Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > IP dobrych servow do CSa
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
frew
Skilled (Knight)

Question IP dobrych servow do CSa

Podajcie jakies dobre servy do CS
bo wysepilem niedawno od kolegi key do netu i gdzie wejde to graja jakies lamki...

GG: 706037

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-02-2002 07:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil frew Kliknij tutaj by wysłać e-maila do frew Znajdź więcej post'ów przez  frew Dodaj frew do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać frew prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Masz tu plik z polskimi serwami, na wiekszosci tych serwerow nie graja "same lamki"

Old Post 14-02-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Masz tu plik z polskimi serwami, na wiekszosci tych serwerow nie graja "same lamki"
Ja nie moge! Zajrzyj do tematu facsrv chociazby, a nie ! Jestes zalosny ... Najpierw sie szuka potem pisze ...

Old Post 14-02-2002 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ale on szuka dobrych serwerów a nie wszystkich....
ja dawno nie gram ale dobrze grali na topgunie....62.87.136.162

Old Post 14-02-2002 15:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Polecam:
nulle - wszystkie
Twierdze 1410
TOPGUN
Dream Team

Old Post 14-02-2002 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Polecam:
nulle - wszystkie
Twierdze 1410
TOPGUN
Dream Team

Nie lubie TOPGUN i DeamTeam - siakies dziwne ludki tam sa
ale nulle i twierdza ok

Old Post 14-02-2002 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

aster city ŻĄDZI pingi nie przekraczaja 50

Old Post 14-02-2002 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

tylko ze czasem tak laguje ze to poezja ...
ja czesto gram na TOP&UOP, [BRO], (nuII), Twierdza [1410] i czasem na wszystkich innych

Old Post 14-02-2002 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G]SneS
Guest

Twierdza 1410 zdecydowanie najlepszy poziom !

Old Post 16-02-2002 12:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eust
Training (Enforcer)

nie znacie sie bomBSite ^HS r0x
--------> 217.96.18.94:27015 <--------

Old Post 16-02-2002 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eust Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eust Znajdź więcej post'ów przez  Eust Dodaj Eust do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eust prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Eust
nie znacie sie bomBSite ^HS r0x
--------> 217.96.18.94:27015 <--------

wole szkodniki!

Old Post 16-02-2002 13:10
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

nie chce nikogo urazić, ale na aster ludzie grają ze tak powiem....kiepsko....zadko sie zdarzało ze nie miałęm pierwszego miejsca albo przynajmiej nie byłem w pierwej trójce....a np. na TOPGUNIE to mnie rozwalali ze ledwo sie trzymałem w połowie listy......
ale na topgunie pingi mam 150 - 300 a na aster 5-50

Old Post 16-02-2002 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

wole szkodniki!

Nie znasz sie

HS r0x

Old Post 16-02-2002 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.

Nie znasz sie

HS r0x

czyzbys gral w HS?

Old Post 16-02-2002 17:41
c35
old FPP.pl member

ja tam gram non stop na megaslocie .. i mi tam dobrze

Old Post 16-02-2002 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

nulle rulez... tam sa pingi odpoweidnie chodz od pewnego czasu cos sie psuja ale mysle ze to przejsciowe

Old Post 16-02-2002 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker
nulle rulez... tam sa pingi odpoweidnie chodz od pewnego czasu cos sie psuja ale mysle ze to przejsciowe

hm.. tam prawie nei gram.. jedyne serwery, jakie mam na liscie serwerow w ceesie to:

idk megaslot
aga
twierdza
coolnet
quest
u gorala
dream team

Old Post 16-02-2002 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:

czyzbys gral w HS?

Oby tylko grał

Old Post 18-02-2002 10:51
MaslaV
koduję bezwzrokowo

polecam

games.urtho.net

Old Post 22-02-2002 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

tak sub ty niegrasz na null'ach neisciemniaj

GG 2637902

Old Post 22-02-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

nie chce nikogo urazić, ale na aster ludzie grają ze tak powiem....kiepsko....zadko sie zdarzało ze nie miałęm pierwszego miejsca albo przynajmiej nie byłem w pierwej trójce....a np. na TOPGUNIE to mnie rozwalali ze ledwo sie trzymałem w połowie listy......
ale na topgunie pingi mam 150 - 300 a na aster 5-50

na asterze nawet z pingiem 200-300 jestem pierwszy, iwec tam nie gram ...
Chyba, ze chce sie wyzyc!!!

Old Post 22-02-2002 15:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

na asterze nawet z pingiem 200-300 jestem pierwszy, iwec tam nie gram ...
Chyba, ze chce sie wyzyc!!!

ej, mowisz ze nie grales kawal czasu. a teraz mowisz ze na asterze sa lamusy. jak dlugo nie grales to nie osadzaj. fakt nic tam sie nie zmienilo, ale jakby ...

Old Post 22-02-2002 17:22
DeStRuCt0r
Guest

quote:

ej, mowisz ze nie grales kawal czasu. a teraz mowisz ze na asterze sa lamusy. jak dlugo nie grales to nie osadzaj. fakt nic tam sie nie zmienilo, ale jakby ...

po co sie wpieprzasz????
Wiem co pisze, wiec nie ******* mi tu glupot......
Tam graja same lamy, wiec po **** sie wychylasz? Posta chcesz nabic????? To napisz cos na temat, a nie piszesz, zeby pisac!!

Old Post 22-02-2002 17:26
[STER]TombStone
Rusher :)

Polecam server wszystkim tym ktorzy uwazaja sie za wymiatczy i dobrych graczy

IP 212.122.148.189:27015 server klanu -mTw- Neverklinik-

Old Post 22-02-2002 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]TombStone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]TombStone Znajdź więcej post'ów przez  [STER]TombStone Dodaj [STER]TombStone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]TombStone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]TombStone
Polecam server wszystkim tym ktorzy uwazaja sie za wymiatczy i dobrych graczy

I mają łącze 1 MB na świat! Ja tam mam narazie ping 230, może w nocy będzie lepiej.

Old Post 22-02-2002 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siwy
bla bla bla :D

Null 1 ip : 194.29.141.31
Null 2 ip : nie znam
Null 3 ip : 212.75.118.72
Null 4 ip : 212.75.118.73
Najlepsze serwery

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 22-02-2002 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

nulle sux, już mnie kilka razy tam zbanowali "za czity" pod różnymi nickam (raz nawet pod swoim, ale na 15 min.).

Old Post 22-02-2002 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siwy

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
nulle sux, już mnie kilka razy tam zbanowali "za czity" pod różnymi nickam (raz nawet pod swoim, ale na 15 min.).

Heh zdarza sie .... a na jakim null'u grales ?

Old Post 22-02-2002 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

W tej chwili dokładnie ci nie powiem, ale takie sytuacje zdarzają się na nullach nagminnie i dlatego pratycznie tam nie grywam. Zresztą nie lubię durnego latania po fragi i zadymy przy 10/10, więc na przepełnionych serwrach znajdziesz mnie bardzo żadko.

Old Post 22-02-2002 19:32
Siwy

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
W tej chwili dokładnie ci nie powiem, ale takie sytuacje zdarzają się na nullach nagminnie i dlatego pratycznie tam nie grywam. Zresztą nie lubię durnego latania po fragi i zadymy przy 10/10, więc na przepełnionych serwrach znajdziesz mnie bardzo żadko.

Aha rozumiem , a ja lubie jak jest duzo osob wtedy mam duuzo fragow

Old Post 22-02-2002 19:33
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:29.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions