Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > gry przez www
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
bizonek
def

gry przez www

Co sądzicie o graniu przez www ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-06-2001 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

The Sick Room na oficjalnej stronie zaje.bistego filmu - Cradle OF Fear. You must see this! Najlepiej jeszcze wejdzcie przez strone glowna - http://www.cradleoffear.com

Old Post 07-06-2001 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Ja tam gram dzien w dzien z Chinczykami w windowsowe warcaby... Windows Milennium rulez!

Old Post 07-06-2001 21:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Na http://www.wchatisthematrix.com morzemy sobie postrzelać we falshu.....
Matrix rulez

Old Post 08-06-2001 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
The Sick Room na oficjalnej stronie zaje.bistego filmu - Cradle OF Fear. You must see this! Najlepiej jeszcze wejdzcie przez strone glowna - http://www.cradleoffear.com

taki udawany snuff

Old Post 08-06-2001 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]TombStone
Rusher :)

Old Post 20-06-2001 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]TombStone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]TombStone Znajdź więcej post'ów przez  [STER]TombStone Dodaj [STER]TombStone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]TombStone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

racja

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
Ja tam gram dzien w dzien z Chinczykami w windowsowe warcaby... Windows Milennium rulez!

te warcaby to prawdziwe cudo

Old Post 03-07-2001 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Powiem tylko tyle kurnik.pl, fajnie tam jest naprawde i pograc mozna spokojnie =]

Old Post 03-07-2001 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

eee... moj ojciec ciagle gra w warcaby przez www, fajnie to wyglada, ale jak ja probuwalem to mnie loili, nie wiedzialem gdzie jest jump!

Old Post 03-07-2001 22:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Taquado
Training (Enforcer)

Duży wybór gier jest na http://games.cronix.pl.

Old Post 15-07-2001 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Taquado Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Taquado Znajdź więcej post'ów przez  Taquado Dodaj Taquado do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

to samo na valhalla.pl/cronix

Old Post 15-07-2001 10:50
Taquado
Training (Enforcer)

Konto założone na games.cronix.pl nie działa na serwisach satelitarnych takich jak Valhalla.

Old Post 15-07-2001 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Taquado Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Taquado Znajdź więcej post'ów przez  Taquado Dodaj Taquado do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

no dobra, ale mowie ze to samo jest na valhalli...

Old Post 15-07-2001 11:52
blo
death czarnianin

btw. mialem kiedys namiary na FPPa napisanego w javie ale niestety gdzies toto sie zagubilo i tutaj pytanie kieruje do was - ma ktos linki/linka do FPPow w ktore mozna pograc przez WWW?

Aaa i nie wiem czy wiecie ale kiedys byl projekt calkowitego przeniesienia Q1 do javy... wyobrazacie sobie granie w kfkaka przez ie?

Old Post 15-07-2001 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez blo
btw. mialem kiedys namiary na FPPa napisanego w javie ale niestety gdzies toto sie zagubilo i tutaj pytanie kieruje do was - ma ktos linki/linka do FPPow w ktore mozna pograc przez WWW?

Aaa i nie wiem czy wiecie ale kiedys byl projekt calkowitego przeniesienia Q1 do javy... wyobrazacie sobie granie w kfkaka przez ie?

Wiem, ze to kiedys w cda dawales... jak mnie ladnie poprosisz to poszukam =]

Old Post 15-07-2001 16:34
blo
death czarnianin

Ja o tym w cda pisalem? Oy chyba nie...... ale jak tak sadzisz to szukaj, szukaj

Old Post 15-07-2001 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Quake w javie? chociaz nie bedzie problemow ze ktos bedzie potrzebowal cd key'a

Na gry online (www.gry-online.pl ) tez sa gry w javie (scrabble,warcaby,brydz itd. ) jedyne co trzeba zrobic to zalozyc sobie konto

http://zone.msn.com/chess/ - na tej stronie mozna sobie w szachy pograc sporo osob pokoje dla poczatkujacych i bardziej zaawansowanych,caly soft jest zgrywany na twardziela wiec za kazdym razem nie trzeba czekac aby sie calosc od nowa ladowala...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 15-07-2001 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nav
Training (Enforcer)

www.gang-wars.com - strategia przez WWW, ktora rzadzi.
Tak sie czasem zastanawialem czy nie zrobic czegos takiego w Polsce, ale do tego jest potrzebny dobry pomysl, mocny serwer i troche czasu
Jacyś chętni do robienia ?
Nie chodzi mi tu o gry w Javie, tylko wlasnie o takie strategie zrobione w "HTMLu" (tzn. jakiś server-side + baza danych).

free4web.pl

Old Post 18-07-2001 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nav Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nav Znajdź więcej post'ów przez  nav Dodaj nav do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nav prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

http://bnt.gralnet.pl ?

Old Post 19-07-2001 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez blo
Ja o tym w cda pisalem? Oy chyba nie...... ale jak tak sadzisz to szukaj, szukaj

Moze nie ty, ale wiem ze to bylo w cda... FPP na motywach SW... tylko w ktorym... hmm... 36 cda do przeszukania :/

Old Post 19-07-2001 23:27
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:11.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions