Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > wish me luck, i'm back
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Exclamation wish me luck, i'm back

no wiec po pierwsze to cze! dawno tu nie pisalem, pojawilo sie duzo nowych twarzy, musze se profil pozmieniac itp... so i'm back...

ale wish me luck ludzie! jutro tzn w czw zdaje na prawko, jeden dzien, teoria i prakta... w sumie wsio umiem ale egzaminatorzy jacy sa kazdy wie... sprobojcie w Wawie zdac ale ja nie z tamtad ...

BTW: kto mi wystawil 4 * gwiazdki? thx tak wogole

BTW2: ozdrawiam wszystkich nowych

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-08-2001 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
poLaq
poLaq :)

Wiesz że nawet cie nie znam

Old Post 02-08-2001 07:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil poLaq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do poLaq Znajdź więcej post'ów przez  poLaq Dodaj poLaq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać poLaq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez poLaq
Wiesz że nawet cie nie znam

Ja tyz Ale xywa cos znajomo brzmi

Old Post 02-08-2001 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Talking

gdy bylem tu ostatni raz ok. mecha temu to ty tez juz byles... stare dobre gadki... ale polaqa nie znam

cholera... za 1h mam egz... juz sie boje

Old Post 02-08-2001 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Smile

Się masz 1_Al!EN_0... Koope lat...

Old Post 02-08-2001 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Się masz 1_Al!EN_0... Koope lat...

no strasznie dlugo... ale bylem zabiegany, stronki robilem itd... milo ze juz wrocilem i jeszcze mnie pamietaja

2 U...

niestety, egz na prawko psuje mi troche humor... musze zdac za qst time

Old Post 02-08-2001 10:53
S4i1or
Thorin Oakenshield

Siema 1_A|!EN. Gdzie byłeś jak Cię nie było? Widzę, że masz nowego avatara...

Old Post 02-08-2001 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Question

jakiego avatora? pewno chodzi o obrazek pod nickiem albo ten banner na dole... w kazdym razie oba to reczna robota... z produktow bazowych oczywisice DD

BTW: zdaaaaalllleeeemmmmm!!!!!!!!!! mam prawo jazdy... tzn... w przygotowaniu za 2 tyg... ale egz zdane.. bezblednie wszystko, tylko raz na skrzyzowaniu piskacza walnalem bo na jedynce go przycisnalem DD

ozdrowienia s4ilor

nie bylem tam gdzie mnie nie bylo, tylko tam gdzie bylem...

Old Post 02-08-2001 14:43
OGO
niema mnie

Witaj. Coprawda nie znam Ciebie ale pamietam Twoja obecnosc na boardzie =] Jeszcze raz witam.

Old Post 02-08-2001 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Talking

jestem jak viper... oficjalnie nie istnieje... ale jego obecnosc da sie odczuc

przemieza ulice w sluzbie sprawiedliwosci... narazie jesce nie, ale prawko juz mam

OGO... pamietam cie... ocena:dobrze gada

Old Post 02-08-2001 15:19
OGO
niema mnie

Swoja droga avatar (obrazek pod xywa) bardzo fajny =]

Old Post 02-08-2001 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Thumbs up

a to thx... jak juz mowilem reczna robota... to alien z halo... rysunkowy

Old Post 02-08-2001 15:38
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
jakiego avatora? pewno chodzi o obrazek pod nickiem albo ten banner na dole... w kazdym razie oba to reczna robota... z produktow bazowych oczywisice DD

BTW: zdaaaaalllleeeemmmmm!!!!!!!!!! mam prawo jazdy... tzn... w przygotowaniu za 2 tyg... ale egz zdane.. bezblednie wszystko, tylko raz na skrzyzowaniu piskacza walnalem bo na jedynce go przycisnalem DD

ozdrowienia s4ilor

nie bylem tam gdzie mnie nie bylo, tylko tam gdzie bylem...

praffko to nic jak nie masz sie czym rozbijac

Old Post 02-08-2001 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
... tzn... w przygotowaniu za 2 tyg

Hehe Jak ci przysla za 2 tyg. to sie mozesz za szczesciaza uwazac. Ja czekalem 26 dni, a kilku moich kumpli kolo miesiaca

Old Post 02-08-2001 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:00.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions