Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ile czasu tracicie przez komputer ?
Sredni dzienny czas spedzony przy komputerze ?
You do not have permission to vote on this poll.
Do 2 godzinek dziennie ... 3 6.67%
Do 4 godzin dzinnie. 12 26.67%
Do 6 godzin dziennie 13 28.89%
Klade sie jak stary korki wykreci 17 37.78%
W sumie: 45 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Question Ile czasu tracicie przez komputer ?

Jestem ciekawy ile czasu srednio spedzacie dziennie siedzac przed komputerem.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-04-2002 02:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Red face

Ja niestety z dnia na dzien siedze coraz dluzej przy kompie, coraz wiecej siedze na IRCU, gram, bawie sie w programach. Niby wszystko fajnie, ale nie do konca, wynikiem tego sa coraz gorsze oceny w szkole i wogole przez kompa wszystko sie zaczyna psuc.

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 06-04-2002 08:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

minimalnie 8 godzin, maxymalnie 20 ... ale coz... taka mam prace

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 06-04-2002 08:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Red face

ups.. pomylilem sie w czasie glosowania, ehh wybralem zla opcje

Old Post 06-04-2002 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Przejmujecie sie
Trzeba umiec sie opier.... tak aby potem jakos zdac wszystko - wiecej nie trzeba

Old Post 06-04-2002 09:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

ja od 6 - 12 cos takiego siedze :o

Old Post 06-04-2002 11:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

od 2 do 15

Old Post 06-04-2002 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Bobek, Xenom -> jestescie twardzielami

Old Post 06-04-2002 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
montana
Sarmata z poludnia

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
Ja niestety z dnia na dzien siedze coraz dluzej przy kompie, coraz wiecej siedze na IRCU, gram, bawie sie w programach. Niby wszystko fajnie, ale nie do konca, wynikiem tego sa coraz gorsze oceny w szkole i wogole przez kompa wszystko sie zaczyna psuc.

skoro tak swietnie o tym wiesz to po chu... tyle przy kompie siedzisz???

Old Post 06-04-2002 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil montana Kliknij tutaj by wysłać e-maila do montana Znajdź więcej post'ów przez  montana Dodaj montana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać montana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

od 10 min do 26 godzin zalezy co mam w planach na nastepny dzionek

Old Post 06-04-2002 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez montana

Kazdy palacz wie, ze moze w kazdej chwili zachorowac a pomimo tego pala na okraglo Komputer/internet jest silnie uzalezniajacy :C

Old Post 06-04-2002 13:23
t0d
Elite (Fiend)

po co te kłótnie??

każdy siedzi przy kompie tyle ile chce lub może i nikt mu tego zabronić nie może (prawie nikt )

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 06-04-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
od 10 min do 26 godzin zalezy co mam w planach na nastepny dzionek

wow ! a sprobuj po te 26 godzin dziennie posiedziec.. dajmy na to... 4 dni z rzedu... zobaczymy czy ci sie uda

ps: moj rekord bezustannej sesji komputerowej to okolo 45h / 50h (czyli w przecieagu ponad 2 dni spalem, jadlem i siedzialem w klopie w sumie kolo 5 godzin... reszta to komp...)

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 06-04-2002 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

vote 6 ale czasem to dopiero jaki mi korki wykreca

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 06-04-2002 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Ja to minimum 6h a max to roznie, na ogol to dostaje opieprz i ftedy spadam Ostatno staram sie ograniczac ale mi nie wychodzi

Old Post 06-04-2002 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

ja też siedzę odgroma prsy kompie...cos okola 6-8h dziennie

Old Post 06-04-2002 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Ja tam sie juz przyzwyczailem do bycia ciota komputerowa

Old Post 06-04-2002 15:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez montana

nie chcem ale muszem - proste wyjasnienie? (nie wiem czy wiesz ale komputer potrafi potrafi uzaleznic)

Old Post 06-04-2002 15:08
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK

nie chcem ale muszem - proste wyjasnienie? (nie wiem czy wiesz ale komputer potrafi potrafi uzaleznic)

Patrzac na wyniki ankiety mysle, ze potrafi i to calkiem mocno uzaleznic

Old Post 06-04-2002 15:24
Hakan
Elite (Fiend)

No to kiedys sie spotkamy wszyscy w tym gronie w jakims zakladzie odwykowym i pogadamy na zywo bez koputerow

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 06-04-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Smile

Tak myslalem, ze nie tylko ja lubie przesiadywac przed komputerem

Old Post 06-04-2002 15:29
Insmac_old
Guest

Talking

W tygodniu (jak mam zajęcia): 6-7 godzin
W weekendy: praktycznie cały dzień (12-13 h).

Wstaję, odpalam kompa, jem śniadanie, robię coś, potem niby coś tam sie ucze , a potem to już z górki

Ale jedno moge stwierdzić z całą pewnością: jestem solidnie uzależniony

Old Post 06-04-2002 18:09
pawianor
kreglarz [ownz]

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac
W tygodniu (jak mam zajęcia): 6-7 godzin
W weekendy: praktycznie cały dzień (12-13 h).

Wstaję, odpalam kompa, jem śniadanie, robię coś, potem niby coś tam sie ucze , a potem to już z górki

Ale jedno moge stwierdzić z całą pewnością: jestem solidnie uzależniony

skad ja to znam...

Old Post 06-04-2002 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pawianor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pawianor Znajdź więcej post'ów przez  pawianor Dodaj pawianor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pawianor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez pawianor
skad ja to znam...

Mnie to nie przeszkadza...ciekawe zajęcie

Old Post 06-04-2002 18:21
Eustachy
forgotten

ja to juz jestem skrajny przypadek... musze cos z tym zrobic bo bedzie ze mna zle... ostatnio nawet przez kompa przestalem uczęszczac do budynku zwanego szkołą....nie byłem tam juz chyba ze 3 tygodnie...

Old Post 06-04-2002 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
ja to juz jestem skrajny przypadek... musze cos z tym zrobic bo bedzie ze mna zle... ostatnio nawet przez kompa przestalem uczęszczac do budynku zwanego szkołą....nie byłem tam juz chyba ze 3 tygodnie...

Miałem podobne problemy Teraz już jest lepiej (ale jak ktoś pomyśli, że zmniejszyłem dawkowanie kompa to jest w błedzie )

Old Post 06-04-2002 18:28
rcube
KOSZ

Ile siedze dziennie przy kompie? Policzmy, różnie, to zależy.
A więc mile spędzony czas przy kompie to jakieś 4, 5 lub 6 godzin dziennie + 12 godzin w wekendy
Niemile spedzony czas przy kompie to jakieś powiedzmy od 3 do 7 godzin dziennie - w wekendy nie ma takich

Mój rekord non stop przy kompie to chyba jakieś, ciężko powiedzieć: zacząłem gdzieś tak wieczorem a skonczyłem popołudniu tylko nie pamiętam czy następnego dnia czy jeszcze później , były jakieś przerwy na WC, nic nie jadłem (ja wogóle mało jem - wole dużo pić) a czy była przerwa na kimanko e chyba nie było , nie pamiętam.

Old Post 06-04-2002 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja bym siedzial ile wlezie ale nie mam czasu

Old Post 06-04-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ja bym siedzial ile wlezie ale nie mam czasu

...widzisz ja mam taki problem ze chociaz nie mam czasu siedze ile wlezie...

Old Post 06-04-2002 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

...widzisz ja mam taki problem ze chociaz nie mam czasu siedze ile wlezie...

nawet w tygodniu?? łikend to rozumiem ale od pn do pt??

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 06-04-2002 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:11.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions