Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > W ktoorym klanie jest jakiś Aimbot??:)
Ktoory z klnoow ma Aimbota??
Ta ankieta została zakończona.
BzN 1 7.69%
dT 1 7.69%
r3 3 23.08%
v3(stare) 0 0%
sg 1 7.69%
CH 0 0%
999 1 7.69%
TT 0 0%
bia 0 0%
rs 1 7.69%
.f 0 0%
cyk 0 0%
av 4 30.77%
wc 0 0%
br 1 7.69%
W sumie: 13 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Talking W ktoorym klanie jest jakiś Aimbot??:)

Głosoojcie na podane klanu w ktoorym jest przynajmniej jakiś gracz z Aimbotem loob tym podobnym czatem,w ktoorym z tych klanoow eci najwiecej headoow.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-05-2002 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

bezsensu.

Old Post 19-05-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
bezsensu.

wyrwales mi to z ust :|

Old Post 19-05-2002 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shadow.f
Ripek Cipek

to se monar tym przejebałeś...

Za tydzień gośc przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomogło.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzień tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>

Old Post 19-05-2002 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shadow.f Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shadow.f Znajdź więcej post'ów przez  shadow.f Dodaj shadow.f do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shadow.f prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

hehehe

Aimbot....buahahahahahah, to już jest legenda; słyszane ale nie widzianea tak BTW to ostanio dostalem kicka pod zarzutem aimbota od polskiego gracza ze znanego klanu ktorego xyfy nie bede wymienial, pod pretextem ''masz aimbota"....buahahaha nawet nie wiedzialbym gdzie to "wlozyc" lub cokolwiek z tym zrobic. 3m sie

Old Post 19-05-2002 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

to jeszcze ja...

oczywiscie w sondzie dalem vota na swoj klan ............buahahahaha

Old Post 19-05-2002 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez shadow.f
to se monar tym przejebałeś...

wystarczy zglosic post do moderatora, co zrobilem

Old Post 19-05-2002 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

ja oczywiscie zagłosowałem na ...

na mój klan: bR.
a co - nie robimy statystycznie najwiecej headów?

Old Post 19-05-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

jedno slowo na okreslenie tego tematu: pojebany

eot

\/

Old Post 19-05-2002 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Thumbs up Re: ja oczywiscie zagłosowałem na ...

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
na mój klan: bR.
a co - nie robimy statystycznie najwiecej headów?

P.S. dziekuje za wspomnienie o moim klanie - to milo, ze sie i o nas pamieta, ze istniejemy, i w ogole.

Old Post 19-05-2002 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: W ktoorym klanie jest jakiś Aimbot??:)

quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"
Głosoojcie na podane klanu w ktoorym jest przynajmniej jakiś gracz z Aimbotem loob tym podobnym czatem,w ktoorym z tych klanoow eci najwiecej headoow.

Ojj monar monar ... ehh :/

Old Post 19-05-2002 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

eot

Co to oznacza ===> eot ?

Old Post 19-05-2002 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Sorrki

QRna panowie sorrki ze was obraziłem czy coś w tym stylu byłem po browarkach z deczka miałem promili qrna ale sie wypoosciłem sorrki all

Old Post 19-05-2002 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Sorrki

QRna panowie sorrki ze was obraziłem czy coś w tym stylu byłem po browarkach z deczka miałem promili qrna ale sie wypoosciłem sorrki all

Old Post 19-05-2002 20:07
Monar"bzn"
Thug Life

Sorrki

Old Post 19-05-2002 20:07
[FPP]MajeS
Guest

3 razy musiales post'a wrzucac?

ludzie trzymajcie tu jakis poziom wypowiedzi i ogolnie tego wszystkiego bo jak tak dalej pojdzie to sie zamknie to forum bo szkoda miejsca w bazie na to

przestancie bluzgac, piszcie tak zeby ktos mogl was zrozumiec i w ogole trzymajcie poziom wypowiedzi bo to wasze forum a chyba nie chcecie zeby ktos wam powiedzial ze to forum o ut jest do dupy? w koncu sami je tworzycie...

a topic jest juz closed

Old Post 19-05-2002 20:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:25.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions