Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Coś lepszego.....:D
czy Soldat jest zajebisty???
You do not have permission to vote on this poll.
Taaaaaak 7 50.00%
Nie 6 42.86%
Lepszy niż CS i wszystko inne 1 7.14%
W sumie: 14 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Coś lepszego.....:D

Ludzie na boardzie cs.pl zapodali link do zajebistej giery - Soldat
jesli graliście w liero (takie wormsy made in Poland) to to jest setki razy lepsze....kanter to wogle przy tym jak saper
do sciągnięcia z http://soldat.prv.pl niecałe 3 MG więc spoko....dziś postawiłem serwa i grałem z dwoma gostkami....zajebiste....
aha...i instrokcje zapodam:
wybieracie se 1 z 10 broni i biegacie szczałkami i szczelacie i celujecie mychą.
klawisz delete - drop weapon i wzięcie lezącej (ktora po chwili znika więc szybko podnosci trzeba)
klawisz end - granaty
klawisz page down - pizdolet
klawisz home - przeładowanie....
klawisz f1 - statsy i ping
klawisz f- iles (2 czy 3) to show fps
i kilka innych mniej wazuch (sam nie wiem jeszce)

ogolnie giera wymiata.....niech ktoś postawi serwer na jakimś zajebistym łączu to bedzie sie zajebisice grało...bo u mnie to ludzie lagi mieli.....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-05-2002 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.monti
Skilled (Knight)

na ip 213.77.25.142 bedzie stal przez noc serv (juz jest)
tylko niewiem czemu koles z lana niechce sie polaczyc moze komus z netu sie uda

Old Post 13-05-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.monti Znajdź więcej post'ów przez  tec.monti Dodaj tec.monti do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez tec.monti
na ip 213.77.25.142 bedzie stal przez noc serv (juz jest)
tylko niewiem czemu koles z lana niechce sie polaczyc moze komus z netu sie uda

tia zapomniales ze na razie nie ma opcji dedicated wiec na serwerze bedzie zawsze latwy frag ...

Old Post 13-05-2002 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

tylko jak sie podlączyc??
bo wpisuje IP i search...potem wyskakuje okienko aby wpisac akiegoś hosta...tam tez IP czy co??

---po edycji----
teraz juz sie nie pojawiło to okienko tylko sie połączyło...ale lagi jakieś duze..i coś dziwnie jakoś sie grało...sprobuje jescze raz...

Edytowane przez AlieneK dnia 13-05-2002 o godz. 21:25

Old Post 13-05-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

eee bylem i tylko jakis kalashnikov na serwie ale sie nie ruszal wiec nie bylo sie z kim postrzelac poza tym celownik mi sie rypal, tzn. kursor windowsowy caly czas widac bylo i cholernie przeszkadza w grze

Old Post 13-05-2002 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.monti
Skilled (Knight)

JA w to GRAMMMMMM caly dzien to samo ip .
MASACRA

Old Post 14-05-2002 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.monti Znajdź więcej post'ów przez  tec.monti Dodaj tec.monti do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zdz1chu
Training (Enforcer)

Re: Coś lepszego.....:D

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Ludzie na boardzie cs.pl zapodali link do zajebistej giery - Soldat
jesli graliście w liero (takie wormsy made in Poland) to to jest setki razy lepsze....kanter to wogle przy tym jak saper
do sciągnięcia z http://soldat.prv.pl niecałe 3 MG więc spoko....dziś postawiłem serwa i grałem z dwoma gostkami....zajebiste....
aha...i instrokcje zapodam:
wybieracie se 1 z 10 broni i biegacie szczałkami i szczelacie i celujecie mychą.
klawisz delete - drop weapon i wzięcie lezącej (ktora po chwili znika więc szybko podnosci trzeba)
klawisz end - granaty
klawisz page down - pizdolet
klawisz home - przeładowanie....
klawisz f1 - statsy i ping
klawisz f- iles (2 czy 3) to show fps
i kilka innych mniej wazuch (sam nie wiem jeszce)

ogolnie giera wymiata.....niech ktoś postawi serwer na jakimś zajebistym łączu to bedzie sie zajebisice grało...bo u mnie to ludzie lagi mieli.....

soldat to zajebista gra !!!!!!!!! ;D

Old Post 14-05-2002 09:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zdz1chu Znajdź więcej post'ów przez  zdz1chu Dodaj zdz1chu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zdz1chu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

hehe.....nie zauwarzyłem wczesniej...wszystko jest opisane w pliku textwym w katalogu z grą...

Old Post 14-05-2002 13:28
Mantis
OBI (-o-)

A mi sie nie chce w to grac ... za trudne dla mnie ...

Old Post 14-05-2002 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

a czytaliscie tego texta w umowie llicencyjnej podczas instalacji...?

Old Post 14-05-2002 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

ja nic nie mowie ale chyba komus na glowe padlo a po za tym ql gra

Old Post 14-05-2002 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

hehe ja z rrem gralismy po lanie w to zarabista gierka

Old Post 14-05-2002 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
a czytaliscie tego texta w umowie llicencyjnej podczas instalacji...?

tja niema to jak intrygująca fabuła w stylu Quake

Old Post 15-05-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnipeR
Skilled (Knight)

przydaly by sie timy do tego to klan zalozymy )

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 16-05-2002 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

tja potem znowu będzie jakaś masakra i w tywilizji będą gadać że to wina "tej brutalnej gry której dystrybucja jest zabroniona na całym świecie za propagowanie sadyzmu i przemocy wobec zwierząt i osób straszych".

Old Post 16-05-2002 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:16.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions