Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > za co bann !!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tec.monti
Skilled (Knight)

za co bann !!

Wcjhodze na serwa po nikiem mit^wyssam zabijam 2 kolesi z przeciwnego teamu i co zgadnijcie co BANN !!!!
PS. chodzi o serv Dream TEam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-06-2002 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.monti Znajdź więcej post'ów przez  tec.monti Dodaj tec.monti do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

pish do nich...oni lepiej więdza niz my

Old Post 24-06-2002 19:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

Nie spodobales sie adminowi, moze twoj nick mu nie odpowaidal a moze go zabiles...

Old Post 24-06-2002 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

ech... admini... ech.... ech ech ech... teraz to tragedia... wiekszosc adminow sie popisuje kolorowymi napisami... jak ktos sie nie zgadza to groza banem... i wogole to naprawde zadko spotyka sie jakiegos dobrego admina... teraz sie postaram samemu gdzies dostac ale nikomu sie jakos nie chce rozdawac wiec watpie bym dostal :/

GG 1090334

Old Post 24-06-2002 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

w sumie, to pewnie dostales tego bana za to, ze zabiles nieodpowiednia osobe

ja czasem sam chcialbym posiadac dostep do komendy BAN, poniewaz, jak zobaczylem lameriade dzis na serwie "U Gorala" , to mi doslownie rece opadly ..

Old Post 24-06-2002 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

tec.monti: Dostales banana i jeszcze Ci zle ? Za komuny inaczej bys mowil ...

A tak na powaznie - napisz do Comma ...

Old Post 24-06-2002 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Hammer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Hammer Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Hammer Dodaj [FPP]Hammer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Hammer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
ech... admini... ech.... ech ech ech... teraz to tragedia... wiekszosc adminow sie popisuje kolorowymi napisami... jak ktos sie nie zgadza to groza banem... i wogole to naprawde zadko spotyka sie jakiegos dobrego admina... teraz sie postaram samemu gdzies dostac ale nikomu sie jakos nie chce rozdawac wiec watpie bym dostal :/

na boardzie cs.pl jakis koles zalozyl topik ze poszukuje adminow.. (teraz juz nie jakby co )..napisalewm do niego @ i otrzymalem odpowiedz negatywną...pytam czemu
bo moj mail byl niechlujny .....
a napisalem ktorko i zwięźle to o coprosil:

cze...ja w sprawie admina na ten serwer..
ping mam maly
Mam takze napisac dlaczego ja sie nadaje
hmmmmm...potrafie grac, nie kampie, nie czituje, nie TKuje i będąc adminem mam zamiar pilnowac porządku ....

Old Post 24-06-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

moze powinienes napisac:

Witam serdecznie. Chciałbym nieskromnie wspomnieć o sprawie administratora na Pańskim serwie.
Mam małe pingi. bla bla bla

joke..

widocznie albo juz mial komplet, albo czekal, jak zglosi sie ktos bardziej "znany" .. takie zycie Alien...

Old Post 24-06-2002 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

na boardzie cs.pl jakis koles zalozyl topik ze poszukuje adminow.. (teraz juz nie jakby co )..napisalewm do niego @ i otrzymalem odpowiedz negatywną...pytam czemu
bo moj mail byl niechlujny .....
a napisalem ktorko i zwięźle to o coprosil:

ping mam maly
hmmmmm...potrafie grac, nie kampie, nie czituje, nie TKuje i będąc adminem mam zamiar pilnowac porządku ....

hm... a ile włożyłeś w kopertę? .

Old Post 24-06-2002 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=GuN=Bonjo
Guest

No wiesz trzeba napisac:
Szanowny administratorze serwera. Uprzejmie proszę o admina na twoim wspaniałym serwerze. Mam małe pingi w grze Counter-Strike... itd.itd...

Old Post 25-06-2002 00:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qspy

quote:
ping mam maly
[/i] [/B]

Heh alienek ja tez odpowiadalem wielokrotnie na ogloszenia o poszukiwaniu admiow i nic... ehh tak to jest mi sie wydaje, ze obowiazuje stara zasada... kto pierwszy ten lepszy

GG: 4848001

Old Post 25-06-2002 00:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qspy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qspy Znajdź więcej post'ów przez  Qspy Dodaj Qspy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qspy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez =GuN=Bonjo
No wiesz trzeba napisac:
Szanowny administratorze serwera. Uprzejmie proszę o admina na twoim wspaniałym serwerze. Mam małe pingi w grze Counter-Strike... itd.itd...

no rozumiem....ale nie pomyslalem o tym ze to ma byc podanie
moze nie załaczylem mojego C.V. ???
a do koperty nic nie dolozylem

Old Post 25-06-2002 08:35
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:

...
a do koperty nic nie dolozylem

On pewnie liczył na jakiś pieniążek albo coś

Ban'a na na Dream-Team wiem, że można dostać za: przeklinanie (sam kiedyś dostałem ) oraz za TK.
Za reszte nie mam pojęcia.

Btw po co taki topic zakładać? Mamy się użalać razem z tobą, że bana dostałeś?

Na stronie CPSCS masz informacje o Dream-Team'ie - w tym kontakt z głównym adminem.

Old Post 25-06-2002 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.monti
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

Btw po co taki topic zakładać? Mamy się użalać razem z tobą, że bana dostałeś?

Na stronie CPSCS masz informacje o Dream-Team'ie - w tym kontakt z głównym adminem.

A ja myslalem ze zrobimy jakis pochod albo ze bedziemy wszyscy plakac razem

btw.chcialem go usunac ale sie juz niedalo :-(

Old Post 25-06-2002 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.monti Znajdź więcej post'ów przez  tec.monti Dodaj tec.monti do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

juz wiesz za co ??

EOT

Old Post 25-06-2002 10:44
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:50.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions