - robi się double connect , co trwa jakieś 2-3 minuty - sensowniej byłoby pójść graczom na rękę i wydłużyć timeout .
[ liga od graczy dla graczy to jest podobno ? ]

Do czego by się tu jeszcze przyczepić ?

OK , ostatnia rzecz - nie ma jednak limitu na Bazie , PFy , Mass-Kill-Machine , czy jak to nazwiecie ? OK , przyjąłem do wiadomości , może zmieńcie nazwę ligi na Blasted ?

Dobra , koniec plecenia bzdur na dzisiaj

PS. Reszta jest OK , good job .

PS2. Bel dobrze gada - jesteście trochę za bardzo drobiazgowi . [ psss ... bel - masz u mnie 5 za gadkę ]

Old Post 11-02-2002 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Juz pisalem ze limit zostanie zwiekszony ...... co do reszty to my to all zbierzemy i obgadamy z sedziami na meeting.

Old Post 11-02-2002 22:57
Xceed
prodigY

Lightbulb Reg Patch 1.0.1

Animowane xywy zakazane ? ( niby oczywiste , ale .. )

insert y/n

Old Post 11-02-2002 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

quote:

widze, ze ty jakis przewrazliwiony jestes, moze masz okres ale to juz tak na marginesie . lol widze, ze tu nawet spytac nie wolno, wybacz my sensei, ze musiales odpisywac na mojego glupiego posta ale przejdzmy do konkretow. chodzi o to, ze kiedys byla na boardzie wielka dyskusja na ten temat wiec chyba bylo na miejscu spytac sie czy jest to dozwolone czy nie.
btw. jesli chcesz czekac na pozwolenie zabicia kogos to sobie czekaj, twoja sprawa, ja ciebie zabije odrazu

wlasnie wyszlo z ciebie buractwo
zadko kieruje posta bezposrednio na osobe a raczej na tresc napisana przez te osobe.
pees: to pytaj tam gdzie byla dyskusja

Old Post 12-02-2002 01:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez belhifet

wlasnie wyszlo z ciebie buractwo
zadko kieruje posta bezposrednio na osobe a raczej na tresc napisana przez te osobe.
pees: to pytaj tam gdzie byla dyskusja

jejku belhifet to byl zart co do przewrazliwienia i okresu napisalem to tutaj bo po to jest ten board ( i temat), zeby pytac o wszystko co jest zwiazane z liga. liga bardzo szybko sie zbliza, lepiej, zeby wszysko bylo jasne i zeby pozniej nie bylo sytuacji, ze ktos cos zrobil, a niepowinien tego robic.
btw. jesli moja poprzednia wypowiedz w jakis sposob ciebie urazila to z gory przepraszam

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 12-02-2002 06:16
[SPECNAZ]RoL
QLman

Unhappy Bomba

Tak wracając do bombki, to osobiście uważam, iż powinno być to zabronione. Nie ze względu na to że ktoś może sie pomylić i pomyśleć że bomba jest jush załorzona (lol, kto to wymyślił ? ). Tylko dlatego, że zakładana bomba w odpowiednich odstępach czasowych uniemożliwi wrogiemu E na postawienie własnej, bo klient tam poprostu nie podejdszie. A takie postępowanie w mojej opini podchodzi pod lamerstwo. I jakoś nie wygląda mi to na trick jak to belhifet ują.

Old Post 12-02-2002 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

Thumbs up

quote:

jejku belhifet to byl zart co do przewrazliwienia i okresu napisalem to tutaj bo po to jest ten board ( i temat), zeby pytac o wszystko co jest zwiazane z liga. liga bardzo szybko sie zbliza, lepiej, zeby wszysko bylo jasne i zeby pozniej nie bylo sytuacji, ze ktos cos zrobil, a niepowinien tego robic.
btw. jesli moja poprzednia wypowiedz w jakis sposob ciebie urazila to z gory przepraszam

v44 looz
powracajac do tematu: niech ktos wladny napisze co moze medyk a czego nie (zabijanie dla regeneracji powerbara, zabijanie rannych majacych malo hp dla 60 itd) zeby pozniej nie bylo nie jasnosci kiedy jako medyk zrobie cos czego tutaj nie poruszono. kropka
pees. zawsze beda jakies precedensy... uschematyzowanie zabija kreatywnosc...
gl

Old Post 12-02-2002 14:14
Xceed
prodigY

Lightbulb Reg Patch 1.0.2

A co z warmup ? Sensownie byłoby dać tak jak w BoB ---> 30 sekund .

Old Post 12-02-2002 17:49
bel
sYnth/C4

Re: Bomba

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
Tak wracając do bombki, to osobiście uważam, iż powinno być to zabronione. Nie ze względu na to że ktoś może sie pomylić i pomyśleć że bomba jest jush załorzona (lol, kto to wymyślił ? ). Tylko dlatego, że zakładana bomba w odpowiednich odstępach czasowych uniemożliwi wrogiemu E na postawienie własnej, bo klient tam poprostu nie podejdszie. A takie postępowanie w mojej opini podchodzi pod lamerstwo. I jakoś nie wygląda mi to na trick jak to belhifet ują.

w odpowiednich odstepach czasowych... powerbar sie jakos tak regeneruje dloogo prawda? po drugie E nie bedzie tylko tym sie zajmowal zeby tnt na swoje obj podkladac po trzecie killing dla odswierzania powerbara jest zakazany (w PRLu ) po czwarte dobrze ze nie zabardzo wiesz jaki tu trik podchodzi bo by ciebie tylko kusilo
na koniec hehe zycze powodzenia w podkladaniu u siebie -ja podejde i zaloze swoj a ty nie i nie rozbroisz bo ciebie wlasny tnt zabije... hihi

Old Post 12-02-2002 20:37
DarkXenocide
Prezes Poison

Zmiany w regulaminie w news na www PRLy.

Old Post 13-02-2002 09:39
Allan
Southerner

Exclamation

Dobrze by było jakby po zmianie mapy w czasie meczu było więcej czasu na dołączenie się graczy. Niektórzy po zmianie mapy musza czekać AŻ 10 minut na reconnect !!!!. A głupio by było by przez jedną osobę cały klan przegrał walkoverem. A zresztą to po co się śpieszyć???? Dlaczego tak mało czasu ???? Zachowujecie sie jakby serv był płatny i byśmy płacili za każdą sekundę spędzoną na nim....... Wnioskuje o ZNACZNE zwiększenie czasu na reconnect po zmianie mapy. Aha i jeszcze jedna sprawa. Znam parę osób co w ogóle nie mogą się połączyć na Sako server. Myślę że należało by usunąć SAKO z listy servow przeznaczonych do gry..... to tyle - prosze o uwzglednienie tych prosb ( ale sztywno, nadaje sie do sejmu )

Old Post 13-02-2002 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fUzz.MaRIB^
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan!VMC!
Dobrze by było jakby po zmianie mapy w czasie meczu było więcej czasu na dołączenie się graczy. Niektórzy po zmianie mapy musza czekać AŻ 10 minut na reconnect !!!!. A głupio by było by ...

ta sako sie nie nadaje

Czemu nie moze byc 22 klanow ? 2 grupy po 11 klanow pozniej przechodza najlepsze 4 z jednej grupy pozniej 2 grupy wymieszac druzyny 2 zostaja z grupy "a" i 2 przechodza z grupy "b" i tak samo z druga grupa pozniej juz polfinaly z udzialem 4 i final z udzialem 2 ech dajcie szanse im a nie wywalic na zbity ryj........ ja lubie mikolajow

Jezeli nie byloby wojen... nie byloby WoLFA...byloby WoLFA...

Old Post 13-02-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fUzz.MaRIB^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fUzz.MaRIB^ Znajdź więcej post'ów przez  fUzz.MaRIB^ Dodaj fUzz.MaRIB^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fUzz.MaRIB^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kabu
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Grupa ma 4 klany - grup bedzie tyle ile da sie zrobic ze zgloszonych klanow, Ew beda 2 wieksze ale parzyste.

Max Lives , dopisze do reg liczbe pewnie 10. Na depot max L OFF, w zwiazq z unikatowa specyfika tej mapy, ktora kazdy zna.

Time Out sie zwiekszy z 180sek bo czesci ludzi mapy sie laduja dlugo itp...

Tzn że nie można stworzyć 2 grup po 5 klanów??? Dlaczego? Thx za wsparcie fUzz.MaRIB^.

Old Post 13-02-2002 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kabu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kabu Znajdź więcej post'ów przez  Kabu Dodaj Kabu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kabu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp4
Training (Enforcer)

timeout=warmup? jesli tak, to kazdy sedzie powienien miec admina (to chyba oczywiste?), na poczatku rundy ustawia warmup na 9999, a jak wszyscy beda ready to wtedy warmup 30, chyba nie jest to skomplikowane

Old Post 14-02-2002 03:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sp4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sp4 Znajdź więcej post'ów przez  sp4 Dodaj sp4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sp4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez sp4
timeout=warmup? jesli tak, to kazdy sedzie powienien miec admina (to chyba oczywiste?), na poczatku rundy ustawia warmup na 9999, a jak wszyscy beda ready to wtedy warmup 30, chyba nie jest to skomplikowane

Nie bardzo rozumiem o co chodzi warm up jest 15mins przed meczem i kazdy sedzia ma admina. I wie co ustawiac

Old Post 14-02-2002 06:16
Chrumkules
Watch your back!

Talking

coby rozwiac moje watpliwosci chcialbym otrzymac odp na dwa pytania:

1) Co w koncu tak na 100% mozna se podkladac pod swoimi obj tnt czy nie?

2) W regulaminie jest zakaz przyklejania tnt do scian - czyli ne mozna zakladac z wody tnt na SUB czy mozna bo jakby nie bylo TNT sie przykleja do lodzi ale to znow nie sciana!

Old Post 14-02-2002 07:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:21.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions