Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Zapłaciłbyś za naukę?
Gdybym mógł 2 tygodnie grać i uczyć się od Zero4 zapłaciłbym:
You do not have permission to vote on this poll.
$1000 0 0%
PLN1000 0 0%
PLN100 3 15.00%
Postawiłbym mu skrzynkę piwa 6 30.00%
Postawiłbym mu 1 piwko 6 30.00%
Nic bym nie zapłacił 5 25.00%
W sumie: 20 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
slawek
.

Zapłaciłbyś za naukę?

Nauczyłem się robić ankietki i nie mogę teraz przestać
Nie da się ukryć, że jestem pod wielkim wrażeniem gry Zero4 . Bez czołobitności i przesadnego uwielbienia przyznaję, że jego gra imponuje. Stąd on właśnie w pytanku.
Myslałem o czymś (o kimś, głąbie!) bliższym, ale...
Nie obrażajcie się Mistrzowie. Naprawdę gra niektórych z Was też wgniata w krzesło. Mógłbym rzucić jakiś polski nick, ale wiecie jak jest...
Tzw. polskie piekło
No i luz, bez śmiertelnej powagi.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-05-2002 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
krogoth
Skilled (Knight)

"Nie obrażajcie się Mistrzowie. Naprawdę gra niektórych z Was też wgniata w krzesło. Mógłbym rzucić jakiś polski nick, ale wiecie jak jest... "

Na co tu sie obrazac?
Zero4 jest lepszy niz wszyscy polscy "mistrzowie" razem wzieci.

Respekt dla tego goscia.

Old Post 29-05-2002 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil krogoth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do krogoth Znajdź więcej post'ów przez  krogoth Dodaj krogoth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać krogoth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Czy macie jakies demka tego gracza ?? bo ja na boardzie q3 jestem nowy i nie wiem skad mozna wogule jakies Demka sciagnac co do progsow to obeznanie mam

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 29-05-2002 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Uczyć sie a nauczyć to dwie rózne rzeczy... ale jesli zdolal bym sie przez ten czas czegos nauczyc to dal bym mu te 100zl (bo wiecej nie mam ). Pozatym.. czy 2 tyg dalo by sie czego nauczyc ? Mi sie wydaje ze jedynie troszki, a najlepsza nauka to trening... do ktorego wystarczy lacze - all

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 29-05-2002 15:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Czy macie jakies demka tego gracza ?? bo ja na boardzie q3 jestem nowy i nie wiem skad mozna wogule jakies Demka sciagnac co do progsow to obeznanie mam

http://www.cached.net/index.php?go=%2A/demo/single/9401 <- fajne demko Zero4 chyba ostatnie jakie sie ukazalo
Pozatym poszukaj cos na tych adresach, napewno cos znajdziesz....
http://www.cached.net
http://www.challenge-tv.com
http://www.xsreality.com

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 29-05-2002 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:

na xsr polecam demko x XBN!frost'em na p-dm6 (9000dd) ,albo te z ostatniego Quakecon'u vs. fatal1ty... ale jak chcesz zobaczyc skill to polecam demka QW (np.insane) z ch-tv.com )

gram CPMa ,wiec nic bym mu nie zaplacil - moge umowic sie z sasiadem na LAN...

Old Post 29-05-2002 17:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PizzaDriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PizzaDriver Znajdź więcej post'ów przez  PizzaDriver Dodaj PizzaDriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PizzaDriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Thx za linki a co do treningu wole sam do pewnych zeczy dochodzic a w tygodnie nie wiem ile dalo by sie nauczyc tego co on trenowal pewnie przez lata

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 29-05-2002 17:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

slawek nie obraz sie ale tobie to juz odpierdala
zero4 jest dla mnie nikim
on gra na nic dla mnie nie znaczacym vq3
ja podziwiam ludzi ktorzy dobrze graja w pm

a co do pytania
to dalbys na siebie nasrac za weekendowe lan-party z tym kolesiem????
bez przesady podziwiam i szanuje ludzi ale...
no sam dokoncz ta wypowiedz:/

Old Post 29-05-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
slawek nie obraz sie ale tobie to juz odpierdala
zero4 jest dla mnie nikim
on gra na nic dla mnie nie znaczacym vq3
ja podziwiam ludzi ktorzy dobrze graja w pm

a co do pytania
to dalbys na siebie nasrac za weekendowe lan-party z tym kolesiem????
bez przesady podziwiam i szanuje ludzi ale...
no sam dokoncz ta wypowiedz:/

No, mniej więcej tego się spodziewałem...
Nie zaskoczyłeś mnie Infi

Jak chcesz być w czymś naprawdę dobry - bierzesz lekcje.
Dlatego młodzi piłkarze noszą torby starszym. Dlatego chłopaki podają piłeczki na kortach, dlatego najlepsi gitarzyści chwalą się u kogo brali lekcje.
Do wyboru było wziąć ankietę serio, albo się obśmiać.
Oczywiście znalazłeś trzecią drogę...
Hmmm... gratulacje za kreatywność.

Old Post 29-05-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lo_fatt
Iron Fist

wolalbym sie uczyc od fatalitego niz od zero4 , IMHO fatal ma lepszy "styl", movement , zero4 ma swietny aim , i wyzszosc aima nad innymi czynnikami widac w demku z (chyba) quakecon na ztn gdzie fatal ownuje mapke a z4 i tak miazdzy go combosami rl + rg albo lg +rg .

Old Post 29-05-2002 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lo_fatt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lo_fatt Znajdź więcej post'ów przez  Lo_fatt Dodaj Lo_fatt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lo_fatt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

EE Slawek jak by ci to powiedziec widzialem jego mecz z Sokratesem to nic imponujacego moze mial jakis gorszy dzien czy co ?? nie wiem ale przy pingu jaki on mial czyli 3 to ja bym zagral 100 razy lepiej i znam osobiscie lepszych wymiataczy niz on w vq3 i cpm (bez urazy) nie twierdze ze jest do niczego ale widzialem jedno demko i nie zachwycilem sie tym

(...)

Old Post 29-05-2002 21:27
Lo_fatt
Iron Fist

quote:
EE Slawek jak by ci to powiedziec widzialem jego mecz z Sokratesem to nic imponujacego moze mial jakis gorszy dzien czy co ?? nie wiem ale przy pingu jaki on mial czyli 3 to ja bym zagral 100 razy lepiej i znam osobiscie lepszych wymiataczy niz on w vq3 i cpm (bez urazy) nie twierdze ze jest do niczego ale widzialem jedno demko i nie zachwycilem sie tym

jesli ci chodzi o turneij na E3 to tam grali na myszach Belkin i klawach Nostromo , czyli nie na wlasnym sprzecie moze dlatego z4 nie zachwyca

Old Post 29-05-2002 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lo_fatt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lo_fatt Znajdź więcej post'ów przez  Lo_fatt Dodaj Lo_fatt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lo_fatt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek

Jak chcesz być w czymś naprawdę dobry - bierzesz lekcje.
Dlatego młodzi piłkarze noszą torby starszym. Dlatego chłopaki podają piłeczki na kortach,

w lipcu beda dwa turnije CPMa - ja tez bede pewnie z kims cwiczyl...ale nie mam zamiaru nosic za nim myszki ,czy blagac o jeszcze jeden mecz...to smieszne

mnie tez wkurwiasz - np. ciagle sie nad soba uzalasz

Old Post 29-05-2002 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PizzaDriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PizzaDriver Znajdź więcej post'ów przez  PizzaDriver Dodaj PizzaDriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PizzaDriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:
ja bym zagral 100 razy lepiej...

parafrazujac - robisz w ****a socratesa?
z pewnoscia...

widzialem jedno demko

po co wiecej? to tak jakbys widzial wszystkie

Old Post 29-05-2002 23:12
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez PizzaDriver

hm nie ma jak ludzie powielający opinie innych...sam bys tego nie mogł sławkowi na privie powiedziec? chesz miec faynego kulege infiego? no fayno...ce

Old Post 29-05-2002 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos

hm nie ma jak ludzie powielający opinie innych...sam bys tego nie mogł sławkowi na privie powiedziec?

ech,
mysl sobie jak chcesz - Twoja sprawa[/B]

chesz miec faynego kulege infiego? no fayno...ce

z Infim bede prawdopodobnie przygotowywal sie po lanie

Old Post 29-05-2002 23:33
Lucas
esports.pl

quote:

w lipcu beda dwa turnije CPMa -

Jakie. Ja wiem, ze wrocla (ale to czerwiec)...

Old Post 30-05-2002 07:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

Jakie. Ja wiem, ze wrocla (ale to czerwiec)...

wlasciwie to jeszcze w czerwcu:
28.06.02 - wrocek - to wiesz
29 ))) .06.02 - w suwalkach info tu: [email protected] i www

mysle ,ze ten w suwalkach powinni przesunac o jakis tydzien...

Old Post 30-05-2002 09:14
PiaSkuN
BaKu BaKu

ja bym dal pifko (i sam sobie tech zapodal), ale to bez wzgledu na to z kim bym gral - jakis wymiatacz czy newbie - liczy sie zabawa przy grze

Old Post 30-05-2002 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
chesz miec faynego kulege infiego? no fayno...ce

z Infim bede prawdopodobnie przygotowywal sie po lanie

Bardzo mi przykro ale Infi jest juz zajety

Old Post 30-05-2002 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:

użalasz???
hahaha
Znajdź coś innego.

Old Post 30-05-2002 12:58
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:

użalasz???
hahaha
Znajdź coś innego.

"Jestem beznadziejny z rakietnicy. Beznadziejny...
[...]Nie stosuję trików typu skok po RG na dm6, nieporadnie wykonuję RJ. Poruszanie po mapie nie jest więc moją mocną stroną. "

nie musze sie wysilac - wystarczy ,ze Cie zacytuje...

Old Post 30-05-2002 13:10
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor

Bardzo mi przykro ale Infi jest juz zajety

on mowil ,ze to tez z Toba ma byc

Old Post 30-05-2002 13:17
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:

on mowil ,ze to tez z Toba ma byc

a moze cie poprostu w h.uja zrobił

Old Post 30-05-2002 14:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:

"Jestem beznadziejny z rakietnicy. Beznadziejny...
[...]Nie stosuję trików typu skok po RG na dm6, nieporadnie wykonuję RJ. Poruszanie po mapie nie jest więc moją mocną stroną. "

nie musze sie wysilac - wystarczy ,ze Cie zacytuje...

Obawiam się, że inaczej rozumiemy zwrot "użalać się nad sobą"
Inaczej też (prawdopodobnie) "samokrytycyzm" i "trzeźwość oceny".

pzdr
slawek
(widzę (tutaj i na orgu), że masz ofensywny nastrój ostatnio)

Old Post 30-05-2002 14:29
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:

hyhy bhuhuh hahaa ihihi -zawodófki r00lz

gg sławek

Old Post 30-05-2002 14:33
PizzaDriver
Już za rok matura!

Angry

quote:

jest tez samozadowolenie ,ktore czerpiesz z - jakze trzezwiej i konstruktywnej - "samokrytyki"...

pzdr
slawek
(widzę (tutaj i na orgu), że masz ofensywny nastrój ostatnio)

fpp i org to co innego

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos

-zawodófki r00lz

moje LO lamusku

hyhy bhuhuh hahaa ihihi

tak fajnie masz

Edytowane przez PizzaDriver dnia 31-05-2002 o godz. 15:45

Old Post 31-05-2002 00:33
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking Zero4

Jestem kobieta wiec jakbym miala okazje z nim pogadac to pewnie jeden czarujacy usmiech wystarczylby (no chyba ze koles ma ok 9 lat )

Old Post 31-05-2002 08:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Talking

jak bym mial sie uczyc od jakiegos kolesia to lepiej zeby mnie nie widzial ani ja jego. jakis tam np 13-latek bedzie mnie uczyl jak zrobic "costam". a wlasciwie to czego sie uczyc? strzelac umiem (tylko z celem gorzej ), biegac tez (tylko z dokladnoscia czasem gorzej ). nalezy samemu sie uczyc bo inaczej to nic nie da zadna nauka. tylko na poczatku, jak sie jeszcze nic nie umie. gdzie co wcisnac i w jakim momencie itp. po 1/2 roku grania koles juz nic nowego sie nie nauczy. bo co rj? po jakims czasie grania to tylko tluczenie non-stop pomaga, zeby mapke znac nawet z zamknietymi oczami. nalezy tez sie nauczyc grania na sluch, na wyczucie, timing to tez bardzo wazna sprawa. jedna osoba moze druga czegos nauczyc tylko poprzez codzienne granie i ostre pranie tej pierwszej
znacie to przyslowie o treningu...

Old Post 31-05-2002 09:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Re: Zero4

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Jestem kobieta wiec jakbym miala okazje z nim pogadac to pewnie jeden czarujacy usmiech wystarczylby (no chyba ze koles ma ok 9 lat )
albo jest pedalem

Old Post 31-05-2002 09:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:17.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions