Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > pytanko2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
slawek
.

pytanko2

Ale serio:
Czy możecie dać jakieś rady jak posługiwać się tym pieprzonym LG zwanym "spawarą"? Omijam tę broń szerokim łukiem, tymczasem na niektórych mapach jest kluczem do zwycięstwa...
Ni cholery nie mogę opanować celowania nią. Skacze mi ten strumień na wszystkie strony, w nic nie moge trafić.
Ale śmieszne, co?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-02-2002 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

hje bardzo smieszne
eee jak chodzi ci o to "latanie" spawary na boki to ja mam wlonczone cg_truelightning 0.8 (1 to jest staly strumien i leci zawsze prosto) zeby ash tak nie denerwowal... a do celnosci, hmm... no nie wiem raz sie zlapie kogos jak "leci" w jednom strone to musisz poprostu celownikiem lekko przed nim byc... (ofkorz na pingu nie na lanie) albo po prostu jezeli walczysz na fprost to machasz w łuku takim gdzie chodzi przeciwnik (w lewo i w prawo) i trafisz okolo 40% z wszystkich strzaluf hjeh
nie wiem czemu mam takie dziwne zawsze uczucie ze z lg sie trudniej celuje nish z mg... (nie chodzi tu o zasieg)

Old Post 25-02-2002 17:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Mam takie uczucie kiedy strzelam z LG, że jest bezwładny w moich rękach - naciskam spust a promień właśnie tak jak napisałeś lata sobie we wszystkie strony. Nie ma mowy o prowadzeniu ognia po jakiejś zaplanowanej linii.

Old Post 25-02-2002 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

jak ci wyskoczy np. z jumppada albo z rjumpa czy dostanie rejlem w twarz i sobie poleci wyzej to leci w jednom strone co nie? i mozna "wyczuc" a raczej nawet nie wyczuwac tylko wlanczasz spaware i prujesz przed nim piorunem tylko muwie o vq3 bo na cpmie to mozna szyppko zachamowac....

Old Post 25-02-2002 17:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

cg_truelightning 1 na początek - bedzie łatwiej

Old Post 26-02-2002 08:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D1onE
Combat (Death Knight)

jak ci promien z LG lata na wszystkie strony to znaczy ze jest za ciezki i musisz pocwiczyc
a tak na serio

wlacz sobie boty np na hurt me planty i powal do nich (nie chodzi o to zeby byli dobrzi) ale o t zebys sie przyzwyczail do broni

PS: ja tez mam pytanko
czy ktos moze mi podac linka lub cos bo kcialbym miec promien raila taki jak jest na filmie "clanbase" (taki z koleczkami)
pls o jakis link lub pliczek .... i info czy ktos ma cos takiego

Old Post 26-02-2002 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D1onE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D1onE Znajdź więcej post'ów przez  D1onE Dodaj D1onE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D1onE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

seta cg_oldRail "0" tylko osp/moze_cpma_nie_wiem ale raczej ta...

Old Post 26-02-2002 22:08
trl
Master (Spawn)

bobek o co chodzi z tym ashem...?

Old Post 27-02-2002 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
bobek o co chodzi z tym ashem...?

Ash:
1. Taki gracz

2. Ash = aż (czyli dużo cos czy jakos tak nie wiem mam slaby zasup sluf i lubiem ja polniac blendy gramatyczne )

wybieram odpowiedz nr. .... 2

Old Post 27-02-2002 18:41
trl
Master (Spawn)

lol!

Old Post 28-02-2002 07:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D1onE
Combat (Death Knight)

nie bede zasmiecal foruma nowymi topicami wiec swoje pytanko dam tutaj

wiec tak :
mam cos zwalone w cfg :/ i nie wim jak to naprawic

chodzi o to ze slysze tylko dzwieki jakie sam wydaje (nie slysze przeciwnika)
wydaje mi sie ze jest jakas komenda na to ale niegdzie nie znalazlem takiej

moze ktos pomuc ? PLS

Old Post 02-03-2002 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D1onE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D1onE Znajdź więcej post'ów przez  D1onE Dodaj D1onE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D1onE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez D1onE
nie bede zasmiecal foruma nowymi topicami wiec swoje pytanko dam tutaj

No lepsze bylo by nowe forum...

Zrob reinstalke - zawsze pomaga

Old Post 02-03-2002 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

ja bym wolal nie slyszec swoich dzwiekow tylko przeciwnika

Old Post 04-03-2002 12:25
D1onE
Combat (Death Knight)

taa ja tez
ale jak na parodie nalezy to slysze tylko swoje i reinstalka nic nie pomogla qrcze juz sam nie wiem co zrobic bo od nowa calego cfg nie bede robil :/

Old Post 04-03-2002 12:45
trl
Master (Spawn)

wywal wszystkie polecenia z s_ na poczatku i daj tylko:
s_musicvolume
s_volume
Mysle ze to pomoze

Old Post 04-03-2002 12:50
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez D1onE
taa ja tez
ale jak na parodie nalezy to slysze tylko swoje i reinstalka nic nie pomogla qrcze juz sam nie wiem co zrobic bo od nowa calego cfg nie bede robil :/

To zacznij od sterownikow karty dziekowej...

Old Post 04-03-2002 13:28
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:49.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions