Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Co zrobic by nie tracił sie dziek po zrzuceniu CS na pasek
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
HoMeR
Guest

Question Co zrobic by nie tracił sie dziek po zrzuceniu CS na pasek

Gdy zrzucam Countera na pasek w windowsie to znika mi dzwiek gdy wracam spowrotem do gry ??

Co mam z tym zrobić

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-03-2002 19:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro
Training (Enforcer)

Talking

HoMeR ale maśz brzydkę twarzyczke tam po lewej stronie

Old Post 15-03-2002 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro Znajdź więcej post'ów przez  Jaro Dodaj Jaro do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Lightbulb =D

-w 800 -h 600 -wavonly

800 i 600 to cyferki od rozdzielczosci, musisz wkleic to do skrótu

Np.

CGry\Half-Life\hl.exe -console -game cstrike -w 800 -h 600 -wavonly +voice_dsound 1 -zone 4096

Tak wygląda mój skrót

Old Post 15-03-2002 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

albo wystarczy, ze bedziesz sie laczyl przez konsole... pozniej tylko wciskasz ESC i resume i to wszycho..

Old Post 15-03-2002 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
albo wystarczy, ze bedziesz sie laczyl przez konsole... pozniej tylko wciskasz ESC i resume i to wszycho..

to nie zawsze dziala

o ile pamietam sposob czaszka dziala, ale FPS'ow zrzera duzo

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 16-03-2002 08:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Re: =D

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
-w 800 -h 600 -wavonly

800 i 600 to cyferki od rozdzielczosci, musisz wkleic to do skrótu

Np.

CGry\Half-Life\hl.exe -console -game cstrike -w 800 -h 600 -wavonly +voice_dsound 1 -zone 4096

Tak wygląda mój skrót

ja mam troche któtsze ale też nie trace ćfienkuf.....więc ten sposób jest najlepszejszy i wogle

Old Post 16-03-2002 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

a na jakich wy rozdzielczosciach gracie?

GG 1090334

Old Post 16-03-2002 10:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja mam 800 600 chyba

Old Post 16-03-2002 10:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Ja gram na 1024 x 768 i jesy ql

Old Post 16-03-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

taa tez mam ten problem z dzwiekiem..... zrobilbym to co czaszek mowi ale skoro ponoc zrzera fpsy to wole nie .....i tak nie mam ich za duzo..

Old Post 16-03-2002 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: Co zrobic by nie tracił sie dziek po zrzuceniu CS na pasek

quote:
Napisane oryginalnie przez HoMeR
Gdy zrzucam Countera na pasek w windowsie to znika mi dzwiek gdy wracam spowrotem do gry ??

To strzel se w łeb

Old Post 16-03-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

ja gram na 800 na 600 ale ostatnio slyszalem ze na 640 na 480 jest lepiej bo sa wieksze lby . no coz nie kce mi sie sprawdzac

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 16-03-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]RAPTOR

to nie zawsze dziala

o ile pamietam sposob czaszka dziala, ale FPS'ow zrzera duzo

tzn w moim przypadku dziala, tyle ze jak strzelam to w srodku celownika pojawia mi sie moj windowsowski kursor

Old Post 17-03-2002 08:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Exclamation

A najlepszy sposob to program ktory blokuje przycisk WINDOWS - Winkeykiller | jak znajde link to wam podam, polecam

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 17-03-2002 08:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
A najlepszy sposob to program ktory blokuje przycisk WINDOWS - Winkeykiller | jak znajde link to wam podam, polecam

http://www.counter-strike.pl/downlo...hp?rodzaj=pliki
zupelnie na dole (3 od konca )

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 17-03-2002 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt

możliwe, ale czasem muszę poprostu wyjść do windowsa, np: jak ktoś sobie urządzi konferencję na gg dobijające ...

Old Post 17-03-2002 15:52
CzAsZeK
e.coast > czaszek

:]

Mi tam nic nie zżera...
Progs do blokownaia guzika Winshita też jest dobry

Old Post 17-03-2002 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
a na jakich wy rozdzielczosciach gracie?

Ja mam 640x480 bodajrze
i 25 fps

Old Post 21-03-2002 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bOleK
I am the great Cornholio!

a ja 800x600 i 30 fps

Old Post 21-03-2002 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bOleK Znajdź więcej post'ów przez  bOleK Dodaj bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez bOleK
a ja 800x600 i 30 fps

a ja 1024x768 i ok 40 fps

Old Post 21-03-2002 11:08
CzAsZeK
e.coast > czaszek

800x600 - 72 fps (takie ograniczenie zrobilem zeby nic nie skakalo

Old Post 21-03-2002 13:09
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

mam tez 72 fpsy tylko na 1024 x 768

Old Post 21-03-2002 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

na 1024 tez wyciagne 72 (nawet 99) wyciagne. Ale na 800x600 lepiej mi sie gra

Old Post 21-03-2002 16:48
DeStRuCt0r
Guest

ja ma 1024x768 i 100 fps

Old Post 21-03-2002 17:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fuss
Training (Enforcer)

quote:

tzn w moim przypadku dziala, tyle ze jak strzelam to w srodku celownika pojawia mi sie moj windowsowski kursor

No to wtedy łatwiej trafić - nie dość że celownik to jeszcze kursor!

Old Post 21-03-2002 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fuss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fuss Znajdź więcej post'ów przez  Fuss Dodaj Fuss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fuss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:

ESC i Resume

Old Post 22-03-2002 22:39
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:24.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions