Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Jakie studia?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Jakie studia?

Mature (nową) bede pisal za rok, ale nadal nie wiem jakie wybrac studia (najlepiej informatyczne), ale pytanie gdzie jest najfajniej (bo najlepiej to mnie nie interesuje)

Moze cos polecicie (porady, stronki www itp)?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-06-2001 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Polibuda i tylko polibuda nic dodac nic ujac, zajebisciascie tam jest i tyle =]

Old Post 27-06-2001 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

jestem za mlody by sie martwic studiami , jak bede na jakies zdawal dam ci znac!

Old Post 27-06-2001 21:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

No ja tez juz powoli o tym mysle... Na pewno informatyka, ale czy polibuda? IMO nie - cos powazniejszego...

Rap: a nie boisz sie troche tej "nowej matury" - moze byc syf...

Old Post 27-06-2001 21:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

wlasnie nowa bedzie lepsza

Rap: zdawaj na poli w wawie

Old Post 27-06-2001 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

[FPP]xen0m a Ty studiujesz juz czy jeszcze nie? Ja studiuje na polibudzie poznanskiej na infie =] Zobaczymy jak dlugo bo mnie czeka jutro zaliczenie poprawkowe 2-giego semestru z matmy hehehe =]

Old Post 27-06-2001 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

Nowa matura RULEZ!

Proponuje "Polsko-Japonska Wyzsza Szkole Technik Komputerowych w Warszawie" - wedloog rankingu WPROST (2000r) na 4 miejscu w polsce - GL na egzaminach

Old Post 27-06-2001 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Ogo: nie, jeszcze nie, ale bede zdawal na infe do wawy

Old Post 27-06-2001 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

he;

chociaż ja dopiero 3 klasa ale już sobie 4 upatrzyłem: Polibuda Białystok ( patryiota), Warszawa i Wrocek ( dobra praca) i Uniwerek w Wawie.
Najbardziej chce mi sie do wrocka na razie
jade na impre tam ludzi poznać :>

Old Post 28-06-2001 01:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

poki co to ja mysla na temat liceum, a studia zostawiam na pozniej...

Old Post 28-06-2001 09:57
SweepeR
sweter

Polibuda we Wrocku rulez!! Moj starszy tam pracuje

A poza tym to Wroclaw jest ql miastem, najlepszym w PL (ale ze mnie nacjonalista [miastonalista? ] ).

PS. Uuuuuiiiihhaaa, Life Is Beatiful!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 28-06-2001 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

heh... ja chce do wroclawia!

Old Post 28-06-2001 17:00
Ex00
Pan Prezes :S

ATR w Bydgoszczy na Telekomunikacje Ponoc najlepsze w kraju [Potem w TPSA bedize pracowal hehe ]

Old Post 28-06-2001 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Czy boje sie nowej matury? Raczej nie, no moze tylko dodatkowym przedmiotem jaki musze wybrac, a tego jeszcze nie zrobilem (reszta sie nie przejmuje bo zakladam ze zdam).

Moim zdaniem nowa maturka albo bedzie zajebiscie trudna albo zajebiscie latwa. Zajebiscie trudna by odrzucic projekt (jest wiele sprzeciwow) albo zajebiscie latwa by projekt bez problemowo wszedl w normalne zycie.

Jeszcze raz podkreslam ze nie szukam studiow na ktorych musialbym ciagle kuc (juz raz takie cos przechodzilem).

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 28-06-2001 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

wracam do tematu.
może ktoś z was zna osoby stujujące na Politechnice Wrocławskiej, na Wydziale Informatyki? POnieważ chce wiedzieć jak tam jest.

Byłem tam niedawno na imprezie, i zamierzam tam na studia iść.
dzieks za pomoc

Old Post 09-07-2001 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
Nowa matura RULEZ!

Proponuje "Polsko-Japonska Wyzsza Szkole Technik Komputerowych w Warszawie" - wedloog rankingu WPROST (2000r) na 4 miejscu w polsce - GL na egzaminach

A ja za to ta szkole odradzam. Co prawda tam nie studiuje, ale na pl.comp.programming i pl.comp.lang.c przewijaly sie niedawno tematy dotyczxace wyboru studiow i nikt, doslownie nikt nie wypowiedziale sie o tej szkole pozytywnie. To jest szkola prywatna i jezeli jestes informatykiem z zamilowania, a nie dlatego ze taka moda, to lepiej wybierz cos innego.

Old Post 14-07-2001 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

RApqu skad wiesz ze bedziesz pisal nowa mature ???
moze przez przypadek wpadl ci w rece program wyborczy SLD ze szkola bedzie mogla sobie wybrac mature ktore beda pisac uczniowie
wiec czy to bedzie stara czy nowa tozdecyduje szkola a raczej SLD wygra wybory wiec EVERYTHING IS POSSIBLE !!!!
jak sie myle to i tak pisalem w dobrej wierze

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 15-07-2001 05:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek
wracam do tematu.
może ktoś z was zna osoby stujujące na Politechnice Wrocławskiej, na Wydziale Informatyki? POnieważ chce wiedzieć jak tam jest.

Byłem tam niedawno na imprezie, i zamierzam tam na studia iść.
dzieks za pomoc

Nie ma takiego wydzialu
ja sie dostalem na Telekomunikacje...

co z tego wyjdzie napisze

Old Post 15-07-2001 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Neo : Wydział Informatyki i Zarządzania
a masz!Tak sie nazywa.

Old Post 15-07-2001 23:32
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek
Neo : Wydział Informatyki i Zarządzania
a masz!Tak sie nazywa.

teraz sie zgadza
tylko zeby sie tam dostac trzeba miec 5i6 same, bo tam swiadectwo oceniaja, a to najbardziej oblegany wydzial

Old Post 19-07-2001 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:40.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions