Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Mam jakieś przeczucie..........
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Talking Mam jakieś przeczucie..........

że Lige Mistrzów w tym sezonie wygra ...........................................
.
.
.

BAYER LEVERKUSEN. Oczywiście nie obraziłbym się jak by wygrał Bayern Monachium, no ale jak już wspomniałem mam takie przeczucie. Oczywiście nikt na nich nie stawia, no ale.......(przeczucie). Królewscy są silni ale mam nadzieje że w piątek (22.03.2002) wpadną do jednej pary z drużyną Dudka, a wtedy było by pieknie ............

[blue]------------------------------------------
Te kropeczki byly troche za dlugie więc skrocilam [blue]

Edytowane przez [FPP]Saari dnia 21-03-2002 o godz. 19:02

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-03-2002 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Re: Mam jakieś przeczucie..........

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
że Lige Mistrzów w tym sezonie wygra ...........................................
.
.
.
BAYER LEVERKUSEN. Oczywiście nie obraziłbym się jak by wygrał Bayern Monachium, no ale jak już wspomniałem mam takie przeczucie. Oczywiście nikt na nich nie stawia, no ale.......(przeczucie). Królewscy są silni ale mam nadzieje że w piątek (22.03.2002) wpadną do jednej pary z drużyną Dudka, a wtedy było by pieknie ............

bana mu za zaśmiecanie boarda

---------------------------------------
To samo tutaj ...

Edytowane przez [FPP]Saari dnia 21-03-2002 o godz. 19:03

Old Post 21-03-2002 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Angry

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
bana mu za zaśmiecanie boarda

Za co ?!?!!?!?!?!?!?

to jest "O niczym konkretnym w sumie"

Ale Liga Mistrzów to poważna sprawa, mamy tam Dudka i Olisadebe , i obaj nie są bez szans.

Old Post 21-03-2002 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

tak jakby kogokolwiek to interesowalo.

eot

Old Post 21-03-2002 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ostrzezenie dla rcube - nie rob wiecej czegos takiego bo takie wielkie posty szybko skoncza strone

Ostrzezenie dla |SUN|Cali - nie quotuj calych tekstow tylko ten kawalek ktory koniecznie chcesz zacytowac!

Dopiero co prosilam o nierobienie burdelu na bardzie! Widac nie do wszystkich dociera!

Jesli chcecie sobie na ten temat pogadac - ok jesli macie zamiar robic na tym topicu wiekszy burdel to zaraz zamykam!

Old Post 21-03-2002 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

Ostrzezenie dla |SUN|Cali - nie quotuj calych tekstow tylko ten kawalek ktory koniecznie chcesz zacytowac! [/red]

ale ja chciałem TO zacytować

Old Post 21-03-2002 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A teraz trzeba kupe przewijac zeby dotrzec do jakiegos normalnego miejsca

Old Post 21-03-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
tak jakby kogokolwiek to interesowalo.

eot

jak cie to nie intereseuje to nie komentuj i nie wypowiadaj sie za innych.

Old Post 21-03-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Re: Mam jakieś przeczucie..........

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
(...)

co to takiego Liga Mistrzow ?
to jakas nowa liga w quake'a ale cs ?

stawiam na MU

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 21-03-2002 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh

jak cie to nie intereseuje to nie komentuj i nie wypowiadaj sie za innych.

blah, z pewnoscia bym inaczej zareagowal gdyby nie walnal tego flooda. jak sie czlowiek podkurwi to rozne dziwne rzeczy robi

quote:
A teraz trzeba kupe przewijac zeby dotrzec do jakiegos normalnego miejsca

jako moderator mozesz edytowac obydwa posty - na co czekasz?

Old Post 21-03-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo

jako moderator mozesz edytowac obydwa posty - na co czekasz?

Pewnie na Zbawienie (JOKE )

Old Post 21-03-2002 18:57
Mil0sh
Master (Spawn)

skoro juz mowa o przeczuciach to obstawia ktos z was na zakladach sportowych?

Old Post 21-03-2002 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

LOL... wybaczcie ale ja mam poza naprawianem waszej zabawy jeszcze troche innych obowiazkow...

Old Post 21-03-2002 19:07
rcube
KOSZ

Hmmm... rozmawiamy o piłce czy o zasadach na boardzie??
Ja jestem za tym pierwszym.

MU nie mają szans, jakby co.

Old Post 21-03-2002 19:12
DeStRuCt0r
Guest

quote:
LOL... wybaczcie ale ja mam poza naprawianem waszej zabawy jeszcze troche innych obowiazkow...

nie wczuwaj sie tak... bo z boarda nam oswiecim zrobisz cytowac kawalek, a nie calosc, nie dlugo wogole strach bedzie cos napisac, bo sie to moderatorowi nie spodoba
Troszke luzu jest potrzebne, zeby wszystkim zylo sie latwiej

Old Post 21-03-2002 20:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

jedno pytanie: widziales post rcube przed edycja? chyba nie.

Old Post 21-03-2002 20:29
rcube
KOSZ

Red face

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
nie wczuwaj sie tak... bo z boarda nam oswiecim zrobisz cytowac kawalek, a nie calosc, nie dlugo wogole strach bedzie cos napisac, bo sie to moderatorowi nie spodoba
Troszke luzu jest potrzebne, zeby wszystkim zylo sie latwiej

Swięta racja
Ale też fakt, z tymi kropkami to przesadziłem

Oki. Typujemu Lige Mistrzów
1.Bayern
2.Real
3.Liverpool
4.MU
5.Bayer (straciłem przeczucie )
6.Barcelona
7.Panathinaikos
8.Deportivo

Old Post 21-03-2002 20:43
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

offtopic - nikt nie ma nic przeciwko zakladaniu tego typu topicow, tylko na drugi raz proponowal bym przemyslec "NAZWE" topicu!

Old Post 21-03-2002 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Destructor - tak jak powiedzial Ci juz Milosh - nie widziales pewno posta rcube przed edycja... tych kropek pionowo ustawionych ktorych teraz jest trzy bylo ok 10 razy wiecej albo lepiej ... a Cali zacytowal caly post z czego zrobilo sie jeszcze dwa razy wiecej do przewijania...ciesz sie ze nie musisz tego przewijac a nie narzekaj na moderatora od razu. Ja zdecydowanie jestem przeciw oswiecimowi na boardzie ale bez jaj ludzie...

Old Post 21-03-2002 21:24
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Destructor - tak jak powiedzial Ci juz Milosh - nie widziales pewno posta rcube przed edycja... tych kropek pionowo ustawionych ktorych teraz jest trzy bylo ok 10 razy wiecej albo lepiej ... a Cali zacytowal caly post z czego zrobilo sie jeszcze dwa razy wiecej do przewijania...ciesz sie ze nie musisz tego przewijac a nie narzekaj na moderatora od razu. Ja zdecydowanie jestem przeciw oswiecimowi na boardzie ale bez jaj ludzie...

zgadzam sie z toba w 100%

Old Post 22-03-2002 07:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:12.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions