Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Odejscie Z Klanu
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
cheester
=PL= Victory

Cool Odejscie Z Klanu

Chaielem oswiadczyc ze odeszlem z klanu AGD do klanu THC z przyczyn znanych tylko czlonkom agd Zarowno chcialem zaprzeczyc ze nie szpieguje w THC dla AGD ... poprostu niema mnie juz tam...
dziekuje za uwage

http://rtcw.multiplayer.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-04-2002 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cheester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cheester Znajdź więcej post'ów przez  cheester Dodaj cheester do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

eeee LOL THC rosnie w sile ostatnio przyjelo duzo doswiadczonych graczy... GL THC

Old Post 29-04-2002 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
eeee LOL THC rosnie w sile ostatnio przyjelo duzo doswiadczonych graczy... GL THC

Taaa, nam zabrali Songaaaaaaaaaaaaa!

(no dobra, może sam też troszeczkę chciał do nich iść )

Old Post 29-04-2002 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cheester
=PL= Victory

Thumbs up

Wsumie masz racje THC rosie w potege ... moz ekeidys dogoni poison .. kto to wie

Old Post 29-04-2002 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cheester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cheester Znajdź więcej post'ów przez  cheester Dodaj cheester do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!THC!Pain
THE HEROIC CLAN

Talking

jak narazie żadnego spara nie przegralismy a było ich duzo

Old Post 29-04-2002 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !THC!Pain Znajdź więcej post'ów przez  !THC!Pain Dodaj !THC!Pain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !THC!Pain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!THC!Pain
THE HEROIC CLAN

Aha a to jak co adres naszej stronki www
www.thc-clanrtcw.prv.pl narazie stronka jest w budowie ale po kolei przybywa
Aha co do Songa to on sam chciał do nas dojść i tak jak szybko przyszedł tak szybko poszedł do IC ale w IC tez go nie chcieli

Old Post 29-04-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !THC!Pain Znajdź więcej post'ów przez  !THC!Pain Dodaj !THC!Pain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !THC!Pain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Wink

...bo !THC!Pain ma zajebistą umiejętność perswazji ( prośby i groźby )

Old Post 29-04-2002 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Barsok
Skilled (Knight)

Drogi Cheesterku nie bede taki, podziele sie swa wiedza, ze wszystkimi graczami, dlaczego odszedles, w koncu jestesmy jedna wielka rodzina, niech wszyscy wiedza. Otoz Cheester odszedl z klanu AGD podajac oficjalny powod, dzialanosc "klanu" Achtung. I w sumie mialby racje oburzyc sie z tego powodu i odejsc i nic mi do tego, gdyby nie pewne fakty. Otoz srednia odejsc Cheestera to raz w tygodniu. Przynajmniej tyle razy deklarowal swoja wole opuszcenia klanu. Dlatego wydaje mi sie, ze byl to jedynie pretekst, majacy na celu usprawiedliwienie jego decyzji przed kolegami. Aha, lojalnie uprzedzam THC, ze Cheester, ma w zwyczaja konczyc sparingi, po pierwszej przegranej rundzie. Wiec chlopaki pierwsza runde to musicie wygrac.:), Btw, zeby z takimi rzeczami na topic wlazic :)

Old Post 29-04-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Barsok Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Barsok Znajdź więcej post'ów przez  Barsok Dodaj Barsok do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Barsok prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cheester
=PL= Victory

Tupet....Raz wzyciu chcialem odejsc od AGD i zrobilem to to po pierwsze a po drugie to takze raz wzyciu chcialem zakonczyc sparing po przegranej rundzie ......Co do zmiany klanow To neizmieniam ich tak czesto ....Mam nadziej ze w THC zapuszcze kozenie az do konca mojej karjery

Old Post 29-04-2002 21:00
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

quote:
Napisane oryginalnie przez Barsok
Drogi Cheesterku nie bede taki, podziele sie swa wiedza, ze wszystkimi graczami, dlaczego odszedles, w koncu jestesmy jedna wielka rodzina, niech wszyscy wiedza. Otoz Cheester odszedl z klanu AGD podajac oficjalny powod, dzialanosc "klanu" Achtung. I w sumie mialby racje oburzyc sie z tego powodu i odejsc i nic mi do tego, gdyby nie pewne fakty. Otoz srednia odejsc Cheestera to raz w tygodniu. Przynajmniej tyle razy deklarowal swoja wole opuszcenia klanu. Dlatego wydaje mi sie, ze byl to jedynie pretekst, majacy na celu usprawiedliwienie jego decyzji przed kolegami. Aha, lojalnie uprzedzam THC, ze Cheester, ma w zwyczaja konczyc sparingi, po pierwszej przegranej rundzie. Wiec chlopaki pierwsza runde to musicie wygrac., Btw, zeby z takimi rzeczami na topic wlazic

Co ty kolego klepiesz o zmianach klany Cheestera? KTO GRAL JAKO ACHTUNG??? Cheester czy Ty??? Cheester przesadzil, fakt, ale to Ty i Pyton jestescie bezposrednimi sprawcami tego faktu. I nie osklarzaj inny o zmiane barw klanowych bez powodu, bo Ty na pewno powodu nie miales zeby po falszywymi nickami grac w "ACHTUNG". Dla zartow czy nie, dla mnie to oszustwo.

Pozdrawiam,
[AGD <--- nie wiem czy na dlugo ]Dyzio

Old Post 29-04-2002 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Barsok
Skilled (Knight)

Kochany Cheesterku, mam pamiec dobra i z klanu nie raz odchodziles, przynajmniej takie rzeczy mowiles na ircu i nie wygladalo to na zart, a ze zostawales, coz moze nie miales klanu godnego Ciebie na oku. Nie wnikam. Co do sparingu, przyznaje racje, tylko raz w mojej obenosci, chciales go zakonczyc. Aha, jakbysmy mieli Cie juz wysylac na szpiega, to nie obrazajac THC, wybralibysmy inny klan, wierz mi :)))))

Old Post 29-04-2002 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Barsok Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Barsok Znajdź więcej post'ów przez  Barsok Dodaj Barsok do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Barsok prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cheester
=PL= Victory

spoX

Old Post 29-04-2002 21:11
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

przykry topic aż szkoda płakać

Old Post 29-04-2002 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!THC!Pain
THE HEROIC CLAN

Barsok wiesz co ci powiem bez urazy THC istnieje z niedługo z 2 miechy a juz zagrało dużo sparów i zadnego nie przegrało wiec co ty mówisz ze juzeli juz to inny klan wiesz mi to luz uważaj sobie że THC jest cienkie ale coraz wiecej bedziesz słyszał o THC z dobrej strony wiec wiesz Poczeaj jeszcze

Old Post 29-04-2002 21:51
Barsok
Skilled (Knight)

Drogi Painie, najwyrazniej nie doczytales, ale ok wkleje Ci jeszcze raz " .... to nie obrazajac THC ..." , wyraznie zaznaczylem, ze nie mam nic do waszego poziomu. Zdaje jednak sobie sprawe, ze sa lepsze klany i tam wlasnie poslalibysmy naszego Cheesterka, jako szpiega (zreszta to sam w sobie, komiczny pomysl, posylac kogos na szpiega do innego klanu, bo i po co:). Wiec drogi Painie, jakbys byl na tyle uprzejmy i czytal moje posty, bylbym niezmiernie wdzieczny, bo zaoszczedzasz mi wtedy pracy, w postaci pisania tego co powyzej. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Old Post 29-04-2002 23:26
spanzik
fear the newbie

misiaczki nie macie juz o czym pisac? toz to nudne jak flaki z olejem idzcie sobie na ksiege gosci etc a nie zale i rozterki jakies pff :F

Old Post 30-04-2002 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

tak tak tak co kogo obchodzi dlaczego ktos odchodzi z innego kalnu ?? odchodzi i tyle nie ma sesu sie rozpisywac dlaczego ktos odszedl z czyjego powodu itd. Buli z THC roxx Achtung to pomylka i proba nasladowania innego klanu......

Old Post 30-04-2002 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cheester
=PL= Victory

Exclamation Temat zamkniety

Ok temat zamkiniety i nieporuszajmy juz tego:0 dziekuje za wypowiedz

Old Post 30-04-2002 13:19
Swiety
Veteran (Ogre)

Jako cl Thc

Chciałem powiedzieć po ch... zamieszczać sprawy pomiędzy dwoma klanami na ogólnym boardzie ?

Old Post 06-05-2002 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

quote:
Napisane oryginalnie przez Barsok
Drogi Painie, najwyrazniej nie doczytales, ale ok wkleje Ci jeszcze raz " .... to nie obrazajac THC ..." , wyraznie zaznaczylem, ze nie mam nic do waszego poziomu. Zdaje jednak sobie sprawe, ze sa lepsze klany i tam wlasnie poslalibysmy naszego Cheesterka, jako szpiega (zreszta to sam w sobie, komiczny pomysl, posylac kogos na szpiega do innego klanu, bo i po co. Wiec drogi Painie, jakbys byl na tyle uprzejmy i czytal moje posty, bylbym niezmiernie wdzieczny, bo zaoszczedzasz mi wtedy pracy, w postaci pisania tego co powyzej. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Nie gadaj Barsok, przynajmniej sobie ilosc postow nabijesz, a tak sie nudzisz :-P.

Pozdrawiam
[AGD]Dyzio

Old Post 06-05-2002 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

Clanbase Polski Ladder

quote:
Napisane oryginalnie przez !THC!Pain
jak narazie żadnego spara nie przegralismy a było ich duzo

Zapraszam klan THC jak i inne klany do polskiego laddera w Clanbase (www.clanbase.com) i nie gadac mi ze nia mam orginalu albo jakies takie bzdury. Tam gramy na naszych serverach.
Zagramy meczyk to moze wkoncu cos przegracie ::

Old Post 07-05-2002 07:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!THC!Pain
THE HEROIC CLAN

To moze coś przegramy ale moze
Wiem fUzz THE BEST ja was lubie
Zapiszemy sie do CB na 100% ale za jakis czas moze nie długo a jak nie to po wakacjach

Old Post 07-05-2002 13:43
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions