Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > Hardware/Software > php
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Question php

Czy istnieje mozliwosc sciagniecia juz gotowych skryptow php dzieki, ktorym zmieniajac kilka opcji i dajac swoja wlasna tresc dostaniemy serwis podobny do chociazby fpp.pl pod wzgledem technicznym, ale pod wzgledem metorycznym oraz wygladu calkiem inny? Sa jakies gotowe szablony?

Czy zrobienie dosyc duzego serwisu php z logowaniem, forum itp. dla raczej zieolnej osoby w tej dziedzinie zajmie duzo czasu?

podajcie jakies ciekawe stronki zwiazane z tym zagadanieniem, bede bardzo wdzieczny.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-05-2002 22:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

oj raczej bardzo trudno będzie...
malutkie scrypty php, i nie tylko. możesz znaleźć na:
www.scrypty.com - stronka polska .

Old Post 11-05-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no zdecydowanie trudno. trzeba sie chac troche znac.

a najlespza strona to www.hotscripts.com

Old Post 11-05-2002 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Hm.
www.phpnuke.org - tutaj masz pełny sofcik do servisów
www.devshed.com - a tutaj zajebiste fora.

Old Post 11-05-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

www.nibylog.org
www.phpbb.com

you accept (reject, respect);

Old Post 11-05-2002 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Widze, ze bez bez spedzenia klku dni (tygodni) na nauce php sie nie obejdzie.

Old Post 13-05-2002 21:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

nie obejdzie sie

Old Post 13-05-2002 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

eee...
wystarczy znac odrobinke obsluge mysql i tylko troske php....
cos na ksztalt naszej konsoli to walnij jakis system obslugi portalu w stylu <B>phpnuke</b>.. tam bodajze tylko zmienic cos w mysql i odpalic jeden plik i cala reszta jest zrobiona za ciebie.. a wyglad jest juz poprzez konsole....
a boardy tak samo.. kilka wartosci zmieniasz i reszte masz juz gotowa...

Old Post 15-05-2002 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
eee...
wystarczy znac odrobinke obsluge mysql i tylko troske php....
cos na ksztalt naszej konsoli to walnij jakis system obslugi portalu w stylu <B>phpnuke</b>.. tam bodajze tylko zmienic cos w mysql i odpalic jeden plik i cala reszta jest zrobiona za ciebie.. a wyglad jest juz poprzez konsole....
a boardy tak samo.. kilka wartosci zmieniasz i reszte masz juz gotowa...

dzieki. cos pokombinuje

Old Post 16-05-2002 06:16
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Re: php

quote:
Napisane oryginalnie przez Klarkash-ton
Czy istnieje mozliwosc sciagniecia juz gotowych skryptow php dzieki, ktorym zmieniajac kilka opcji i dajac swoja wlasna tresc dostaniemy serwis podobny do chociazby fpp.pl pod wzgledem technicznym, ale pod wzgledem metorycznym oraz wygladu calkiem inny? Sa jakies gotowe szablony?

Czy zrobienie dosyc duzego serwisu php z logowaniem, forum itp. dla raczej zieolnej osoby w tej dziedzinie zajmie duzo czasu?

podajcie jakies ciekawe stronki zwiazane z tym zagadanieniem, bede bardzo wdzieczny.

Sciagnij sobie z www.phpnuke.org 'PHP-Nuke' i masz problem z glowy !!! Jest to znakomity program do tworzenia pelnych i rozbudowanych serwisow !!!

A jak chcesz sie nauczyc porzadnie PHP, to zacznij od: http://www.jest-ok.pl/php/tutoriale.php

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 25-05-2002 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

Ja jednak jestem za nauką metoda prób i błędów, korzystając z bardzo rozbudowanych manuali (do PHP i MySQL'a). Ja zdołałem się nauczyć PHP w ok. tydzień (a aktualnie jestem znam go chyba lepiej niż dobrze ). Nauka podstaw MySQL'a zajęła mi dwa dni. A teraz, po ponad roku, jestem w stanie robić całkiem spore serwisy (nie żebym się chwalił... )... Heh...

Old Post 26-05-2002 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS
Ja jednak jestem za nauką metoda prób i błędów, korzystając z bardzo rozbudowanych manuali (do PHP i MySQL'a). Ja zdołałem się nauczyć PHP w ok. tydzień (a aktualnie jestem znam go chyba lepiej niż dobrze ). Nauka podstaw MySQL'a zajęła mi dwa dni. A teraz, po ponad roku, jestem w stanie robić całkiem spore serwisy (nie żebym się chwalił... )... Heh...

To ja proszę mały portalik ;>-

Old Post 27-05-2002 01:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

po co mu polecacie php-nuke? przeciez to dziura na dziurze

Old Post 27-05-2002 08:43
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

IMHO, jak jest sprytny, to sobie poradzi, i znajdzie te dziury !!
A jak juz znajdzie, to polata i bedzie git ...

A PHP-Nuke, to lepsze niz nic, na poczatek ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 27-05-2002 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

A ja nie powiem ile goły Linux ma dziur. O wiele mniej niż FreeBSD. :>

Old Post 27-05-2002 21:27
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek

A ja nie powiem ile goły Linux ma dziur. ;P O wiele mniej niż FreeBSD. :>

Buhehehehe, najmniej dziur to ma DOS w kompie nie podpiętym do sieci :>

Old Post 27-05-2002 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

Exclamation

dobra, to jak ktos chce miec system portalowy w PHP z profesjonalna konsola to ja napisze calkiem tanio, robie to naprawde dobrze : mailowac - [email protected]

Old Post 28-05-2002 12:36
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool

Buhehehehe, najmniej dziur to ma DOS w kompie nie podpiętym do sieci :>

nie mozna sie nie zgodzic

Old Post 28-05-2002 12:45
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek

A ja nie powiem ile goły Linux ma dziur. O wiele mniej niż FreeBSD. :>

a ja nie powiem ile goly czy niegoly windows ma dziur

Old Post 28-05-2002 16:24
MLS
Strange one

Hehe, portalik portalikiem, a co powiecie na moj PeHaPe'owy banner z aktualna data i godzina jego wygenerowania? )

Old Post 29-05-2002 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS
Hehe, portalik portalikiem, a co powiecie na moj PeHaPe'owy banner z aktualna data i godzina jego wygenerowania? )

WOW! nice 1 - kiedyś* tez bede takie robił

*kiedyś - prawdopodobnie nigdy

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 29-05-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

Hehe... Kto wie... Ja jeszcze ze 2 tyg. temu nie myslalem, ze bede cos takiego robil (jakos GD library do PHP mnie nie pociagalo )...

Old Post 29-05-2002 19:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:06.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions