Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Venotom superstar
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
slawek
.

Venotom superstar

Napisać to? Nie napisać?
Forum to miejsce pełne paradoksów.
Nie daje się wiele powiedzieć intonacją, gestem czy chociażby milczeniem. Są to wspaniałe środki wspomagające komunikację w normalnym życiu. Tutaj tego nie ma. Na dobrą sprawę, jeśli chcesz przemilczeć coś - powinieneś napisać "przemilczę to", jeśli chcesz powiedzieć komuś "no dobra, nie będę zabierał już głosu w tej dyskusji" - musisz to napisać. Tym samym nie milczysz i dodajesz kolejnego posta, zabierasz głos po raz kolejny.
Właśnie powstaje paradoks.
Nie chciałbym o tym pisać. Chciałbym przemilczeć, ale przemilczeć wymownie pewne fakty i zjawiska związane z obecnością Venotoma na boardzie. Niestety, nie da się. Spirala się nakręca. Thread rodzi posty. Posty rodzą słowa. Słowa - akcję. Akcja - reakcję. I tak w kółko.
Do rzeczy.
Jest taki kolo Venotom. Niezbyt łatwy we współżyciu. Narzucający się z niepopularnymi poglądami, filozofujący jak to nazywam sobie "młodzieńczo". Wyrażanie myśli na piśmie nie jest jego najmocniejszą stroną. Chociaż się stara - słowa mu się motają, plączą - tak, że w końcu nie zawsze wiadomo o co chodzi. I te krótkie, z sufitu wzięte na pierwszy rzut oka sentencje i bonmoty wobec których staję bezradny: "o co mu do licha chodzi?"
Zależnie od wieku, doświadczennia, cech charakteru czytelnika postów Venotoma spotykaję się owe posty z różnymi reakcjami. Najczęściej niezbyt przychylnymi. Najczęściej - co tu dużo gadać - z przesadnymi reakcjami. Czasem odnoszę wrażenie, że histerycznymi.
Wygląda to tak, że co Venotom pierdnie - zlatują się muchy, żeby pokwękać jaki to smród.
I dochodzi do sytuacji, że posty niegłupie, posty ludzi lubianych, posty z prośbą o pomoc mają mniejszą ilość odpowiedzi niż te, które powinny zostać, krótko mówiąc - olane.
Stąd tytuł tego topiku.
Sami go tworzymy. Tego superstara właśnie.
Sam zainteresowany prosi o ignorowanie go. To dopiero paradoks!!! Nie chce, żeby go czytać. Nie chce by z nim dyskutować. Nie chce kontaktu. On chce tylko pisać. Przynajmniej takie można odnieść wrażenie. Taki nasuwa się wniosek.
Ale nie. Tak nie jest naprawdę. Venotom tak naprawdę chciałby tylko spokoju. Owszem, przy okazji chętnie poprawiłby to i owo na forum i na świecie, ale tak naprwadę zdaje mi się, chodzi mu tylko o skorzystanie z wolnego i nieskrępowanego prawa do wyrażania myśli i opnii.
I wiecie co? (Tu zawsze ksiądz na dłużej zawieszał głos) (Przynajmniej w tamtych czasach, gdy chodziłem na religię i do kościoła)
I wiecie co? (Czasem powtarzał)
Ma do tego prawo.
Zarejestrował się tutaj, czym zwiększył ilość użytkowników forum .fpp.pl , tym samym poprawiając pozycję serwisu w rozmowach z ogłoszeniodawcami, przestrzega zasad tutaj obowiązujących nie gorzej, co mówię, nawet lepiej niż większość z nas. And last but not least - wprowadza ferment, który jak wiadomo towarzyszy różnym wspaniałym zjawiskom jak na przykład produkcja... nieważne czego...
Sam czasem ścignę Venotoma swoimi wcale niewyszukanymi intelektualnie postami, ale zauważyłem zjawisko, które wcale mi się nie podoba. Chamstwo, poniżanie, obelgi. Coś co wygląda na dowartościowywanie się kosztem tego kola.
Wiem co usłyszę/przeczytam. Każdy ma prawo do wyrażania opnii. Jak on, to i my.
OK. Tylko spójrzcie jak to wygląda. Nie widziałem by venotom komuś naubliżał, obdarował epitetem.
Widziałem nawet podpis jestem przeciw venotomowi. Bardzo lubię właściciela tego podpisu. Nawet rozumiem dowcip w tej manifestacji zawarty. Ale tak właśnie tworzymy z człowieka niezbyt ciekawego, niezbyt interesującego - superstara. Przez owczy pęd do gnojenia go, dokopania mu, do zdyskredytowania jakichkolwiek wartości jakie chciałby zaprezentować.
Pojawił się ktoś spoza. Nie gryzie, nie ma bejsbola, nie zna brzydkich słów i na dodatek gada głupoty. Zróbmy z niego gwiazdę ...
Hmm... jednak napisałem...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-03-2002 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

w sumie slawek całkiem trafnie opisał całą sytuację, ale niestey z niektórymi tezami muszę się osobiście niezgodzić.... nie będę tutaj się ze slawkiem wykłucał o to ale no niestety ja do Venotoma mam osobistą urazę, gdyz on jako pierwszy na tym boardzie w pewny sposób mnie obraził (zresztą nie tylko mnie) http://board.fpp.pl/showthread.php?...mp;pagenumber=2
i nie chodzi o to że ja się użalam, tylko poprostu kolesia nie lubie, ale muszę slawkowi przyznać racje, za duzy cyrk odstawiamy i tracimy czas na kogoś kto na naszą uwagę nie zasługuje....

pozdr

Old Post 23-03-2002 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

przyklasne slawkowi, 100% racji

Old Post 23-03-2002 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Cool

A nie pomysleliscie ze gosc robi sobie z was jaja i pisze takie texty specjalnie zeby pozniej sie posmiac z kolegami ?
Co do tej odpowiedzi "cioty cos tam..." to mogl troszke wygladzic ta odpowiedz. A nie od razu wyzywac od najgorszych ... pozostaje albo ban na ip tego pana albo ignore :>

Old Post 23-03-2002 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
A nie pomysleliscie ze gosc robi sobie z was jaja i pisze takie texty specjalnie zeby pozniej sie posmiac z kolegami ?

Nie sadze zeby to bylo dla jaj. Gdyby potem chcial sie posmiac z kolegami to wydaje mi sie ze bardziej by sie postaral. Dla jaj to juz predej Bob tehe Great na Quake2 mogl pisac ale Venoto juz chyba taki jest.

BTW: slawek - niezly post

Old Post 23-03-2002 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Właśnie- nie podobają Ci się moje posty- Zignoruj mnie. Jeśli kiedykolwiek kogoś uraziłem w moim poście to przepraszam. Dla mnie np. głupie są posty o życiu w Wszechświecie, w których wypowiadają się ludzie nieznający się na temacie. Ale nie wjeżdzam tam i nie robię chaosu.

Old Post 23-03-2002 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

to widze ze już zapomniałeś gdy przezywałeś boardowiczów od komputerowych lam czy jakoś tak.
A poza tym nie musisz wierzdżać w topik i bluzgać na innych, że nie mają racji, ale możesz poprostu powiedzieć "haha..nie znacie sie to powinno być tak..bla bla bla" i tłumaczysz o co chodzi...
A co do twojej zbawczej działalności to radze ci wymyślić ciekawsze pomysły którę ubarwią i wyróznią board od innych typowych boardów. A może wtedy ktoś ci przyzna racje....

Old Post 23-03-2002 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
to widze ze już zapomniałeś gdy przezywałeś boardowiczów od komputerowych lam czy jakoś tak.

"Jeśli kiedykolwiek kogoś uraziłem w moim poście to przepraszam."

Old Post 23-03-2002 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

no dobra.....ale pamiętaj....można wybaczyć, ale nie zapomnieć.....
a ludzie z board.fpp są pamiętlliwi....

Old Post 23-03-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

a ludzie z board.fpp są pamiętlliwi....

Nie - no wcale...

A slawkowi gratoluje - bo to byl chyba najdluzszy post jaki w zyciu przeczytalem...

Old Post 23-03-2002 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

<joke>a o co chodzi bo już zapomniałem...</joke>

Old Post 23-03-2002 19:21
bizonek
def

slawek ma racje co do Venotoma.
I trzeba pomyśleć dwa razy zanim coś się zrobi.

Old Post 23-03-2002 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas
...to byl chyba najdluzszy post jaki w zyciu przeczytalem...

widac ze nie znasz kmiecia4ever ze sceny fallouta jak gosc zapodal kiedys post to po wydrukowaniu zajmowal chyba ze 4 strony... a ubaw byl przy czytaniu tego taki, ze... jak to gorale mowia... ze hej !!

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 23-03-2002 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

slawek napisal swietny post - jak go zobaczylem to mi sie go nie chcialo czytac (ekhm... )... bo myslalem, ze bedzi dlugi i nudny jak flaki z czym chcecie... a tu patrze, ze czyta sie go jak dobra ksiazke, bo trzyma sie qpy i jest na temat!

a okreslenie superstar jest po prosto (przepraszam ale męczy mnie wpisywanie polskich literek - więc nie robię tego bo i tak wiem, że mnie zrozumiecie - i czasem wychodza takie wyrazy, mimo ze jest "u" na koncu) omfg boskie!!!

ktos napisal, ze marilyn manson to "anti-christ superstar" (na albumie tak ma tez) - i sytuacja jest podobna: marilyn zarabia dzieki swojemu wizerunkowi kupe kasy - a venoton dzieki swoim niewatpliwie kontrowersyjnym wypowiedziom (sam musze przyznac, ze komputer zmienia psyche - ale nie oznacza to slabosci jak zapewne uwaza superstar - u mnie zmienil pozytywnie) zyskuje ludzi czytajach jego posty - to tak jak z jezusem - on szukal ludzi ktoorzy go beda sluchac - a ci go ukamieniowali (doh)... wiec analogicznie do biblii ludzie bluzgajacy na niego sa bydlem mordujacym niewinnego czlowieka...

i tyle powiem... niech on moowi sobie co chce - a jak wam sie nie podoba to powiedzcie to kulturalnie... (Ja sie tak staram)

Old Post 23-03-2002 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a sory, nie zgadzam sie z opinia zalozyciela topika... pewnych kretynsko upartych zachowan tolerowac sie nie da... zeby nie wiem jak chciec

Old Post 23-03-2002 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

lol
nie no przegiecie
przyrownujecie leppera do jezusa

Old Post 24-03-2002 01:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Zobaczcie czym zdobyłem popularność. Żadnego wyzywania ("komputerowe cioty" to wyjątek), żadnego narzucania się (nie wchodzę do cudzych wątków i nie robię chaosu) itp. Tylko kontrofersyjne propzycje czynią mnie popularnym. Tak samo było z Jezusem, Hitlerem itp.

Old Post 24-03-2002 08:39
XerXess
The Trooper

Jak smiesz sie porownywac do Jezusa czy chocby nawet do Hitlera?! Co za tupet!

Old Post 24-03-2002 08:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez XerXess
Jak smiesz sie porownywac do Jezusa czy chocby nawet do Hitlera?! Co za tupet!

Dupek z tupetem.

Old Post 24-03-2002 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

hehe.......i co my mamy z tobą zrobić???? Tylko nie mów, ze masz racje a my sie wszyscy mylimy. Jeżeli sie porównujesz do hitlera to chyba nie wiesz kim on był. Narzucał swoją wolę wszsyskm i uważał sie za lepszego. A propozycje Hitlera nie były kontrowersyjne tylko (krótko mówiąc) poje*ane. A poza tym Venotoma nikt nie lubi (na tym boardzie) więc nie bardzo js tu jakąś gwiazdą. Jest tylko osobą która wtargęła w porządek tego boarda (chociarz jemu sie tak nie wydaje) i prubuje go naprawić. Rozumiem, ze on chce ulepszyć boarda bo ten jest najlepszy , ale nie zrobisz tego venotomie poprzez swoje propozycje (te z avatarem i sygnami i inne OTy). Więc proponuje następnm razem gdy Venotom puści tzw. bąka (jak to sławek napisał ) aby olać ten nędzny pomysł i sie nie wypowiadać (nabijać). No chyba, ze będzie jaiś sensowny pomysł.

Old Post 24-03-2002 10:14
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
kontrofersyjne propzycje

dwie butelki czego?

btw: jestes po prostu cholernie upierdliwy, az do wszelkich granic... tym zdobyles watpliwa popularnosc...

no i to byla chyba moja ostatnia reakcja na trefne zjawisko zwane venotomem... teraz juz chyba nie bede sie odzywal i komentowal 'smrodu' jak to sz.kol. slawek napisal

Old Post 24-03-2002 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

widać w Tramie- mam sojusznika....

Venotom VON!

Old Post 25-03-2002 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Red face

Ja tylko zauważyłem że Venotom nie ma (chyba chwilowo) avatora - to jest pewien problem, ukrywa się. I coś ostatnio nie daje o sobie znać.

Cisza przed .........

Old Post 25-03-2002 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

wpadnie z kumplami z siłowni...

Old Post 25-03-2002 21:29
Venotom
twardy_chomik

MaslaV -> Nie mogę zrobić nic innego niż przeprosić za "komputerowe cioty". Nie miej już do mnie urazy. Zrozumiałem, że zachowałem się chamsko- to tak samo jakbym usłyszał "bezmózgowiec z siłowni" o sobie. Wiem, że rozpocząłem konflikt, którego nikt nie chciał. Nie cofnę już tego co dokonane.

Old Post 25-03-2002 22:21
rcube
KOSZ

Venotom mam propozycje: zostań moderatorem
Bedziesz mógł wtedy wprowadzić swoje nowatorskie pomysły w ży........... na board'a
Ja na Ciebie zagłosuje

Old Post 25-03-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Venotom mam propozycje: zostań moderatorem
Bedziesz mógł wtedy wprowadzić swoje nowatorskie pomysły w ży........... na board'a
Ja na Ciebie zagłosuje

pofantazjujmy:
wtedy board mialby jednego uzytkownika, 2 kolory i... a zreszta mialem nic nie pisac...

Old Post 25-03-2002 23:35
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

rcube nawet nie wyskakuj z takimi propozycjami

Imo Venotom robisz po prostu z siebie kogos a jestes nikim ...sorry

Old Post 26-03-2002 00:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

pofantazjujmy:
wtedy board mialby jednego uzytkownika, 2 kolory i... a zreszta mialem nic nie pisac...

LOL

Ee.. a kto powiedzial, ze jak wygra te "wybory" to dostanie tego moderatora?

Old Post 26-03-2002 06:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

A nie dostanie?

Old Post 26-03-2002 08:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:45.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions