quote: Napisane oryginalnie przez Barsok
Drogi Cheesterku nie bede taki, podziele sie swa wiedza, ze wszystkimi graczami, dlaczego odszedles, w koncu jestesmy jedna wielka rodzina, niech wszyscy wiedza. Otoz Cheester odszedl z klanu AGD podajac oficjalny powod, dzialanosc "klanu" Achtung. I w sumie mialby racje oburzyc sie z tego powodu i odejsc i nic mi do tego, gdyby nie pewne fakty. Otoz srednia odejsc Cheestera to raz w tygodniu. Przynajmniej tyle razy deklarowal swoja wole opuszcenia klanu. Dlatego wydaje mi sie, ze byl to jedynie pretekst, majacy na celu usprawiedliwienie jego decyzji przed kolegami. Aha, lojalnie uprzedzam THC, ze Cheester, ma w zwyczaja konczyc sparingi, po pierwszej przegranej rundzie. Wiec chlopaki pierwsza runde to musicie wygrac. , Btw, zeby z takimi rzeczami na topic wlazic
Co ty kolego klepiesz o zmianach klany Cheestera? KTO GRAL JAKO ACHTUNG??? Cheester czy Ty??? Cheester przesadzil, fakt, ale to Ty i Pyton jestescie bezposrednimi sprawcami tego faktu. I nie osklarzaj inny o zmiane barw klanowych bez powodu, bo Ty na pewno powodu nie miales zeby po falszywymi nickami grac w "ACHTUNG". Dla zartow czy nie, dla mnie to oszustwo.
Pozdrawiam,
[AGD <--- nie wiem czy na dlugo ]Dyzio
|