Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Nju Plejer
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Naruto
Training (Enforcer)

Nju Plejer

Jol, chcialem sie przywitac ze wszystkimi graczami UrT... po rocznej przerwie postanowilem, ze znow wszystkie servy beda mogly mnie na nowo goscic . Powrocilem w duzej miarze dzieki graczowi, znanemu szerzej jako: Mistaaaaaaaa Awaloun (Avn nie musisz dziekowac ). DObra koniec gadania, zycze mnoostfa frag'Oo'F i samych HetSzot"oO"f.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-09-2002 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Naruto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Naruto Znajdź więcej post'ów przez  Naruto Dodaj Naruto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Naruto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

witka:D

Życze miłych kumpli na necie małych pingoof i dużych fragoow

GrEaTEyE

Old Post 06-09-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

No cze !!! A z ciekawości pustej, skąd roczna przerwa ???
Byłeś na odwyku ;) ?

Old Post 06-09-2002 23:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

panna dobre dobre no wiec fajnie ze wrociles lolu mam nadzieje ze tym razem nie bedziesz czitowal [joke] jak bedziesz sie mnie trzymal to niedlugo naucze cie grac tak jak grucha do zobvaczyska na servach !!!

Old Post 07-09-2002 08:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Naruto
Training (Enforcer)

Jedynie Gr8Eye normalnie mi odpisal hehe .
panNa: Blisko, blisko... bylem w domu (funny joke )
Avalone: Trzymam sie ciebie już prawie 3 lata i dalej cienko gram .

Old Post 07-09-2002 09:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Naruto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Naruto Znajdź więcej post'ów przez  Naruto Dodaj Naruto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Naruto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

bo grales w cs'a lolku ty no qrde ja bylem w formie ale wyjechalem na miecha i jush nawet qrde pyziatego nie moge zfragowac :|

Old Post 07-09-2002 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
bo grales w cs'a lolku ty no qrde ja bylem w formie ale wyjechalem na miecha i jush nawet qrde pyziatego nie moge zfragowac :|

w formie ...pf ;p

Old Post 07-09-2002 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone

taa Phehhehhe lol

Old Post 13-09-2002 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

:)

przyznam że CS dużo poprawia celność
Dzisiaj z CS'a przeszedłem na server UrT 30 fragów 1 runda, druga 40 wiec proponuje porzed meczami sobie w CS'a Zagrac, tylko dla tych punktualnych i tych którzy mają cS'a

GrEaTEyE

Old Post 13-09-2002 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
przyznam że CS dużo poprawia celność
Dzisiaj z CS'a przeszedłem na server UrT 30 fragów 1 runda, druga 40 wiec proponuje porzed meczami sobie w CS'a Zagrac, tylko dla tych punktualnych i tych którzy mają cS'a

eee.... skąd moge CSa zdobyć?

Old Post 13-09-2002 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

Re: Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

eee.... skąd moge CSa zdobyć?

Wlasnie jak dostaniesz skads linka do Half lifa na ktorym CS chodzi w necie to...prosilbym na gg:>>>

Old Post 13-09-2002 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Re: Nju Plejer

quote:
Napisane oryginalnie przez Naruto
Jol, chcialem sie przywitac ze wszystkimi graczami UrT...

Miło mi cię tutaj widzieć. Ja też jestem nowy. My nowi musimy sie razem trzymać.

Pozdrawiam.

Old Post 14-09-2002 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: Nju Plejer

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG

Miło mi cię tutaj widzieć. Ja też jestem nowy. My nowi musimy sie razem trzymać.

Pozdrawiam.

On klamie, tak na seio to jest gwalciciel

Witaj qmplu avalona!!

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 14-09-2002 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Talking Re: Re: Nju Plejer

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG

Pozdrawiam.

rotfl

hehe

Old Post 14-09-2002 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Naruto
Training (Enforcer)

BLah , B0rG gwalciciel . A tak serio to on ma niezle poczucie humoru.
BTW: To jest idealny przyklad nabijania postow... dzieci nie bierzcie ze mnie przykladu :L !!

Old Post 22-09-2002 09:35
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:33.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions