Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > nowy path nowa mapa...
Ilosc graczy niezbendna do nowa mapka
You do not have permission to vote on this poll.
Jest sens grac 24/24 14 63.64%
Eee.... 64/64 minimum 8 36.36%
W sumie: 22 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

Question nowy path nowa mapa...

Hmmm czy w polsce jest serv qtury obsluzy taka ilosc graczy ze by n tej mapce spokojnie pograc ??? (imho nie ma bo chyba trzeba by było 100/100 )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-05-2002 07:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

Angry server uses protocol version 58

Oczywiscie path 1.32 jest niekompatybilny z 1.31 $#$^&%*#%@*(%^$@%$^@$%

Old Post 24-05-2002 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Faktycznie ogromna - mimo to tak skonstruowana ze na pierwszy rzut oka mam wrazenie ze dwoch dobrych snajperow moze zatrzymac allies ... pewno sie jednak myle bo chodzilem po niej na "sucho" na stworzonym serwerze u siebie - nie mialem jeszcze okazji w nia pograc...

Ciekaw jestem jakie bugi tym razem nam zafundowali w tym patchu?

ps. ja ssalem z tego adresu - kto nie ma lepszego pomyslu - zapraszam:

http://www.rtcwfiles.com/file.info?2774

Edytowane przez dnia 24-05-2002 o godz. 10:18

Old Post 24-05-2002 09:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

uważam że fajnie jest pograć tak TOTAL WAR i dobry serv ma e_loko a pozatym chyba niek inny i pozatym o jaiej mapie mówićie????

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 24-05-2002 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
uważam że fajnie jest pograć tak TOTAL WAR i dobry serv ma e_loko a pozatym chyba niek inny i pozatym o jaiej mapie mówićie????

ROTFL

To sie nazywa orientowac sie w temacie!!!

Spojrz na temat tego topiku: nowy patch (nie path) - nowa mapa!

Jest nowy update do Wolfa o nr. 1.32 a wraz z nim nowa oficjalna mapka by Nerve czy IdSoftware - Mp_Tram (Siege) - w poprzednim moim poscie masz link do pobrania. Tylko uwazaj bo po spatchowaniu mozna grac tylko na serwerach ktore juz zainstalowaly ten patch - w zwiazku z tym najlepiej zrobic dwie wersje instalacyjne Wolfa na dysku - jedna 1.31 druga 1.32

Old Post 24-05-2002 12:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

ja jak narazie zostawie soebie na wszelki wypadek jeszcze 1.31 bo kazdy wie co ostatnio sie dzialo z 1.3

Old Post 24-05-2002 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

jesli ktos chce sciagnac patch z polskiego servera to zapraszam do nas: www.poison.rtcw.pl
a tej mapki jeszcze nie widzialem, zaczekam az bedzie na serverach

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 24-05-2002 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

mazio nie rób zemnie kompletnego idioty myśle troche inaczej niż inni ale to nie znaczy że jestem debil wiem że jeśli zainstaluje tego nowego patcha to nie będzie mi chodził na servach pod 1.31, a jeśli chodzi o temat to naprawde sie zakręciłem sory

Mini Portal i nietylko

Old Post 24-05-2002 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kabu
Skilled (Knight)

Eh ta #$@#%^& kompatybilnosc patchy

Old Post 24-05-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kabu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kabu Znajdź więcej post'ów przez  Kabu Dodaj Kabu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kabu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
mazio nie rób zemnie kompletnego idioty myśle troche inaczej niż inni ale to nie znaczy że jestem debil wiem że jeśli zainstaluje tego nowego patcha to nie będzie mi chodził na servach pod 1.31, a jeśli chodzi o temat to naprawde sie zakręciłem sory

Sorka Hodek ale po prostu sobie zartuje! Potraktuj to jako rozrywkowa polemike!!

Old Post 25-05-2002 00:03
bel
sYnth/C4

mapka jest super, imho lepsza niz ice. spelnia marzenia graczy pragnacych poczuc sie jak w parszywej dwunastce ech...
gralem na niej 5 vs 5 i bylo swietnie, napewno lepiej niz na dziwce 15 vs 16 gdzie tak bardzo lubicie grac 24h.
na tej mapie wyprawa z dokami to ciekawe przezycie, tu jest team work nie to co na kochanej bitch pseudo deathmatch

Old Post 25-05-2002 01:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Eeee tam ,walnijcie se pare browcow i na wszystkim sie bedzie spoks gralo - heh 2 min pisalem ten post :

Old Post 25-05-2002 02:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Fajna ta mapka , grałem wczoraj 7 na 2 i się całkiem fajnie ... zwiedzało
Podobno teraz wszystkie nowe mapki będą miały jakieś elementy ruchome, jak na przykład kolejka górska
Czekam na RTCW czołgami

Old Post 25-05-2002 07:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[PGr]ch
Skilled (Knight)

Mapa... hmm... - wymaga niezlego sprzetu Na kompie na ktorym gram (cel466, gf2mx, 128mb ram) poprostu sie mulilo!!! I to na 100% nie przez lagi, nie przez siec ))

Na PG I od wczoraj byl mp_tram z wylaczonym votowaniem - troche osob gralo, a opinie byly pochlebne, dzisiaj sam zobaczylem jak to jest - troche za duza Latwo sie na poczatek zgubic (z minute biegalem po korytarzach szukajac wyjscia na swierze powietrze , piknie mozna przykampic... ale pomysl bardzo dobry - tak jak mowil bel, bez wspolpracy nie ma czego szukac

Apropo - vote juz jest wlaczony... a dalej leci mp_tram

Old Post 25-05-2002 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [PGr]ch Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [PGr]ch Znajdź więcej post'ów przez  [PGr]ch Dodaj [PGr]ch do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [PGr]ch prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Mapka jest niezla ale:
1. Wymagania troche duze.
2. Za duzo ludzi gra sniperami ktorzy nic nie wnosza do gry i nie pomagaja teamowi (to juz niestety nie wina mapy a naszych wspanialych graczy..)- LOL dzis w moim teami bylo 6 sniperow a medyk 1.
3. Za duza mozliwosc kampowania pf.

Old Post 25-05-2002 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

hmm w sumie to wystarcza z 2 pf walace ochronnie w kazdy wagon zblizajacy sie do zamku +reszta pilnujaca dolu i allies maja NAPRAWDE ciezką robotę

Old Post 25-05-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez [POISON]Mazio

Sorka Hodek ale po prostu sobie zartuje! Potraktuj to jako rozrywkowa polemike!!

Nie masz co przepraszać ja sie nie denerwuje PS jeszcze nie grałem w tą mape bo sobie tego patcha nie instalowałem ale w najblizszym czasie to zrobie

Mini Portal i nietylko

Old Post 26-05-2002 09:56
SOLAR
Skilled (Knight)

Chyba wszyscy przesadzacie z ilością potrzebnych graczy dla tej mapy. Nawet i w 10 można fajnie pograć. Myślę ze 9 vs. 9 będzie tez fajna zabawa. (MarketGarden jest znacznie bardziej wymagajaca pod tym wzgledem). Tak jak wspomnial ktos predzej - nalezy grac bardzo zespolowo aby bylo milo
Co innego wymagania sprzętowe. Tu jednak trza mieć cosik mocniejszego niz MX, a moze wiecej RAM-u ?

Co do PF chyba styknie tak jak na ByRy ograniczyc czas przeladowania i bedzie OK! (btw na ByRy chyba jednak troszke za dlugo sie laduje nowy PF)

Ale ogólnie wrażenia bardzo pozytywne. Musze niestety troszkę ja postudiować zwłaszcza środkową stacje.

Old Post 26-05-2002 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SOLAR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SOLAR Znajdź więcej post'ów przez  SOLAR Dodaj SOLAR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SOLAR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

jeeeeeest wreszcie zagrałem sobie dzisiaj w tą mape i szczeże bardzo fajna, tylko jak zwykle sie wkurzałem poniewarz jako snajper mało strzałów oddałm bo mnie zaraz PF ściągnoł ale cóż mapa super dzisiaj też ide pograc i mam zamiar zabić kilku graczy

Mini Portal i nietylko

Old Post 26-05-2002 20:52
Sphere
Zjem cie

mapka jes tbardzo, bardzo dobra i cos czuje, że bedzie miła odmiana dla mp_beach jeszcze przez dłuższy czas :p
tu sie dobrze gra nawet 4 na 4... wbrew pozorom to jest prosta

Old Post 26-05-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Po 2 graniach gry:
Mapa Mp_Tram ROOOOOOOXXXXX niech sie chowa bicz
I przesadzona jest ta liczba osob o jakiej piszecie.
Bo 5/5 sie gra juz spoko, a 10/10 jest super

Old Post 26-05-2002 23:50
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool Nio

mapa tram RULA kurna no na "tylko dla orłów" już dawno czekałem. teraz tylko pozostaje im wydac "działa na VARONY" i "Złoto dla zuchwałych" ehehehe

Old Post 27-05-2002 07:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

[QUOTE][i]

Co do PF chyba styknie tak jak na ByRy ograniczyc czas przeladowania i bedzie OK! (btw na ByRy chyba jednak troszke za dlugo sie laduje nowy PF)

[/B][/QUOTE[i]
Kombinowanie z czasem ładowania pf to najbardziej poroniony pomysł od czasu patcha 1.3

Old Post 27-05-2002 08:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez Rayan

Kombinowanie z czasem ładowania pf to najbardziej poroniony pomysł od czasu patcha 1.3

nareszcie ktos powiedzial cos madrego na tym boardzie

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 27-05-2002 08:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SOLAR
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo

nareszcie ktos powiedzial cos madrego na tym boardzie

Ktoz by inaczej mogl zareagowac na taki watek ?! Sam on Pancerny Xaoo Gdynia
Mi w sumie nigdy PF nie przeszkadal. Jak ktos umie tym grac to niech rozwala gosci, a problem mają sniperzy (chyba ze sa nieudolni) hihihihi

Old Post 27-05-2002 08:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SOLAR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SOLAR Znajdź więcej post'ów przez  SOLAR Dodaj SOLAR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SOLAR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Talking

mam pytanie i prosbe zarazem:

- kiedy wszyscy admini ulubionych naszych polskich serwerow zamierzaja przejsc na patch 1.32?

- (prosba) czy wyzej zapytani mogli by w tym topiku nadmienic ze ich ukochane maszynki juz sa spatchowane?

Nie chce mi sie wpisywac ciagle ip w obu moich instalkach Wolfa zeby sprawdzic czy dany serwer jest juz po patchu - moze jest jakis inny sposob ale nie to jest najwazniejsze - z tego co wiem nie znaleziono chyba jakis powaznych buggow w nowym patchu (jesli ktos wie cos innego - prosze o sprostowanie), tak wiec warto bylo by zmienic wersje chociazby po to zebysmy grali na takiej jaka jest obecnie ustawiona na wiekszosci serwerow na swiecie.

(dzisiejsze moje wyniki przegladania w oryginalnym Wolfie - 1.31 - 264 serwery, 1.32 - 491 serwerow)

A jesli chodzi o pfy i snajperow to powiem tak - jesli ktos jest snajpem (a nie czasem tylko nim bywa) to pomimo tego ze z pewnoscia czesto ginie od pociskow pfow to sam jest wiekszym zagrozeniem dla "rurarzy" niz oni dla niego. Wyglada to mniej wiecej tak z mojego doswiadczenia ze zdejmuje 6-7 razy goscia z pfem na jego 1-2 celne trafienia. I to tez jesli "pfiarz" umie grac ta bronia.

Nie pisze tego aby sie chwalic bo jest wielu snajpow ktorzy to moga potwierdzic ze i u nich wyglada to podobnie. Chodzi mi o fakt posiadania w mojej broni "scope'a", ktorego na szczescie nikt do pfa w RTCW nie dodal.

Duzo wiekszym zagrozeniem jest dla mnie dobry przeciwnik z pistoletem maszynowym po drugiej stronie ktory wie jak strzelac przez dlugosc planszy (Mitos, Jendel, Jano, Prosper czy paru innych.... lista byla by zbyt dluga ale pierwsza czworka chyba jest poprawna - Prosp zreszta stanowi uniwersalne zagrozenie - w jednej lapie PM w drugiej snajpa i horror na serwerze )

Old Post 27-05-2002 11:50
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ta nowa mapcia jest siupel - podchodzi pod moje wyobrazenie multiplayera

Napisze teraz trzy smieszne zdarzenia jakie mialam na tej mapce. Ze wzgledu na to ze byla akcja, nie pamietam na pewno kto wypowiedzial jaka kwestie wiec napisze po prostu osoba 1 albo cos w tym stylu.

1 - Wsiadam do pociagu.. razem ze mna jakis koles. Jedziemy jedziemy ..
koles: Ale to romantyczne, nie?

2 - Do pociagu wsiadaja trzy osoby.. z nimi ja.
Ja: Bilety do kontroli!
Jeden koles: Ja bez biletu ...
I wyskoczyl z pociagu

3 - Jestem Axis. Doszlam do bazy Allies. W bazie stoi aliancki lojtnent.
Ja: Daj ammo
koles daje ammo i odchodzi. Ide dalej, patrze dwoch alientow. Widza mnie po czym odwracaja sie i biegna. Ja za nimi. Ustawiaja sie z jeszcze jednym na pozycjach przy kolejce. Ja z nimi. Po drodze sprawdzilam czy ja jestem napewno axis bo nikt mnie nie zaczepial . Dalej nikt do mnie nie strzela. Strzelamy do Axis.
ktos: Saari czemu Ty strzelasz do naszych?
drugi ktos: Bo ona jest szpiegiem z ekspansion packa

Old Post 27-05-2002 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SOLAR
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

3 - Jestem Axis. Doszlam do bazy Allies. W bazie stoi aliancki lojtnent.
Ja: Daj ammo
koles daje ammo i odchodzi. Ide dalej, patrze dwoch alientow. Widza mnie po czym odwracaja sie i biegna. Ja za nimi. Ustawiaja sie z jeszcze jednym na pozycjach przy kolejce. Ja z nimi. Po drodze sprawdzilam czy ja jestem napewno axis bo nikt mnie nie zaczepial . Dalej nikt do mnie nie strzela. Strzelamy do Axis.
ktos: Saari czemu Ty strzelasz do naszych?
drugi ktos: Bo ona jest szpiegiem z ekspansion packa

No widzisz Saari ja Ciebie zawsze poznaje nawet jak nosisz te szkopskie lachy Prawdziwa kobiete zawsze poznam i dam jej ammo i powiem dlaczego tak gra
Milo bylo, tak romantycznie i wesolo. Jakos inaczej niz zwykle.

P.S.
Bylas przeciez medykiem (medyczka) a do nich sie nie strzela.

Old Post 27-05-2002 15:01
[POISON]Mazio
Guest

Talking ROTFL

No Saari, thnks!! Dawno na tym boardzie nikt mnie tak nie ubawil i przy okaji nie wprawil w dobry nastroj jak Ty i Twoj post. Wreszcie zaczyna sie dziac cos milego bo ostatnio tylko awantury i pretensje....

Tak trzymac!!!!!!!

Good game!!!

Old Post 27-05-2002 15:07
ProspeR
Warrior (Scrag)

Hehhe, Saari VGG .
Jednak kobiety lagodza obyczaje

Old Post 27-05-2002 15:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:03.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions