Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > FPP > Pomoc techniczna > Houston, I have a problem :(
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

Unhappy Houston, I have a problem :(

No wiec mam ciekawy problem z boardem. Przychodza do mnie powiadomienia o odpowiedzi na posty , ktore teorytycznie napisalem. Patrze na board, a tu sie okazuje, ze to jakis watek, ktorego w ogole nie czytam, w dziale CS, ktorego tez w ogole nie czytam, a juz tym bardziej tam nie pisze. Mam wrazenie, ze w bazie danych boarda cos sie pochrzanilo z uzytkownikami i dostaje powiadomienia, ktore powinien dostawac ktos inny Zrobcie z tym cos prosze

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-07-2001 00:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

ja mam podobny problem - jak wroci Raptor to dam mu znac...

Old Post 16-07-2001 08:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

taki juz urok boarda vbulletin

Old Post 16-07-2001 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
ja mam podobny problem - jak wroci Raptor to dam mu znac...

A kiedy on wraca?

Old Post 16-07-2001 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

za 2 weeksy ok.

Old Post 16-07-2001 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Mag
Wasilij "Mag" Taleniekow

Wylacz powiadomienia o odpowiedziach na posty - po co to komu?

Old Post 13-08-2001 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Mag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Mag Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Mag Dodaj [SPECNAZ]Mag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Mag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Mako
Guest

Exclamation

testin

nie przejmuj sie, ja nie moge tego usunac bo podobno nie jestem zalogowany

sztoby nie przychodzilo Fidowi za duzo potwierdzen spytam tak: czy da sie podpiac odrobine wiekszy picture przy nicku ,czy 65x65 pixeli to juz max dla smiertelnika?

Edytowane przez dnia 21-03-2002 o godz. 12:49

Old Post 21-03-2002 11:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

wlasnie przyszlo do mnie powiadomienie, ze ktos odpowiedzial na ten watek (chodzi o "testin"), a ja mam WYLACZONE powiadamianie...

Old Post 21-03-2002 11:21
Lesio
KOSZ

C4|Mako: nie mozesz usunac bo moze zrobic to tylko moderator.
FiDO: Ja tez mialem proble z otrzymywaniem maili z wylaczonym powiadomieniem. To chyba minie dopiero jak topic zostanie zamkniety albo nikt nie bedzie sie na nim odzywal

Old Post 21-03-2002 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

znowu dostalem... nie odpowiadac wiecej

Old Post 21-03-2002 12:20
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ale to ze wylaczysz powiadoamianie ogolne nie znaczy ze nie bedziesz dostawal... musisz USUNAC SUBSKRYPCJE Z KAZDEGO TOPICA. masz taka opcje w profilu...

Old Post 21-03-2002 14:27
LoveBeer
GreenMan

trzeba wylaczyc w panelu admina opcje "email features" i za jednym zamachem problem zniknie

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 21-03-2002 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

ok, dzieki, nawet nie wiedzialem ze mam ten temat zasubskrybowany...

Old Post 21-03-2002 15:58
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

wszystkie w ktorych pisales miales... po wylaczeniu w profilu tylko nowe tematy nie beda subskrybowane... stare, tu gdzie pisales, nadal byly

Old Post 22-03-2002 07:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:20.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions