Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > console
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
saib
Skilled (Knight)

console

szukam komendy ktora wylancza te wszytkie peridoly co sie wypisja na gorze , znaczy np jak paladin zaczyna cos sprawdzac to mi flooduje i nie wiedze radaru :< cholernie mi to przyszkadza jak zrobic zeby mi sie to nie pokazywalo , znaczy pokazywalo dopeiro jak wlacze konsole ? wiem ze to komenda jakas hud_* ale nie znalazlem nigdzie jakis wysjanien do komend , znacyz jest cmdlist ale tam nie ma zadnych wyjasniej do komend jak ktos wie o co mi chodzi i wie jak to wyalczyc bede wdzieczny

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-02-2002 04:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil saib Kliknij tutaj by wysłać e-maila do saib Znajdź więcej post'ów przez  saib Dodaj saib do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać saib prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: console

quote:
Napisane oryginalnie przez saib
szukam komendy ktora wylancza te wszytkie peridoly co sie wypisja na gorze , znaczy np jak paladin zaczyna cos sprawdzac to mi flooduje i nie wiedze radaru :< cholernie mi to przyszkadza jak zrobic zeby mi sie to nie pokazywalo , znaczy pokazywalo dopeiro jak wlacze konsole ? wiem ze to komenda jakas hud_* ale nie znalazlem nigdzie jakis wysjanien do komend , znacyz jest cmdlist ale tam nie ma zadnych wyjasniej do komend jak ktos wie o co mi chodzi i wie jak to wyalczyc bede wdzieczny

ta komenta to chyba: developer "0"

Edytowane przez AdaX dnia 25-02-2002 o godz. 14:01

Old Post 25-02-2002 07:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

No to na jakim ty servie grasz ?? Ja juz dawno nie widzialem paladina

Old Post 25-02-2002 09:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
saib
Skilled (Knight)

Neck : chodzilo mi o te wszytkie peridoly w stylu x killed y witch mp5 albo bindy jakis graczy, ale cs gourd tez flooduje w consoli chyba ?

Adax : thx wlasnie o to chodzilo

Old Post 25-02-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil saib Kliknij tutaj by wysłać e-maila do saib Znajdź więcej post'ów przez  saib Dodaj saib do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać saib prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
abu
Training (Enforcer)

Powiedzcie mi, dlaczego nie dziala mi zadna komenda na dodanie botow (ani addbot ani loadbot)... BŁAGAM!!!

Old Post 03-04-2002 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil abu Znajdź więcej post'ów przez  abu Dodaj abu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać abu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez abu
Powiedzcie mi, dlaczego nie dziala mi zadna komenda na dodanie botow (ani addbot ani loadbot)... BŁAGAM!!!

chyba wiem co musisz zrobic ale nie bede sie tu wymadrzal...

Old Post 03-04-2002 15:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
abu
Training (Enforcer)

nie no bez jaj
powiedz, please.......

Old Post 03-04-2002 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil abu Znajdź więcej post'ów przez  abu Dodaj abu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać abu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

Nie napisales jakiego bota uzywasz... ale załozmy za masz PODbota,
w SIERRA/half-Life/cstrike jest pliczek liblist.gam otwerasz go notatnikiem i w linijce gamedll zmieniasz na "podbot\podbot.dll" A jak masz na przyklad PLbota to wpisujesz tam "plbot\polbot.dll" Nie wiem czy to cos pomoze ale sprobuj...

Old Post 03-04-2002 17:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Teraz nowe boty maja swoje menu
Jesli masz PODbota to wpisujesz:
bind "x" podbotmenu
a jesli PLBot to:
bind "x" login1

Gdzie x jest guzikiem pod ktorym ma byc menu.

Old Post 03-04-2002 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vooplayer
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez abu

Wiem ,że pewne proste metody nie przystoją Wielkim Graczom ale skoro masz problem z botami to chyba mógłbyś tak jak ja skorzystać z Mbl-a. Wtedy możesz mieć w nosie komendy...
A tak w ogóle to masz cały oddzielny temat odnośnie botów, zajrzyj tam...

Old Post 03-04-2002 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vooplayer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vooplayer Znajdź więcej post'ów przez  Vooplayer Dodaj Vooplayer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vooplayer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
abu
Training (Enforcer)

OK, juz se poradzilem... thx :-)

Old Post 04-04-2002 22:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:25.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions