Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Mysz Wingman Gaming Mouse
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Zimmerman
Training (Enforcer)

Mysz Wingman Gaming Mouse

cze
czy ktos z forumowiczow wie gdzie mozna kupic wyzej wymieniona mysz? moze jakis sklep internetowy w poblizu (moze niemcy?). Slyszalem ze juz nie jest produkowana. Co teraz w takim razie mozna kupic, jezeli nie chce wydawac na boomslanga?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-06-2002 08:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zimmerman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zimmerman Znajdź więcej post'ów przez  Zimmerman Dodaj Zimmerman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zimmerman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Exclamation TAK TAK TAK

Sorry że się wam na forum wbijam
ja tez szukam tej myszy niestety została wycofana z powodu błędu:/ ale to najlepsza pod słońcem do grania
2400 dpi - kulkuwa!!!!! master of disaster ja też prosze o info jeśli ja znajdziecie

THX
MAMA

Old Post 14-06-2002 08:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zimmerman
Training (Enforcer)

Post moze boomslang 1000?

A moze zamiasta boomslanga 2000 ktory kosztuje 100$ kupic b1000? czy ktos z was ma ta mysz?

Old Post 14-06-2002 09:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zimmerman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zimmerman Znajdź więcej post'ów przez  Zimmerman Dodaj Zimmerman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zimmerman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Jeden taki patafianek ma. Pewnie sam tu cos napisze zaraz, slowo boomslang sprawie ze serce bije mu szybciej. Ale pamietajcie nie wazne co on napisze wingman jest lepsciejszy a ponadto dobrze kopiac w necie mozna jeszcze znalesc wingmanki - _ -

Old Post 14-06-2002 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

ja ostatnio zalatwialem i ZALATWILEM taka mysz (wingman) dla jednego z uczestnikow TEGO forum chlopaki szukali w warszawie, krakowie i nie znalezli... ja udalem sie do znajomego sklepu i znalazlem coprawda to byla ostatnia, ale byla (i jeszcze z ceny zeszli... tylko ze ta cena i tak byla z glowy bo nie mieli nawet w cennikach - no i byla troche wyzsza niz normalnie... takie przynajmniej dostalem info od zainteresowanego )...

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 14-06-2002 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zimmerman
Training (Enforcer)

wingman vs boomslang

ja tez bym wolal winga bo jest tanszy ale jak nie ma to co zrobic,
wlasnie prosze o rade czy boomslanga 1000 sie oplaca? czy lepiej dolozyc na 2000? a moze jakas inna?

Old Post 14-06-2002 10:08
chosen
jEsTeMgRaCzEm jEsTeMnIkIm

Re: wingman vs boomslang

No właśnie, gdzie to zdobyć i ile to kosztuje? A może jest jakas lepsza i nie droga...

Old Post 14-06-2002 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chosen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chosen Znajdź więcej post'ów przez  chosen Dodaj chosen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chosen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Ja mam jakiegosc 3 buttonowego logitech za 25zeta sie doskonale sprawuje tylko czasami jak sie pobrudzi to dziwnie chodzi... ale jak sie wyczyści lux

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 14-06-2002 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chosen
jEsTeMgRaCzEm jEsTeMnIkIm

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ
logitech za 25zeta

tylko 25zł i Logitech to musi być jakaś nędza ...Ja kupowałem
swojego Genius` a za 20 czy więcej....

Old Post 14-06-2002 12:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chosen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chosen Znajdź więcej post'ów przez  chosen Dodaj chosen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chosen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zimmerman
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ
Ja mam jakiegosc 3 buttonowego logitech za 25zeta sie doskonale sprawuje tylko czasami jak sie pobrudzi to dziwnie chodzi... ale jak sie wyczyści lux

skad wiesz ze dobrze chodzi, grales kiedys na boomlangu? chyba po cos wymyslili takie myszki jak wingman i boomslang bo wlasnie te ze 20zl zle chodzily

Old Post 14-06-2002 14:36
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Re: Mysz Wingman Gaming Mouse

http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6051074

Zobacz tam, moze sie dogadasz, albo zapytasz, gdzie on kupil !!!

A jak nie, to www.wgk.waw.pl

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 14-06-2002 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

quote:
Napisane oryginalnie przez Zimmerman

skad wiesz ze dobrze chodzi, grales kiedys na boomlangu? chyba po cos wymyslili takie myszki jak wingman i boomslang bo wlasnie te ze 20zl zle chodzily

w sumie masz racje... ale napewno ten myszak nie jest szajski, nie rwie go czy cos... jak to niektore myszki na ktorych gralem. Na tym calym boomcostam i wingmanie to nie gralem, wiec nie mam porownania A co do mojej myszy to jej praca mnie satysfakcjonuje Zapewne jak by sie ktos przesiadl z takiego wingmana to by stwierdzil ze moj mouse hu... chodzi.

P.S. nie za 20, za 25

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 14-06-2002 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

Re: TAK TAK TAK

quote:
Napisane oryginalnie przez YourMother
ja tez szukam tej myszy niestety została wycofana z powodu błędu:/ ale to najlepsza pod słońcem do grania
2400 dpi - kulkuwa!!!!!

lol

wingman ma 700 dpi lolq

ja boomslanga juz nie mam nie gram juz w q3 wiec mi jest zupelnie nie przydatny

mam teraz logitecha pilota usb i mi wystarcza

Old Post 14-06-2002 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zimmerman
Training (Enforcer)

Re: Re: TAK TAK TAK

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

lol

ja boomslanga juz nie mam nie gram juz w q3 wiec mi jest zupelnie nie przydatny

mam teraz logitecha pilota usb i mi wystarcza

Oxygen a miales boomslanga 1000 czy 2000? nie wiesz czy ten 1000 tez sie oplaca kupic? czy juz lepiej dolozyc na 2000?

Old Post 14-06-2002 16:59
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

ja mam boomslanga 2000 i nie chce widziec innych myszy
imo zdecydowanie lepszy od wingmana
polecam takze model 1000 bo podejrzewam, ze i tak nie wykorzystasz czulosci modelu 2000

Old Post 14-06-2002 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zimmerman
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
ja mam boomslanga 2000 i nie chce widziec innych myszy
imo zdecydowanie lepszy od wingmana
polecam takze model 1000 bo podejrzewam, ze i tak nie wykorzystasz czulosci modelu 2000

No nareszcie ktos zdecydowany
Napisz jeszcze czy jak grasz to masz czulosc myszy na full ustawiona? czu moze faktycznie wystarcza ten model 1000

Old Post 14-06-2002 17:35
Q
The Q is out there

Re: TAK TAK TAK

quote:
Napisane oryginalnie przez YourMother
2400 dpi - kulkuwa!!!!! master of disaster ja też prosze o info jeśli ja znajdziecie

THX
MAMA

Eno jakiego bledu... ???????ja mam jeszce swoja na gwarancji a kupilem w empiku jedna z ostatnich

Old Post 18-06-2002 13:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.monti
Skilled (Knight)

mam do sprzedania boomslanga 2000 dpi za 330 zeta
ma kolo roku ale jest urzywany do 6 miechow ale ni do grania tylko w programach graficznych tak ze nie jest wy******
Oczywiscie mam wszystko do niego nawet to lightowe blaszane pudelko.
zainteresowanych prosze o kontakt na icq 118937433 albo na gg (malo go uzywam) 4805542

Old Post 18-06-2002 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.monti Znajdź więcej post'ów przez  tec.monti Dodaj tec.monti do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Re: Re: Re: TAK TAK TAK

quote:
Napisane oryginalnie przez Zimmerman

Oxygen a miales boomslanga 1000 czy 2000? nie wiesz czy ten 1000 tez sie oplaca kupic? czy juz lepiej dolozyc na 2000?

ja kupilem od oxego tego booma (1000) i powiem, ze naprawde wymiata. imho nie ma porownania z wingiem. tyle, ze nowka strasznei droga.

Old Post 19-06-2002 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zimmerman
Training (Enforcer)

ok zamowilem booma 1000, bo 2000 akurat nie bylo, sam to obadam, a jak kiedys bede mial mozliwosc to porownam z wingiem, a teraz razer ma wydac nowa myszke Mamba - 3000dpi i bedzie miala bardziej "normalny" ksztalt i bedzie mozna zmieniac jej obudowy (cos jakby w komorkach)...

Old Post 19-06-2002 11:34
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:28.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions