quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
ja lubie, najbardziej hiszpanska
tak, to samo chcialem powiedziec 
------------------------------------
Figlio di puttana, sai che tu sei un pezzo di merda?
Pezzo di merda, figlio di puttana.
I hope somebody in your family dies soon.
zapewne w tej chwili czujesz sie zadowolony, dzieciaku. te slowa daly ci powody do narzekan na brak tolerancji, obecnosc przesladowan i szyderstw na tym boardzie. brnij dalej w swoja hipokryzje - jesli sprawia ci to przyjemnosci mozesz wyzwac mnie od faszystow/fanatykow czy pospolitych dresow. jednakze nie zmienie swojego zdania - wszelkie obelgi rzucane w twoim kierunku sa uzasadnione.
------------------------------------
quote: Gdzie na tym Boardzie jest tolerancja?
do chuja pana, gdziekolwiek by byla nie jestes na board skazany i gdy tejze tolerancji zabraknie na tyle, ze zostaniesz zmuszony go opuscic nic nie stoi na przeszkodzie bys to zrobil.
quote: Wciśnij Ignore do cholery!
dlaczego tak ci na tym zalezy? na boardzie gdzie wszyscy zgadzaja sie z Toba byloby nieciekawie - quote: a innym tworzycie nieuzasadnione Piekło
gdyby istnial brak przyzwolenia na chaos, jakze urozmaicajacy nasze zycie nie mielibysmy zadnych tematow na rozmowy, polemiki. o czym mielibysmy rozmawiac jesli nasze zycie byloby uporzadkowane w taki sposob o jakim ty pragniesz?
quote: (...) i robienie zbędnego chaosu? Sami chcielibyście żyć w Niebie, a innym tworzycie nieuzasadnione Piekło.
Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
nie podzielam w calosci ideologii LaVeya lecz ten cytat nadaje sie idealnie     
dziekuje za uwage. wprawdzie tekst jest pelen bledow stylistycznych i merytorycznych mam nadzieje, ze jest wart przeczytania. mimo tychze bledow czuje sie usprawiedliwiony poniewasz ich obecnosc jest kilkukrotnie czestsza w wypocinach Wenotoma.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|