Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > A może by tak "babski" klan
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
<>BEATA
Training (Enforcer)

Talking A może by tak "babski" klan

Podobno nie ma większej przyjemnosci niz "kill" od dziewczyny, kobiety, panny etc.(właściwe zakreślić). Co Szanowni Panowie "wolfiarze"myślą na temat powstania "babskiego klanu".Czy ma szansę zaistnienia w świecie RTCW i czy znacie jakieś istniejące?
Pozdrawiam all

( z wyłączeniem kozak-a)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-06-2002 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <>BEATA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do <>BEATA Znajdź więcej post'ów przez  <>BEATA Dodaj <>BEATA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać <>BEATA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Lol ...gdzie Ty chcesz znalezc tyle kobiet grajacych w wolfa?

Old Post 03-06-2002 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Hheheh - MEGA LOL
Dziewczyny ktorej wogole graja w fpp , to chyba jakies zjeby genetyczne
Jak zobacze ,ze Pamela pyka wolfa i powie to calemu swiatu , to bede przepraszal wszystkie dziewczyny

Old Post 03-06-2002 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Lol
Wyglada na to ze z paniami to ty rulesujesz.
Zjeby genetyczne...LOL.
To sie chlopak popisales

Na koniec miss Plastik Anderson zapodales

LOL.

Lat masz 13nascie?
Bez obrazy)

Old Post 03-06-2002 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

HAHAHAHHAHAH 13
Zartowalem przeciez
Spoko , kazda laska moze grac na kompie - i na 100 % moze dokopac niektorym chlopaka ( widzac niektorych poziom )
Chciales sobie pozartowac troche
- Lat mam troche wiecej - hehehe - 13

Old Post 03-06-2002 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]3rdtrek
Hheheh - MEGA LOL

Jestem zjebem genetycznym ;( jak milo ;(

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

AGD tradycyjnie musi błysnąć intelektem ...

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Lightbulb

Jak ma być babski klan to może jeszcze zrobić klan chłopów, dzieci do lat 14, przedszkolaków, studentów, saperów, itp. itd....

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 03-06-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<>BEATA
Training (Enforcer)

Angry

quote:
Hheheh - MEGA LOL
Jak zobacze ,ze Pamela pyka wolfa i powie to calemu swiatu , to bede przepraszal wszystkie dziewczyny

[AGD]3rdtrek widze ze masz w koncu idola(ke) /PA/,natomiast okreslen twoich zawartych w tym poscie, a skierowanych do dziewczyn "grajacych w wolfa" szkoda w ogole komentowac.Kolejny "gentelmen" z "mlekiem pod nosem".
Jestes jeden "wielki LOL"

Old Post 03-06-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <>BEATA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do <>BEATA Znajdź więcej post'ów przez  <>BEATA Dodaj <>BEATA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać <>BEATA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

quote:
Napisane oryginalnie przez Sphere
AGD tradycyjnie musi błysnąć intelektem ...

Hehehheheh hehehehe ))))))))))))))))))))))))))))

normalnie mam nowego binda na polskie servery)

Bind i "say ^5 AGD tradycyjnie musi błysnąć intelektem ... "

Old Post 03-06-2002 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

3rdtrek od dawna juz nie jest w agd

Old Post 03-06-2002 22:31
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez BadIdea

Bind i "say ^5 AGD tradycyjnie musi błysnąć intelektem ... "

No coz..... szkoda troche paru osob z AGD (pozdro Alf)..... ale za ten text 3rdtreka czekam na ten text na servach....

Old Post 03-06-2002 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Pier....... nie mam czasu na gadanie o jakis xxx , uczuciach , pieknisiach w wolfie itp - zajmijcie sie swoimi sprawami kur..... i odpierd.... sie odemnie - mam swoj rozum i chu.. was moze obchodzic co robie -
Ta - jasne jush gram w AGD
AGD musi blysnac - wow - ale szpaner i g.... tym tekstem zrobiles
Ludzie - wy sie przejmujecie wszystkim co sie powie do was ?
Podajcie mnie do sadu internetowego ( moze beda kary np. zle samopoczucie ) - coool sprawa z takim sadem
Saari - sie nie obrazaj - na zartach sie trza znac
Co do reszty - no macie swoj swiat w sieci - to ja tu jednak przestane zagladac - wole zostac normalnym graczem w stylu ( ej zabiles mnie - ty citerze ******
Beach sux , tram ruleZ - wielka 4 ma wysypke
Ile jest 2+2 =? 029e2 ?
<h1>djsdjasjdskaj</h1>
<font size=72>hehe</font>

Old Post 03-06-2002 22:39
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

jestem bogiem - uswiadom to sobie ( sobie )

Old Post 03-06-2002 22:40
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

oooooo dajcie moj tekst na serwerkach - czekaj wymysle jeszce pare np.
Beata sika lewym uchem , 3rdtrek - nasz pan , c4 nie cituje , poison nie sklada sie z gejow
A wiecie co kocham - zmiane nickow i modemy - dong dong

Old Post 03-06-2002 22:49
Xceed
prodigY

Red face To przedszkolaki też w wolfa grają ? :D

...pogrążasz się z każdym postem coraz bardziej 3rdtrek

Należy ci się żółta kartka

Old Post 03-06-2002 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zimmer
Skilled (Knight)

Thumbs up

Jak najbardziej za, widac dziewczyny wojenne klimaty przyciagaja bo gra ich coraz wiecej. Wcale nie musi to byc od razu officjalny klan, ale az przyjemnie przegrac z teamem skladajacym sie z samych kobiet

pozdrawiam wszystkie RTCWistki

Old Post 03-06-2002 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zimmer Znajdź więcej post'ów przez  Zimmer Dodaj Zimmer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zimmer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<>BEATA
Training (Enforcer)

Thumbs down

quote:
oooooo dajcie moj tekst na serwerkach - czekaj wymysle jeszce pare np.
Beata sika lewym uchem , 3rdtrek - nasz pan , c4 nie cituje , poison nie sklada sie z gejow
A wiecie co kocham - zmiane nickow i modemy - dong dong

Probujesz tutaj pozowac na ql luzaka, ale jednak respekt czujesz( a moze masz poprostu jestes "cykor" i masz "pietra"), bo co moze ci zrobic jakas tam Beata ktora cyt..." sika lewym uchem" ale dalej cyt."c4 nie cituje" ( bo a nuz wykopia z serwa) a i z POISON lepiej nie zadzierac cyt."poison nie sklada sie z gejow".Zalosny jestes wielbicielu modemow.

Ale nie o tym chcialam pogadac, wrocie do tematu

Old Post 04-06-2002 00:04
Amfisia
mala viedzma

hehh

Saari to jest nas dwie zjeby genetyczne... hehh szkoda slow

Old Post 04-06-2002 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Amfisia Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Amfisia Znajdź więcej post'ów przez  Amfisia Dodaj Amfisia do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Amfisia prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<>BEATA
Training (Enforcer)

Unhappy Re: hehh

quote:
Napisane oryginalnie przez Amfisia
Saari to jest nas dwie zjeby genetyczne... hehh szkoda slow

Amfisia - zapomnialas o mnie jest nas juz potezna grupa
Powoli przybywa czlonkin nieformalnego klanu [ZG] (nazwe okreslil "mysliciel" [AGD]3rdtrek).On jest nie oceniony

[ZG]Saari
[ZG]Amfisia
[ZG]BEATA

Old Post 04-06-2002 00:17
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Beata zapomnij - ja wierna jak pies .. inaczej nawet nieformalnie nie moge

Afmiska - skad masz taka wyjebista zabe?

Old Post 04-06-2002 00:56
>|fake|<Lasica
Training (Enforcer)

Bardzo dobry pomysl...jestem jak najbardziej za...jest jescze Trissi z IC ..ostanio szlaleje Monika 17(pozdro)...wiec "ladna" ekipke by sie udalo uzbirac ...

pozdrawiam

Old Post 04-06-2002 01:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil >|fake|<Lasica Znajdź więcej post'ów przez  >|fake|<Lasica Dodaj >|fake|<Lasica do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać >|fake|<Lasica prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

quote:
Hheheh - MEGA LOL

"AGD OK"

Old Post 04-06-2002 01:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

jest jeszcze illka siostra napranego ktora tez czasme sieka

Old Post 04-06-2002 01:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

quote:
Hheheh - MEGA LOL

Jedynym zjebem genetycznym to ty jestes, ktory na dodatek nie umie grac w wolfa. Ja *******e ze tacy chodza po ziemi. No ***** nie wytrzymalem. Co za burak, kmiot wiesniak i down. Szkoda zuzywac klawiature na takiego LOLa jak ty.

Btw, gdzie jest moderator ze nie robi nic z takimi wiesniakami?

Trzymajcie sie panny i zlejcie slowa tego polmozga

Old Post 04-06-2002 02:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SOLAR
Skilled (Knight)

Ja Was dziewczynay popieram i bardzo bym prosil o rozpatrzenie mojej kandydatury jako klanowego masazysty !!!!!!!! Podam wode, recznik, umyje plecki, zrobie masaz zmeczonych stop.

Mysle ze bardzo ciekawe bylo by doswadczenie dla wielu innych klanow sceny RTCW rozegranie takiego meczu z kobiecym zespolem. Juz widze te emocje i klotnie - w przypadku przegrywania meczu przez niektore "meskie" klany. (Zagadka: O kim mysle ???) Zobaczcie juz jak sam ten topic rozgrzewa a co dopiero mecze !!! "W koncu by zaczelo sie cos dziac w tym smutnym jak p.i.z.d.a swiecie RTCW"

Saari, sadze ze bys uzyskala dyspense na tak zorganizowane mecze od CL`a [POISON]

Natomisat co do wczesniejszych wypowiedzi pewnego blazna (zawartych w tym topicu) pomine je milczeniem ...

Old Post 04-06-2002 08:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SOLAR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SOLAR Znajdź więcej post'ów przez  SOLAR Dodaj SOLAR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SOLAR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Eeeeh 3rdtrek naprawde sie pograzasz... ja rozumiem poczucie humoru ale problem jest w tym ze ty go chyba nie masz... Bo nawet dowcip wymaga troche inteligencji i poszanowania dla drugiej osoby...

Know your limits

Old Post 04-06-2002 08:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
anonymous
Guest

Wspaniale!
Mój ulubiony LOLEX dał znów popis lolowej elokwencji swym niewyparzonym lolkowym ryjem. Jako że mam do Niego sentyment, tego "wielkiego LOLA" - wyskrobie kilka słów 'pociechy'.

BTW. poprzednia cześć naszej wspólnej( /me<->lolex ) zagorzałej dyskusji:
http://wolf.xgamer.pl/comment.php?news=167

Ale wracajac do sprawy to Loleksie zapyziały nadal nie odnosisz nauki ze swoich (tu plagiat tego lolka: "Hheheh MEGA LOL"-owych) błedów.

Lolujesz na wszystko i wszystkich niezależnie od płci, rasy czy wyznania i czy ci rzeczywiście z tym jest tak dobrze? rajcuje cię to?

quote:
"Pier....... nie mam czasu na gadanie o jakis xxx , uczuciach , pieknisiach w wolfie (...) odpierd.... sie odemnie - mam swoj rozum i chu.. was moze obchodzic co robie"

--> czy Ty byłeś molestowany w młodości lolku?

A przy tym twoja awersja do całego świata przypomina także próbe odgrażania sie dziecka po dostaniu w dupe paskiem jak coś przeskrobie.

Lolasie wsadz sobie gleboko w dupe swe odgrozki pacanie, a poziom boarda widocznie cię przerasta skoro zaczynasz ubliżać pozostałym. (przychodzi mi tu na myśl tekst równie płytki jak twoja LOLU wypowiedź której nie mogę sie powstrzymać: "twoi starzy byli pewnie saperami, bo masz ryj jak niewypał" )

zagorzały 'fan' Lolka

Old Post 04-06-2002 09:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Amfisia
mala viedzma

hmmm

a jak wy to sobie wyobrazacie? ze odejdziemy ze soich rodzimy klanow by stworzyc nowy? hmm obawiam sie ze chlopaki mnie nie puszcza
Saari a co do zaby to sama sie przyplatala

Old Post 04-06-2002 10:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Amfisia Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Amfisia Znajdź więcej post'ów przez  Amfisia Dodaj Amfisia do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Amfisia prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Amfisia
mala viedzma

hmm

a jak wy to sobie wyobrazacie? ze odejdziemy ze soich rodzimy klanow by stworzyc nowy? hmm obawiam sie ze chlopaki mnie nie puszcza
Saari a co do zaby to sama sie przyplatala

Old Post 04-06-2002 10:29
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:45.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions