Szanowny |SUN|Cali!!!
Nie wiem co chciales osiagnac przedluzajac swojego posta tak aby przewijalo sie go kilka razy w przegladarce i dajac link na samym dole. Jesli mial to byc element zaskoczenia, to wiedz iz nie udal sie Tobie. Bezcelowym wydaje mi sie rowniez danie przez Ciebie tego w nowym temacie, bo co by ludzie na obecnym forum mieli pisac na temat tego obrazka. Nie liczysz chyba na to, iz wywala to jakas konkretna dyskusje. Pisano juz wiele razy na tym forum zeby nie zakladac nowych tematow z jednym linkiem i niczym wiecej. Zaloze sie, ze zarowno moderatorom jak i innym uzytkownikom tego forum to sie nie podoba. Nie mogles tac tego w temacie ktory kiedys byl, a gdzie uzytkownicy forum zamieszczali tego typu obrazki (to byl temat chyba fpp SweepeR`a). Pomine fakt iz zaprezentowany przez ciebie obrazek jest stary jak swiat i wszyscy go znaja.
Opisana sytuacja nie wplywa dobrze na Moje postrzeganie Twojej osoby, jednak nie jestem zlym czlowiekiem i doceniam Twoje dobre checi - wstrzymam sie wiec z wulgarnymi tekstami pod Twoim adresem.
Dziekuje za uwage, pozdrawiam
astral

|