Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > TAK! mam 18 lat i WCHODZE !
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

TAK! mam 18 lat i WCHODZE !

znalazlem tego linka na board.cs.pl
http://www.astercity.net/~peh/szkola.mpg
Tak sie usmialem jak to zobaczylem :}
a zwlaszcza miny wielce speszonych panienek na 1 planie

Edytowane przez AMDom® dnia 23-04-2002 o godz. 20:49

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-04-2002 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

widzialem na fajnym boardzie

you accept (reject, respect);

Old Post 23-04-2002 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

buhahahha...sie dziewczyny zgorszyły

Old Post 23-04-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

A odnośnie materiałów dozwolonych od 18 lat: pewnego razu, gdy kumpel miał osiemnastkę powiedział tak "teraz mogę odwiedzać wszystkie strony xxx ", inny kumpel skomentował to tak "a kto w wieku 18 lat wchodzi na takie strony?". I ten drugi kumpel ma rację.

Old Post 23-04-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

w wieku 18 lat to mzna sobie juz znalesc zywa rozrywke xxx

Old Post 23-04-2002 22:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
w wieku 18 lat to mzna sobie juz znalesc zywa rozrywke xxx

A o czym niby napisałem?

Old Post 23-04-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

to jakis czarodziejski serwer jest bo jeszcze takiego transferu na moim 128kbps nie mialem...

to chyba rekord swiata...

Old Post 23-04-2002 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja tak magicznego transferu nie mialam ale faktycznie konto tam byloby miec fajnie

Old Post 24-04-2002 06:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
to jakis czarodziejski serwer jest bo jeszcze takiego transferu na moim 128kbps nie mialem...

to chyba rekord swiata...

chyba jak masz sciagnasz z jakich kolwiek serwerow ACN to masz lacze wtedy do 512 kbps.

Old Post 24-04-2002 06:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
chyba jak masz sciagnasz z jakich kolwiek serwerow ACN to masz lacze wtedy do 512 kbps.

Chyba nie 512kbps a 5Mbps

Old Post 24-04-2002 08:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

nie wiem jak wy to sicagacie

Old Post 24-04-2002 08:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

To ja wam coś powiem.
Z tego co wiem, to ten filmik nakręcono w moim mieście ( Białystok) w V L.O.
A co do transferu to cały czas 50 kb/s

Old Post 24-04-2002 08:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

No beda sie teraz chwalic jak szybko ten filmik sciagali

Old Post 24-04-2002 08:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
No beda sie teraz chwalic jak szybko ten filmik sciagali

I tak się rozpierdala topic.

a ty się do mnie na GG odezwij.

Old Post 24-04-2002 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek

I tak się rozpierdala topic.

heheh... sorry ze przezemnie od tematu odeszlismy... juz mozemy do niego wrócic z powrotem... ja tylko sie nie moglem nadziwic jak ten transfwer zobaczylem dlatego sie musialem pochwalic...

Old Post 24-04-2002 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
To ja wam coś powiem.
Z tego co wiem, to ten filmik nakręcono w moim mieście ( Białystok) w V L.O.
[...]

Moze bys cos wiecej na ten temat powiedzial? Najlepiej wszystko co wiesz
A filmik jest zajebisty... Jakbym tam byl to bym polewal niemilosiernie a tutaj ludzie obuzeni jacys, ech...

w tle: Bad Religion ~ American Jesus

Old Post 24-04-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Filmik zajebisty, jak pierwszy raz ogladalem i wlecial ten kolo w masce to spadlem ze smiechu z krzesla.
Deimoss nie dziw sie w spoleczenstwie gdzie 90% to zdeklarowani katolicy takie cos budzi obraze i wstret. Nie potrafia docenic dobrego zartu he he

Old Post 24-04-2002 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

quote:
Napisane oryginalnie przez astral

Deimoss nie dziw sie w spoleczenstwie gdzie 90% to zdeklarowani katolicy takie cos budzi obraze i wstret. Nie potrafia docenic dobrego zartu he he

no ja nie wiem :>>
ja chodze do szkoly Katolickiej i mysle ze cala moja klasa by padla ze smiechu na takie cos :}
BTW: wychowanie w szkole katolickiej to prosta droga do jakichkolwiek dewiacji :>

Old Post 24-04-2002 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Turek
Combat (Death Knight)

JA JESTEM KATOLIKIEM NIEOBRAZAJCIE KATOLIKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 24-04-2002 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

Turek mam wrazenie ze w dalszym ciągu ktos sie twoim haslem bawi...

Old Post 24-04-2002 16:16
Turek
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
Turek mam wrazenie ze w dalszym ciągu ktos sie twoim haslem bawi...
NIE PRAWDA NIE PRAWDA NIE PRAWDA!!!!!!!! JA JESTEM JEDYNY TUREK PRAWDZIWY!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 24-04-2002 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Zejdźmy na chwile z tematu:
Klikajmy na brzuszek pajacyka--------> www.pajacyk.pl
Nakarmy głodne dzieci

Old Post 24-04-2002 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Turek
JA JESTEM KATOLIKIEM NIEOBRAZAJCIE KATOLIKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja wieze we wladze ustawodawcza pieniadza i budde...lamalamalaamaa

Old Post 24-04-2002 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki

A ja wieze we wladze ustawodawcza pieniadza i budde...lamalamalaamaa

(powiedziane z wielkim skupieniem) Ommmm...

co do karmienia glodnych dzieci - lepiej klikajcie w baner glodnym dzieciom z fpp.pl

Old Post 26-04-2002 00:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Turek
NIE PRAWDA NIE PRAWDA NIE PRAWDA!!!!!!!! JA JESTEM JEDYNY TUREK PRAWDZIWY!!!!!!!!!!!!!!

No nieee...ja to przynajmniej ustawiłem Turkowi jakieś orgie jako avatar a weird pajacyka

Old Post 27-04-2002 17:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
samon
Muminek

Talking

o kurde
to byla prawdziwa scena czy wyrezysorewona?
nawet w mojej budzie nie ma takich przekretow

Old Post 28-04-2002 10:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil samon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do samon Znajdź więcej post'ów przez  samon Dodaj samon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać samon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
|SUN|SPINACZ
Skilled (Knight)

Re: TAK! mam 18 lat i WCHODZE !

quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®
znalazlem tego linka na board.cs.pl
http://www.astercity.net/~peh/szkola.mpg
Tak sie usmialem jak to zobaczylem :}
a zwlaszcza miny wielce speszonych panienek na 1 planie

qurwa zdziklem do reszty

Old Post 30-04-2002 13:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil |SUN|SPINACZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do |SUN|SPINACZ Znajdź więcej post'ów przez  |SUN|SPINACZ Dodaj |SUN|SPINACZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać |SUN|SPINACZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gizmo14
Mr S*****son

quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®

no ja nie wiem :>>
ja chodze do szkoly Katolickiej i mysle ze cala moja klasa by padla ze smiechu na takie cos :}
BTW: wychowanie w szkole katolickiej to prosta droga do jakichkolwiek dewiacji :>

mógł bys powiedziec jak sie nazywała ta szkoła adres wszystko?
bo mam brata ciotecznego w Biaałymstoku i jestem viekaw czy to przypadkiem nie jego szkoła?

Old Post 30-04-2002 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gizmo14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gizmo14 Znajdź więcej post'ów przez  gizmo14 Dodaj gizmo14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gizmo14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

AMDom mieszka w waiwe i do wawy uczęszcza do szkoły.

Old Post 30-04-2002 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:34.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions