Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > !!! SPAWN KILLERS - Tak/Nie !!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Liv3sMack
Training (Enforcer)

!!! SPAWN KILLERS - Tak/Nie !!!

Ostnio spotkalem sie z wypowiedzia pewnego gracza Q3, Q2, Q1 na temat spawn killerstwa. Jego komentaz wygladal miejwiecej tak : "a co to za frajda zajebac goscia ktory jest jak slup?? a z drugiej strony podoba ci sie jak niemozesz zaczac grac bo co ci sie zacznie ludzik stawiac to juz cie zajebia. Taka gra to dla LAM i tepych cweli co qwa niegraja bo lubia i dla przyjemnosci tylko zeby sie popisac ze natrzaskal troche punktow, a co to sa za punkty ktore zostaly zdobyte w taki sposob a nie w walce, czy mozna powiedziec o spawn killerze (gosc co spawnuje) ze potrafi grac i jest dobry?? niewykopalbys takiego goscia odsiebie z servera gdyby wszystkich non top spawnowal, co to wtedy jaest za gra, gdzie tu emocje, klimat, itp??? pewnie granie jako spawn killer jest zajewbiscie ciekawe hehe i wogule gra wtedy nierobi sie ****owa.... mozna w **** o tym pisac ale *******e niechce mi sie, jesli jest napisane ze nietolerujemy to znaczy ze nie i takich ludzi ban zmety bez mozliwosci powrotu." Prosze was o jakas wypowiedz na ten temat...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-05-2002 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Liv3sMack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Liv3sMack Znajdź więcej post'ów przez  Liv3sMack Dodaj Liv3sMack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Liv3sMack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

kazdemu sie zdaza byc spawn killerem, przynajmniej raz na mecz. przecierz nie zawsze oznacza to ze ktos jest lama, ktora czea tylko na goscia ktory nie moze sie bronic. takich ktorzy robia to naumyslnie trzeba tepic, jak najbardziej. powinni dodac w osp taka funkcje, kto zabije iles tam gosci 1 sekunde po spawnie wylatuje =) moze to troche przesada... ale jakos trza oduczyc zlych manier, najlepiej terapia szokowa =)

Old Post 03-05-2002 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Jedynym zabezpieczeniem w q przed spawn killerstewm czy jak to tam nazwyacie byl health 125 spadajacy do 100. Wynikalo to z q3dm17 gdzie rail zabieral 100 i czasem czlowiek nie zdarzyl sie ruszyc i mail raila w plecy...

Osobiscie nie spotkalem sie z s.k. - fraguje jak leci, byle nie kumpla z druzyny (acz tez sie zdaza )

Old Post 03-05-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

z własnego doświadczenia wiem, że jest to denerwujące doświadczenie, dla fragowanego - z drugiej strony jest to dobra okazja, żeby odrobić straty np. o te 3-4 fragi (więcej mi się nie udało zrobić w trakcie s.k. )

ps IMO jedynym rozwiązanie s.k. jest wprowadzenie w całym q3 rocketareny - gdzie owy s.k. nie ma racji bytu

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 03-05-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
toFu
Seizure Of Power!!!

Talking keep on...

He he -oddzielna sprawa jest fakt ,ze po otrzymaniu czopa w pupe kolo razem ze swoimi 20-25 punktami zycia leci w kosmosa ospa rulzzzzz

Old Post 04-05-2002 06:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toFu Znajdź więcej post'ów przez  toFu Dodaj toFu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toFu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Jeezzu co to za polamany koles? Jak ktos nie umie kontrolowac mapy to tak ma.

Jak to napisal chimera - jesli ktos umie kontrolowac mape i przy okazji nie da sie zabic to nie widze problemu. Takie teksty z regooly pisza kolesie, ktorzy graja slabo i dostaja lupnia w kazdym meczu

LucaS 125? tylko przedloozy twoje zycie o 2-3 sek - jak grasz z dobrym kolesiem to co za problem stanowi dla niego strzelenie do freshmen'a 2 razy?

Old Post 04-05-2002 09:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
LucaS 125? tylko przedloozy twoje zycie o 2-3 sek - jak grasz z dobrym kolesiem to co za problem stanowi dla niego strzelenie do freshmen'a 2 razy?

Zawsze 3 - a koles bedzie mail impresiva

Old Post 04-05-2002 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Ja osobiscie nie mam nic przeciw temu... dopuki nie zabija mnie 5 razy z rzedu

Czasami nawet nie zdaje sobie z tego sprawy ale sam czesto stosuje ten sposob fragowania, takie gry jak CPM(a) czy QW sa poprostu skazane na cos takiego, ulatwiaja jeszcze to niektore mapy np. DM4 z Q1 gdzie zdarza sie ze poowa fragow to spawnfragi i musze przyznac ze za to lubie ta gre... za to ze fragi padaja tak szybko

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 04-05-2002 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Re: !!! SPAWN KILLERS - Tak/Nie !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez Liv3sMack
Ostnio spotkalem sie z wypowiedzia pewnego gracza Q3, Q2, Q1...

Gosc gra w q1? lol. Powinien wiedziec ze w qw s.k. jest pewna czescia taktyki na wielu mapach. Ile to bylo akcji typu "6 spawnfragow w 2 sek." itp. Gosc chyba serio sam dostaje w dupe na servach i teraz placze

Old Post 04-05-2002 10:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

W sumie jak sie kogos sprzatnie to sie biegnie tam gdzie przeciwnik ma najwiecej spawnów, chyba ze sie leci uzupelnic zycie lub leci po armora... Moim zdaniem to nie jest zle - ze sie poleci tam gdzie sa spawny i sie przeciwnika zabije. Z tym tylko ze nie za kazdym razem latac od spawnu do spawnu i czekac na farta. Takie cos jest cholernie denerwujace, nawet nie zdarzysz sie obronic :/ A jesli chodzi o dm17... tam to nie ma sie gdzie schowac pozatym i tak nie lubie tej mapy

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 04-05-2002 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ja tam nie mam nic przeciwko temu, a wrecz przeciwnie. Jesli ktos potrafi dobrze jezdzic po spawnach to znaczy ze jest dobry:

- ma dobrego aim'a - w koncu ma tylko jeden strzal i musi byc on celny
- dobrze liczy czas - odlicza czas od zejscia kolesia do jego respawnu i wie kiedy strzelic
- jest szybki - czasem trzeba przeleciec przez cala mape szybko
- zna mape - chyba nie ma co komentowac

Chyba nie powiecie mi, ze ktos taki to lamer??? Takie gry jak QW czy CPMA z powodu szybkosci swojej rozgrywki wrecz polegaja na spawn rape'ingu. VQ3 tez. Poogladajcie sobie dema - widzialem wiele walk czolowych graczy, ktorzy potrafili odrobic nawet po 15 fragow (w CPMA) w ciagu 2-3 minut. Przez co udawalo im sie wygrac. Wlasnie takie mecze sa najbardziej interesujace i sa BIG + dla CPMA. Tak naprawde do samego konca meczu nie wiesz co sie jeszcze moze zdarzyc i nawet jesli odjedziesz od przeciwnika bardzo daleko z punktami, moze cie jeszcze pojechac. On tylko czeka az sie rozluznisz...

Jestem jak najbardziej przeciwko wszelakim formom zabezpieczen przeciwko spawn rapeingowi. To jest kwiontesencja calej gry.

Choc prawda jest, ze pewnym zabezpieczeniem przed tym jest rail 1500ms. Podejrzewam, ze jestem jednym z niewielu Polakow, ktorzy nie lubia grac na fastrail'u. Bo wlasnie on przyczynia sie w pewnym stopniu do spawn rapeingu. Ale to nie jest jego glowna wada, a raczej skutek uboczny. To jest zreszta jednak temat do osobnej dyskusji... Ja w kazdym badz razie gram na oficjalnych ustawieniach, czyli na fastrail 0 i lgcooldown 1.

Innym elementem, ktory sprzyja spawn rape'ingowi jest jeden z najwazniejszych elementow gry, czego jednak nie zawsze dostrzegaja ludzie. Chodzi mi o mape. Takie mapy jak CPM1a czy CPM5 sa wrecz przygotowane po to, aby uprawiac ten proceder. Czy to zle? Nie - przeciez to sa najpoipularniejsze w Polsce mapy! Ale jesli ktos szuka w grze czegos wiecej niz tylko jezdzenia po spawnach (jak np. ja), jakiejs taktyki, etc. to zainteresuja go inne mapy, bardziej taktyczne. Ktorych troche jest. Ale to znowu temat do calkiem innej dyskusji.

W kazdym badz razie nie uwazam zeby spawn raping byl czyms zlym, godnym potepienia. Wrecz przeciwnie, jest w tym pewien kunszt, styl. Poza tym gdyby nie to, nie mielibysmy takich fajnych wynikow, jakie kiedys nabijal oxygen i voo .

Old Post 04-05-2002 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

Choc prawda jest, ze pewnym zabezpieczeniem przed tym jest rail 1500ms. Podejrzewam, ze jestem jednym z niewielu Polakow, ktorzy nie lubia grac na fastrail'u. Bo wlasnie on przyczynia sie w pewnym stopniu do spawn rapeingu. Ale to nie jest jego glowna wada, a raczej skutek uboczny. To jest zreszta jednak temat do osobnej dyskusji... Ja w kazdym badz razie gram na oficjalnych ustawieniach, czyli na fastrail 0 i lgcooldown 1.

To nie jestes sam...

Old Post 04-05-2002 16:58
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja gram na fastrail 1 i cool 0. fastrail to jeszcze od bidy moze byc 0, ale na cool 1 to sie grac nie da. przynajmniej imho...

i tak jak mowi Sweep - nie latwo jest leciec na spaw kill'ach. trzeba miec umiejetnosci

Old Post 04-05-2002 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Liv3sMack
Training (Enforcer)

A jesli chodzi o inne gry ??? takie jak Aliens versus Predator : Gold, Aliens versus Predator 2, Red Faction : bo w tych grach spawn killerstwa spotyka sie zadko aczkolwiek ! Czy jezeli bedzie osoba ktora nie bedize grala w Q, Q2, Q3 a w podobne gry to czy spawn killerstwo w jego wykonaniu mozna nazwac LAMERSTWEM ?!

Old Post 04-05-2002 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Liv3sMack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Liv3sMack Znajdź więcej post'ów przez  Liv3sMack Dodaj Liv3sMack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Liv3sMack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

heh jeszcze do spawn killingu... rozumiem na dm17 to denerwuje, ale jezeli to ty przejmiesz mapke to sie to spodoba ... ja gram vq3, wiec nie mam czegos takiego ze jeden rail i trup... ta ta mozna dobic z mg ale moze wtedy typ juz uciec , nie jest to lamerstwo... nie znam zbyt doprze map cpm'owskich, ale na vq3 jedyna mapa gdzie spawn killing da sie wykonac pare razy pod rza to dm17... wiec tamten typ co tak twierdzy (i jezeli gra w q3) to chyba nie gral nigdy na innej mapce niz wlasnie dm17...

Old Post 04-05-2002 19:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ
(...) A jesli chodzi o dm17... tam to nie ma sie gdzie schowac (...)

Nie?? jest jedno (conajmniej) miejsce

DEmk0

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 04-05-2002 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

he nie wiem nawet co jest na tym demku... hmmm... ale miejsca do schowania sie na dm17 moze nie byc (mowie po respawnie), moze poniewaz jak ktos ci stanie na RA to widzi wszystkie miejsca spawnow... moze na tym demku dales trik na ta polke kolo sg, ale nie wiem . jak mowie - na dm17 nie da sie uchronic od spawnkilla jezeli ktos ma ultra rejla i stoi na RA (+ cpma to juz wogule, jeden strzal i kaput).

Old Post 05-05-2002 11:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
^1hi
Skilled (Knight)

Smile hi

"!!! SPAWN KILLERS - Tak/Nie !!!" - oczywiscie ze tak, trzeba lac lame ile wejdzie. HI.

Old Post 06-05-2002 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ^1hi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ^1hi Znajdź więcej post'ów przez  ^1hi Dodaj ^1hi do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

jaka masakra
ten kolo to naprawde gracz q1 2 3?
to chyba jakis zart
proponuje zeby najpierw pogral w te gry zanim zacznie sie wypowiadac... az szkoda slow

Old Post 06-05-2002 12:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez BobeK
he nie wiem nawet co jest na tym demku... hmmm... ale miejsca do schowania sie na dm17 moze nie byc (mowie po respawnie),

zobacz co jest na tym demku a bedziesz wszystko wiedzial da sie to zrobic zaraz po respawnie kolo sg

quote:
(...)moze na tym demku dales trik na ta polke kolo sg, ale nie wiem .

to nie ja tylko [RvG]Rozz

quote:
jak mowie - na dm17 nie da sie uchronic od spawnkilla jezeli ktos ma ultra rejla i stoi na RA (+ cpma to juz wogule, jeden strzal i kaput).

i właśnie dlatego nie lubie rg

Old Post 06-05-2002 13:29
Liv3sMack
Training (Enforcer)

Am... ustalilem sobie tak ze : spawner to osoba ktora kampuje przy miejscu respawnu poczym po pojawieniu sie osobnika na widoku zdejmuje go. Spawn killerem mozna nazwac osobe ktora na otwartym polu stoi na jednym terenie i kampuje wszystko co ma respawny. |||||||||||||||||||| Spawn kilerem NIEMOZNA nazwac osoby ktora grajac ( zakladamy ze zna miejsca respawnu ) po zabiciu osobnika podaza w miejsce respawnu i gdy sie tam pojawia osobnik jusz tam stoi poczym osobe ta zabija. KTO SIE POD TYM PODPISZE ???

Old Post 06-05-2002 15:24
SweepeR
sweter

No to troche zmienia postac rzeczy. Ale jesli ktos stoi w miejscu przy jednym spawnie to a) to sie nazywa kamperstwo, b) dostanie w dupe, bo przeciez nie tylko jeden spawn jest na mapie.

Old Post 07-05-2002 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Liv3sMack
Training (Enforcer)

O.K. to niech ktos powie prawdziwa definicje i poda prawdziwy przyklad spawn killerstwa !?

Old Post 07-05-2002 13:45
Hakan
Elite (Fiend)

tego nie da rady zrobic i kazdy jest w jakims stopniu spawn killerem- czy oprzesz sie pokusie jezeli zobaczysz kolesia ktory respanuje tuz kolo ciebie? Czy nigdy nie zdarzylo sie ci poslac rakiety w miejsce respawnu? A to ze ktos czesto fraguje tuz po respawnie to zanczy ze jest dobry i ma juz taki nawyk zeby pilnowac przeciwnika zanim sie pojawi

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 07-05-2002 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
tego nie da rady zrobic i kazdy jest w jakims stopniu spawn killerem- czy oprzesz sie pokusie jezeli zobaczysz kolesia ktory respanuje tuz kolo ciebie? Czy nigdy nie zdarzylo sie ci poslac rakiety w miejsce respawnu? A to ze ktos czesto fraguje tuz po respawnie to zanczy ze jest dobry i ma juz taki nawyk zeby pilnowac przeciwnika zanim sie pojawi

Old Post 07-05-2002 18:18
BobeK
Guest

t0d i co myslisz ze na cpma ktos nie zdazy cie zdjac rejlem jak bedzie stal na RA? da sie to zrobic w 0.5sekundy, nie zdazysz sie ukryc, bo spawn jest na koncu kladki z sg, wiec tez na widoku, z ra cie sciagnie... na vq3 w zasadzie tez sie da, ale moze troche trudniej, bo trza 2 strzaly puscic, albo dobic z mg. Po drugie da sie zestrzelic typa jak stoi na tej polce, poprostu na przeciwnej kladce od sg stanac i z rejla sciagnac... thats all.

Old Post 07-05-2002 20:29
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez Liv3sMack
O.K. to niech ktos powie prawdziwa definicje i poda prawdziwy przyklad spawn killerstwa !?

najprostsza bedzie taka:
nie ma spawn killerstwa
no przynajmniej nie w q3:>

Old Post 08-05-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Liv3sMack
Training (Enforcer)

Em... eh jednak podaj inna definicje.

Old Post 08-05-2002 19:52
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ehh skoro nie ma czegos takiego to nie ma
w q3 nie da sie stac w miejscu z wycelowana rakieta w spawn point z nadzieja ze ktos sie zrespawnuje
to nierealne

Old Post 08-05-2002 20:01
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ehh skoro nie ma czegos takiego to nie ma
w q3 nie da sie stac w miejscu z wycelowana rakieta w spawn point z nadzieja ze ktos sie zrespawnuje
to nierealne

Da sie - potrzeba jest mapa z jedym spawn pointem

Old Post 08-05-2002 21:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:38.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions