Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Idea FPP w prawdziwym życiu
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Question Idea FPP w prawdziwym życiu

Ktoś z was gra w paintball, uprawia survival itp?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-03-2002 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Ja uprawiam survival każdego dnia. Od chwili przebudzenia do zaśnięcia...

Old Post 22-03-2002 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Thumbs down

slawek -> Nie rób chaosu w moim wątku.

Old Post 22-03-2002 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Niestety, stanąłem przed trudnym dylematem:
Odpowiem Ci i przeproszę - pogłębię ten chaos.
Nie odpowiem - wyjdę na gbura jakiegoś.
Poradź mi - co zrobić?

Old Post 22-03-2002 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Wybaczam Ci stworzenie próbę rozpoczęcia chaosu w moim wątku. Jeśli chcesz- odpowiedz na pytanie w temacie.

Old Post 22-03-2002 17:59
slawek
.

OK
Jestem starym i zmęczonym człowiekiem. Młodość upłynęła mi na hulance i swawoli, co znacznie osłabiło mój organizm i zdolności umysłowe. Naprawdę uważam przeżycie każdego dnia za wyzwanie dla mojej psychiki i ciała. Stąd mogę chyba podpisać się pod survivalem.
Poza tym - zjadłem kiedyś mrówkę, co jest podstawowym elementem tego sportu czy jak to zwał.

Poza tym - dlaczego nazywasz mnie stworzeniem?

Old Post 22-03-2002 18:06
Venotom
twardy_chomik

"Tworzysz Świat, który stworzył Ciebie." - Najwyższa istota bytu świadomego
(nie wiem kto to napisał)

Old Post 22-03-2002 18:10
rcube
KOSZ

Unhappy OT

Kurna
Bayern trafił na Real.
Trzymamy za BAYERN

Old Post 22-03-2002 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Exclamation OT

rcube -> Nie zrozumiałeś o co chodzi mi z OT. Ktoś kto napisał o "survivalu codziennym" mógł napisać OT (OT ma swój korzeń w temacie pierwotnym) i dać impuls do rozpoczęcia nowego wątku na ten temat. Jest już wątek o LM.
Nie popisałeś się.

Old Post 22-03-2002 19:26
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: Idea FPP w prawdziwym życiu

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Ktoś z was gra w paintball, uprawia survival itp?

W paintballa chetnie bym pogral, ale u mnie za bardzo nie ma warunkow

Old Post 22-03-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Re: OT

quote:
rcube -> Nie zrozumiałeś o co chodzi mi z OT. Ktoś kto napisał o "survivalu codziennym" mógł napisać OT (OT ma swój korzeń w temacie pierwotnym) i dać impuls do rozpoczęcia nowego wątku na ten temat. Jest już wątek o LM.
Nie popisałeś się.

Mógłbyś jaśniej?

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 22-03-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

RCUBE ale Ci Venotom dosral, ja pier*** No po prostu publicznie zmieszal Cie z blotem Chyba zamierzasz cos z tym zrobic?

Old Post 22-03-2002 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez XerXess
RCUBE ale Ci Venotom dosral, ja pier*** No po prostu publicznie zmieszal Cie z blotem Chyba zamierzasz cos z tym zrobic?

A moze nie prowokuj co?

Old Post 23-03-2002 00:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Paintball rulz.
Kiedy jest pogoda regularnie grywam co 2-3 tygodnie.
W kwietniu nowy sezonik.

Old Post 23-03-2002 06:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

A moze nie prowokuj co?

To nie byla prowokacja tylko niewinny zarcik
No ale jak nie to nie.

Old Post 23-03-2002 08:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
H:Rotgar
Solid Snake

quote:
Napisane oryginalnie przez XerXess
Chyba zamierzasz cos z tym zrobic?

zalatwcie to jak mezczyzni

Old Post 23-03-2002 09:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil H:Rotgar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do H:Rotgar Znajdź więcej post'ów przez  H:Rotgar Dodaj H:Rotgar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać H:Rotgar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
A moze nie prowokuj co?

[FPP]Shooler - good job!
Ty tu pracujesz, czy cóś?

Old Post 23-03-2002 09:41
AlieneK
KOSZ

No to Venotom, albo inni: gdzie są w wawie jakieś miejsca do paintballa...??

Old Post 23-03-2002 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Angry

Old Post 23-03-2002 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Hmm... Venatomiku... Jak jestes przeciw sygnatura to wylacz swoje sygnature, bo ja tu widze pewien paradoks. Do tego... Chcesz sobie tu pisac to pisz, lae najpierw upewnij sie, ze jest to krytyka konstruktywna i popartna odpowiednimy argumentami, a tak wogole to jestes gowno warty.

Old Post 23-03-2002 11:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Alienek : www.paintball.info.pl

Old Post 23-03-2002 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
slawek -> Nie rób chaosu w moim wątku.

skoro wszechwladny i szanowany Wenotom tak kaze... ktozby mogl sie osmielic?

quote:
Wybaczam Ci stworzenie próbę rozpoczęcia chaosu w moim wątku.

Old Post 23-03-2002 11:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

eh topic Venotoma i jego przygłupie txt'y.... ah nie ma to jak zepsuć sobie sobotę....

Old Post 23-03-2002 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
eh topic Venotoma i jego przygłupie txt'y.... ah nie ma to jak zepsuć sobie sobotę....
coś tu śmierdzi grzybem

Old Post 23-03-2002 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

śśśmieeeeeeeeeeeeerdzi śledziem

jak czytam posty Venotoma to mam ochotę straszyć muszlę albo odbyć rozmowę przez duży biały telefon .

(podopowiedź : )

aha txt'y są w italicu bo to dzieła mojego starego

OJ NIE!!!!!! Co ja zrobiłem!!!!!!! Chyba strzele se w łueb !!!! Wprowadziłem chaos do topica Venotoma!!!!!

Wszechmogący Venotomie przebacz mi to i udziel rozgrzeszenia....

Old Post 23-03-2002 12:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

skonczmy juz sie wyżywac... jak chcesz pogadac o jego glupocie to zglos sie np na moje gg a nie zasmiecasz boarda co moze byc negatywnie postrzegane przez coponiektorych.

---edit----

pojdzmy na kompromis. zgrzybialym sledziem

Old Post 23-03-2002 12:19
MaslaV
koduję bezwzrokowo

peace w imie światowej nauki

(dobra kończymy brudzić)

Old Post 23-03-2002 12:23
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No dalej tak postujcie dalej ...dawno sobie niczego nie zamknelam

Old Post 23-03-2002 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Przybyłem z kulturalnym pytaniem i oczekuję kulturalnych odpowiedzi. Nie chcesz odpowiadać- nie odpowiadaj.

Old Post 23-03-2002 17:21
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Przybyłem z kulturalnym pytaniem i oczekuję kulturalnych odpowiedzi. Nie chcesz odpowiadać- nie odpowiadaj.

alez wrecz przeciwnie - my CHCEMY odpowiadac

Old Post 23-03-2002 17:28
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:58.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions