Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > nowy q4 u2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

Talking nowy q4 u2

co sadzicie o nowym q4 i u2 jeszczze nie wyszedl ale...
ma ladna grafe ten drugi bron jest jak doskonalosc ale...
to co sadzicie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-03-2002 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Re: nowy q4 u2

quote:
Napisane oryginalnie przez GorE
ma ladna grafe ten drugi bron jest jak doskonalosc ale...
to co sadzicie

???????
Poza tym, to może poczekajmy aż wyjdą te gierki?

Old Post 27-03-2002 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

Re: Re: nowy q4 u2

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek

???????
Poza tym, to może poczekajmy aż wyjdą te gierki?

a moze se sciagniesz z netu albo wareziku

Old Post 27-03-2002 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Turek
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: nowy q4 u2

quote:

Lub obejrzyj se na Hyperze!!!!=] =]

Old Post 27-03-2002 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

Re: Re: Re: nowy q4 u2

quote:

a juz sa w necie ?
watpie co za kasztan zalozyl ten topic ?

w tle: Dr.Dre ~ Bad Intentions

Old Post 27-03-2002 15:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
watpie co za kasztan zalozyl ten topic ?
moj "kolega" ze szkoly. kilka miesiecy temu pokazalem mu board i widac byl to bardzo zly pomysl

Old Post 27-03-2002 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

topic triche nie wpore ale po c.h.u.j. sie zaraz bluzgac?

Old Post 27-03-2002 15:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

widzialem screeny z U2 i szczerze mowiac grafika Morrowinda zrobila na mnie lepsze wrazenie

Old Post 27-03-2002 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Cool

Q4 ma byc podobno wzorowany na q2 (singiel, wiecej realizmu itp) wiec moje nadzieje na powrot quake 1 w nowej oprawie graficznej niestety sie rozwialy. A co do u2 to nigdy nie przepadalem za ta seria.

Old Post 27-03-2002 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

jako naczelny warezowicz tego Boardzika pragne doniesc ze U2 alpha mozna se juz testowac w domciu! i to od paru ladnych miechow!

Old Post 27-03-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Q4 ma byc podobno wzorowany na q2 (singiel, wiecej realizmu itp) wiec moje nadzieje na powrot quake 1 w nowej oprawie graficznej niestety sie rozwialy. A co do u2 to nigdy nie przepadalem za ta seria.

W takim razie bedzie kicha z q4 bo o q2 i u2 mam podobne zdanie

Chrumkules naczelnym warezowiczem jest Yareq

Old Post 27-03-2002 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

W takim razie bedzie kicha z q4 bo o q2 i u2 mam podobne zdanie

Chrumkules naczelnym warezowiczem jest Yareq

Jakie ? (Caly board quake2 slucha z zapartym tchem ).

Old Post 06-04-2002 01:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xenocide
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

to mi pasuje bo drugiego quake 3 nie wytrzymam (bez urazy q3 players)

Old Post 06-04-2002 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xenocide Znajdź więcej post'ów przez  Xenocide Dodaj Xenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Talking

co do q4 to jest już model gladiatora, który może być używany w q3. a jeżeli chodzi o mnie to ja postaram się pograć w obie te gry bez znaczenia czy są one do czegoś podobne czy też nie

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 06-04-2002 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

W oba produkty zapewne najpierw zaopatrzę sie "legalnie inaczej", a potem drogą wyboru zdecyduje, który kupie oryginal

Old Post 06-04-2002 18:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

porownujac zapowiedzi z koncowymi wynikami na podstawie wielu gier jakie widzialem w swoim zyciu to wole sie nie wypowiadac na temat q4 tylko na podstawie jakis tam wczesnych trialow:/

Old Post 06-04-2002 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
porownujac zapowiedzi z koncowymi wynikami na podstawie wielu gier jakie widzialem w swoim zyciu to wole sie nie wypowiadac na temat q4 tylko na podstawie jakis tam wczesnych trialow:/

no ale już coś-tam wiadomo : klima z q2 lepszy engine od q3 rozbudowany singielek et cetra, itp, itd....

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 06-04-2002 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d

no ale już coś-tam wiadomo : klima z q2 lepszy engine od q3 rozbudowany singielek et cetra, itp, itd....

Zawsze zapowiadają, jaka gra będzie potem wspaniała...
i co sie potem okazuje?:
<- gra idzie pod mlotek

Old Post 09-04-2002 13:25
chimera
Elite (Fiend)

Dzis na GIGA byl jakis koles, ktory pisze unreal tournamenta 2003 i pokazywal ta gierke - grali chyba z 3 godziny w to : kur.wa ale to ma wypasiona grafike ja pier.dole Halo moze nie wychodzic na peceta.

Old Post 12-04-2002 00:35
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Juz widze te wymagania

(byle by mi tylko minimum ramu na 256 nie dali )

Old Post 12-04-2002 06:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

tak czy siak po koniec kwietnia q gore w sprzedarzy.

Old Post 12-04-2002 14:24
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Juz widze te wymagania

(byle by mi tylko minimum ramu na 256 nie dali )

W giga maja chyba p4 + gf3 ti500 i chodzilo w miare plynnie - nie ideaclnie ale ...

Old Post 12-04-2002 14:32
weirdo
kontemplator bytu

quote:
tak czy siak po koniec kwietnia q gore w sprzedarzy.
???????????

Old Post 12-04-2002 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
???????????

analfabetyzm gore daje sie wyczuć, weird

W ogóle gość mówi coś nieskładnie ...

Old Post 12-04-2002 18:18
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac

...za to ile elokwencji w tych wypowiedzaich mozna znalezc...

Old Post 12-04-2002 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

...za to ile elokwencji w tych wypowiedzaich mozna znalezc...

i ukrytej głębi, sensu, ach, jakie to jest poetyckie ...

Old Post 12-04-2002 18:35
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac

analfabetyzm gore daje sie wyczuć, weird

lol... `fszkole koles ma srednia ode mnei wyzsza o ok. 1.0

Old Post 12-04-2002 19:38
GorE
fucking with me is free

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
lol... `fszkole koles ma srednia ode mnei wyzsza o ok. 1.0

Wybacz weirdo ale ja nie jestem w necie tak jak ty 1/2 dnia i nie urywam sie z lekcji. Po prostu nie mam jak ty wrosnietych palcow do klawiatury.

Old Post 13-04-2002 08:37
Insmac_old
Guest

quote:

Wybacz weirdo ale ja nie jestem w necie tak jak ty 1/2 dnia i nie urywam sie z lekcji. Po prostu nie mam jak ty wrosnietych palcow do klawiatury.

weirdo: bratnia dusza

GorE: oceny są nieważne, co z tego że masz lepsze od weirda, jak nie umiesz nawet się składnie po polsku wypowiedzieć

Old Post 13-04-2002 09:03
weirdo
kontemplator bytu

(mowa o plagiacie dokonanym przez gore'a na mojej stronie o q2)

Gore (10:01)
czemu jestes taki zly na mnie
weirdo (10:01)
bo mi zadajesz 1000 pytan, najpierw mnie wyzywasz od lamek a teraz myslisz ze ci bede wszystko tlumaczyl
a strona nadal jest na serwie
tylko indexu nie ma
Gore (10:02)
i co
weirdo (10:02)
skasujesz to?
Gore (10:03)
to ty zawsze wyzywasz wszyskich od lam.
nie urodziles sie anty lama tylko zwykla lama
to nie fer ze ty wyzywasz np. turka od lam a potem jak jestes z nim sam na sam to obgadujesz innych od lam
weirdo (10:04)
lol
ale fakt faktem ze gfx skopiowales
i ma zniknac.
Gore (10:05)
gfx nie zwalilem tylko musiale\m ja mozolnie edytowac aby pasowala do mojego ustawienia
Gore (10:05)
a prawa do niej nie zastrzerzyles
weirdo (10:06)
do wlasnosci intelektualnej nie trzeba zastrzegac praw
Gore (10:06)
a na dc mam 13 kb
to sobie miej
albo znika albo sciagam mailbombera
Gore (10:06)
i tak zrobisz dla siebie lepsza to jest tylko tymczasoewe zobaczysz z pare dni
weirdo (10:07)
GOWNO TO MNIE OBCHODZI!
ZNIKA!
SKASUJ TO ****** TLO OD RAMEK!
Gore (10:07)
oki to moge ale narazie nie mam czasu ale obiecuje ze to zrobie
Gore (10:08)
masz moje slowo

Old Post 13-04-2002 09:06
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:34.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions