Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > -= l33t mapki =-
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

Post -= l33t mapki =-

ostatnio naszla mnie taka ochota zeby sobie pograc na qstom mapkach.
jak znacie jakies zajebiste mapki i znacie miejsce skad je mozna sciagnac to plis napisac.
najlepiej pieszcie jaka jest wasza best mapka do q3.
oczywiscie niestandardowa

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-05-2002 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Ja pamiętam swego czasu baardzo lubiłem grać z kumplami na mapie zwanej miiimiiic, nie wiem czy ją masz ale jak chcesz to moge Ci ją dać na ftp'a tylko powiedz, a dam Ci linka Kolejną mape którą lubiłem była catfish catedral czy jakoś tak... ale nie wiem czy jeszcze ją mam. Jak narazie tyle mapek pamiętam, jak coś sobie przypomne to dorzuce.

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 07-05-2002 07:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Talking

mimic jest spoko, ale njalepsza niestandardowa mapka to ztn - blood run. zaebysta na maksa, to byl hit jeszcze na q1!
aha zobacz sobie jeszcze taka mapke z q1 ktora przerobilem, tu jest link do starszej wersji ale niedlugo powinna byc nowsza wersja na q3arena.org.pl w dziale mapki strony.wp.pl/wp/damndog/dapak8.pk3 800kb ale ta nowsza jest mniejsza ciutke.

Edytowane przez DamnDog dnia 07-05-2002 o godz. 13:52

Old Post 07-05-2002 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

q3aerowalk - przeróbka mapki z q1 całkiem niezła

oraz cpm7 z drugiego mappak`a do CPMA - mozesz go sciągnąć klikając tutaj

ponadto - pierwsza mapka "custom" na, której grałem tutaj

kolejną fajną mapką jest d3xf1 - przeznaczona dłównie do CPMA (jak wszystkie tutaj )

ps miiimiiic jest dostępna tutaj

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 07-05-2002 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Coriolis Storm czyli klasyka
Scrap metal czyli mój czarny koń
Natcośtam czyli prostactwo z dużą grywalnością
Runtfest czyli udajemy krasnokludki
KwasSiarkowy czyli klimat
Batcula czyli zaproś więcej kolegów
Chronic czyli idziemy na koncert Dr Dre
Ancient Archipelago czyli zaproś naprawdę dużo kolegów
Dubenigma czyli w tym zamku straszy

i wszystkie mapki Charona

thanks to lvl

Old Post 07-05-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

xsdm1 - moja i mojego kumpla, Shib'a.

auh3dm1 - chyba najladniejsza mapa do Q3 jaka widzialem, choc szkoda, ze straaaasznie zabugowana. Grac tez sie fajnie gra.

No i cpm'ki: cpm3, cpm4 (TDM), cpm12.

Old Post 07-05-2002 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
auh3dm1- chyba najladniejsza mapa do Q3 jaka widzialem

A po ludzku jak ona się nazywa, bo rzeczywiście baaardzo dobrze mi się to kojarzy.
A co do mapy Sweepa - naprawdę b. fajna. Szkoda tylko, że nie mogę doskoczyć do RA

Old Post 07-05-2002 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Overwhelming Hostility - taka zielona.

Nie mozesz doskoczyc do RA????? Duh, to jeden prosty strafe jump. Albo wybijasz sie z teleportu i lecisz. Tam sie mozna beznadziejnie prosto dostac. No, chyba ze grasz na VQ3 to wtedy masz "very difficult rocket jump" do wykonania jak to okreslil pewien lolowy autor review tej mapki na LvL \o/

Old Post 07-05-2002 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Overwhelming Hostility - taka zielona.
No, chyba ze grasz na VQ3 to wtedy masz "very difficult rocket jump" do wykonania jak to okreslil pewien lolowy autor review tej mapki na LvL \o/

Właśnie - vq3.
Dzięki za odpowiedź.
Goth1c auh3dm1 - bierz tę mapę i to zaraz (grab it now! ) jest super!

Old Post 07-05-2002 15:49
Goth1c
CPMA "4 fun" player

qwa szybko poodpowiadaliscie
thx all.
juz sie biore za sciaganie.
aha sweep ta twoja mapka jest naprawde spox.przynioslem ja niedawno do cafe i jak gramy to na niej stawiam server i juz wszyscy na niej graja (mus to mus )

Old Post 07-05-2002 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek

A po ludzku jak ona się nazywa, bo rzeczywiście baaardzo dobrze mi się to kojarzy.
A co do mapy Sweepa - naprawdę b. fajna. Szkoda tylko, że nie mogę doskoczyć do RA

ale odrazu z teleporta?
to dosc proste.
jak umiesz zrobic skok na cpm3/cpm1a z teleportu do ya to tu robisz dokladnie to samo.
nie sprawdzalem ale zwyklym double jumpem chyba tez dolecisz

Old Post 07-05-2002 16:39
Lucas
esports.pl

Zapomnieli tylko o ztn'ach....

Old Post 07-05-2002 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ztn3dm1 to nie jest custom

Old Post 08-05-2002 23:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ztn3dm1 to nie jest custom

Rzeczywiscie- odrazu w q3 byla

Old Post 09-05-2002 05:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Z tego co pamietam to ztn'y do q3 byly przerabiane z tych od qw nie przez autora (ztn'a) - w dodatku bez jego autoryzacji A nawet jak by to w wersjach do qw i q2 sa o niebo lepsze

Old Post 09-05-2002 08:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
nie mogę doskoczyć do RA

musisz zrobic sweep'yumpa

Old Post 09-05-2002 08:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

ZTN to tak oczywiste, że nie ma o czym mówić...
Ale wszystko jedno jak wygląda sprawa autorstwa, i czy były w q3 czy nie - to standard, którego nie może zabraknąć w baseq3.

Old Post 09-05-2002 08:06
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

musisz zrobic sweep'yumpa

Muszę poczekać, aż Sweeper zdecyduje się zdradzić tajniki tego triku w swojej kolumnie...

Old Post 09-05-2002 08:07
LaGranda
Masta of Dizasta

Widze jakies zainteresowanie customami, to postaram sie wam pokazac pare mapek w kolumnie Powiedzcie tylko ile chcecie?

Old Post 09-05-2002 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

Rzeczywiscie- odrazu w q3 byla

ale jest czescie grana niz wszystkie mapki id w q3

Old Post 09-05-2002 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda
Widze jakies zainteresowanie customami, to postaram sie wam pokazac pare mapek w kolumnie Powiedzcie tylko ile chcecie?

wszystkie?
Coś rzadko bywasz...

Old Post 09-05-2002 11:04
PizzaDriver
Już za rok matura!

Re: -= l33t mapki =-

najlepsza custom map to x0r2... poprostu miazga...gra sie zajebiscie!

btw. sweep pisales gdzies ,ze xor zgubil gdzeis pliczek .map i cos z ta mapa jest nie tak - wlasciwie co? lg za blisko rl? malo health? jesli zrobisz ten turniej we Wrocku to ja chce tam ta mape 8-]]

Edytowane przez PizzaDriver dnia 09-05-2002 o godz. 12:49

Old Post 09-05-2002 12:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PizzaDriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PizzaDriver Znajdź więcej post'ów przez  PizzaDriver Dodaj PizzaDriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PizzaDriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Heheheh, no w sumie racja, zajebista mapka. Wogole jego mapki sa zajebiste, szkoda ze juz nie mapuje.

Co z nia bylo nie tak? Muzyka. W oryginale jak sie nacisnie przycisk kolo teleportu to gra taka muzyczka - w grze to troche drazni, wiec poprosilem go, zeby wywalil to, ale on odpowiedzial ze nie ma juz .map i nie moze zedytowac. No to ja podmienilem .wav'a na pustego.

Tak wogole to w ostatecznej wersji denerwuje mnie troche za duza ilosc tych bzdetow do robienia ramp jumpow... We wczesniejszych wersjach bylo przyjemniej i trudniej sie po niej troche poruszalo.

Kurde, musze sobie na niej troche pograc, bo dawno tego nie robilem Thx, ze mi przypomniales.

BTW: to juz nie jest x0r, ale Shib

Old Post 09-05-2002 14:07
SweepeR
sweter

quote:
Muszę poczekać, aż Sweeper zdecyduje się zdradzić tajniki tego triku w swojej kolumnie...

Heh, moge powiedziec tylko tyle, ze mam znajomosci w Dev Teamie CPMA i arq dopisal tam taka krotka funkcje:

if ($name == "fhn-SweepeR") {
give all;
god;
cg_gravity 500;
}

Trzeba jeszcze spelnic jeden warunek, ale oczywiscie nie powiem wam co to jest. I dlatego tez nie pokaze wam swojego cfg

Podobne funkcje sa tez jeszcze dla takich osob jak: arQon, Shambler (mysliscie, ze dlaczego robil takie zajebiste triki na swoim filmie? ), swelt, rat, Khaile i paru innych

Dlatego tez lubie CPMA

Old Post 09-05-2002 14:13
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:
Heheheh, no w sumie racja, zajebista mapka. Wogole jego mapki sa zajebiste...

to co? bedzie we Wrocku?

Tak wogole to w ostatecznej wersji denerwuje mnie troche za duza ilosc tych bzdetow do robienia ramp jumpow... We wczesniejszych wersjach bylo przyjemniej i trudniej sie po niej troche poruszalo.

IMO jest teraz dobrze - mapa jest napewno trudniejsza od cpm1a :/ zaloze sie ,ze wielu rzeczy wiekszosc nie robi...

Kurde, musze sobie na niej troche pograc, bo dawno tego nie robilem Thx, ze mi przypomniales.

Przypominam Ci ,bo miales ja wprowadzic na turnieje i servery (a to Imo zajebisty pomysl - nareszcie ktos wzial sie za mapy) i jakos nie moge sie doczekac.

BTW: to juz nie jest x0r, ale Shib

acha

Old Post 09-05-2002 14:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PizzaDriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PizzaDriver Znajdź więcej post'ów przez  PizzaDriver Dodaj PizzaDriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PizzaDriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Raczej nie bedzie we wrocku, nikt na niej nie gra i wogole. Nowych mapek za cholere w polsce nie wprowadzi sie w polsce dopoki polacy nie zrozumieja prawdziwej kwintesensji gry na CPMA.

Old Post 10-05-2002 15:23
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Nowych mapek za cholere nie wprowadzi sie w polsce dopoki polacy nie zrozumieja prawdziwej kwintesensji gry na CPMA.

dołączem się do twoich słów - pozwolę sobie dodać jedynie
na końcu: "a nie tylko na cpm1a"

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 10-05-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

cpm1a rulz nie, ale naprawde ta mapa sie najlepiej do cpma nadaje. sa oczywiscie rownie dobre, ale ta po prostu wymiata. robiona idealnie pod cpm (nie cpma)

Old Post 11-05-2002 11:58
PizzaDriver
Już za rok matura!

x0r 2 mozna pobrac stad:
http://www.q3arena.gry.wp.pl/?id=19...=2&file=148

Old Post 11-05-2002 13:56
SweepeR
sweter

Albo stad, jak komus sie nie chce czekac na ladowanie strony, etc.

x0r2

Ponadto wrzucilem jeszcze kilka ciekawych mapek, glownie mapki Shib'a:

x0r3 - zdecydowanie najpopularniejsza jego mapka. Wielu takze uwaza, ze najlepsza. Malo brakowalo, a znalazlaby sie w mappacku... \o/ Zrobiona w rekordowym czasie trzech dni (stad jej nazwa)

xdm4 - konwersja q1dm4. Oryginalna, troche inaczej poustawiane przedmioty. Kilka bugow. Bardzo dobrze dobrana skala. Grac tylko na CPMA.

xdm5 - mapka, ktora nigdy nie ujrzala swiatla dziennego, nie zostala skonczona. Podobnie jak poprzednie robiona w kilka dni. Cos pomiedzy alfa, a beta.

I jeszcze mam dwie mapki godne uwagi.

ffdm2_01 - mapa, ktora zdobyla juz ogromna popularnosc na europejskiej scenie CPMA. Bardzo dobra do dueli, wymaga jednak troche cwiczen, gdyz jest na pierwszy rzut oka dosyc skomplikowana. Kilka ciekawych rozwiazan, bardzo ladnie wyglada. Autor: blemish z francuskiego klanu Fast and Furious. Wersja beta.

fdm1 - ciekawa mapka przeznaczona raczej do promodeowego FFA. Ladnie wykonana. Autor: phage

Old Post 11-05-2002 14:21
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:45.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions