Dziwny problemos!
Wiec tak 
Mialem kompa 600 ble ble to niewazne, mialem csa ble ble wszytko ok chodzilo, gralem na rozdzialce 800*600 na openglu.
OD wczoraj mam nowego kompa, przegralem sobie katalog z halem odpalam, zmienilem tylko na 1024 na 768 bo mam teraz 17 cali monitorka, lacze sie z serwerem, autentyfikacja okej-od razu i pozniejjjjj jak jush jest ostateczne odliczanie do polaczenia z serwerem zaczayna odliczac od 119 secund, normalnie na sdi wchodzilo mi na 114,113 sec left..... a terazzzz w ***** kurna nie wiem co jest leci leci i odlicza, spada niekiedy do 0 i mnie wywala niekiedy przy 50 sec left wejde do gry, jak jush cudem wejde, mam zajebiscie duzy choke i losss, ale ping okej ale przez te losy i choki skacza jak pojebani,no i gora 2 minutki i lece z serwera bez zadnego komuniaktu, przy tym odliczaniu do serwera transfer normalnie okej mi nawala.
SDi dobrze skonfigurowane, sprawdzalem kilka razy, firewalla nawet wylaczylem, zmienialem configi, rozdzialki, opengly, directxy, sciagnalem najnowsze stery i dalej to samo, wkurzylem sie zrobilem reinstalke hala i csa i dalej to samo i jush wytrzymac nie moge, nawet niektore wartosci w rejestrze zmienialem i nic.....
Wie moze jakis geniusz co to moze byc? 

www.mysms.pl - Już ruszylo!!! 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|