Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > urban terror
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
blankx
Guest

urban terror

Witam!

Czy moglby ktos mi podac adresy polskich serwerow urban terror?

Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-06-2002 19:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: urban terror

quote:
Napisane oryginalnie przez blankx
Witam!

Czy moglby ktos mi podac adresy polskich serwerow urban terror?

Pozdrawiam

wpisz:
/connect kill.it.pl:27960 kill2.it.pl:27960
/connect snajper.pl
/connect serwer.urbanterror.pl:27960

GrEaTEyE

Old Post 29-06-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: Re: urban terror

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

/connect serwer.urbanterror.pl:27960

server.urbanterror.pl a nie serwer.urbanterror.pl

server a serwer to roznica

Old Post 29-06-2002 21:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: urban terror

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

server.urbanterror.pl a nie serwer.urbanterror.pl

server a serwer to roznica

hehehe właśnie niewiedziałem co mam napisać czy v czy w ale teraz dobrze, chłopak niepomyli się

GrEaTEyE

Old Post 29-06-2002 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

a najlepiej games.coolnet.pl / 217.8.181.90:27960, snajper.pl / 213.77.1.28:27960 oraz kill.it.pl / 217.153.94.26:27960 i gate.dwa-zero.krakow.pl / 217.96.2.194:27960 a takze 195.205.216.70:27960 , no i 213.134.172.177:27960, 81.18.192.8:27963 te ostatnie zadko uczeszczane... i ze slabymi pingami... jeszcze jeszcze pare servow ale podalem tylko te ktore dzialaja w tym momencie...

Old Post 29-06-2002 23:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
a najlepiej ... jeszcze jeszcze pare servow ale podalem tylko
te ktore dzialaja w tym momencie...

a ja podam: http://kill.it.pl/GameTrakker --i wszystko jasne

Old Post 30-06-2002 02:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

:>

www.udpsoft.com/eye/ ... i wszystko jasne Jeszcze trzeba tylko polska flage wybrac:>

Old Post 30-06-2002 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: :>

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
[url] Jeszcze trzeba tylko polska flage wybrac:>

albo jestem ślepy, albo co ale flagi to ja tam niewidze, na dodatek biało-czerwonej a tak propos to ten all seeing eye niewiem co sie dzieje, ale u mnie sie zwalił i nic niewyszukuje

GrEaTEyE

Old Post 30-06-2002 12:58
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: :>

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
www.udpsoft.com/eye/ ... i wszystko jasne Jeszcze trzeba tylko polska flage wybrac:>

chcesz powiedzieć, żebym używał AllSeeingEye, zamiast załadować sobie stronkę www, tak?
próbujesz mi wmówić, że łatwiej mi ściągnąć soft, zainstalować go, zrebootować kompa, odpalić ASE, nauczyć się go obsługiwać, etc - tak?

hm... a jeśli nie lubię windy? całe szczęście, że moja stronka www ładuje się identycznie - pod każdym systemem operacyjnym - nawet pod tym, jedynie słusznym M$

Edytowane przez PAPUGa dnia 01-07-2002 o godz. 00:57

Old Post 30-06-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: :>

quote:

albo jestem ślepy, albo co ale flagi to ja tam niewidze, na dodatek biało-czerwonej a tak propos to ten all seeing eye niewiem co sie dzieje, ale u mnie sie zwalił i nic niewyszukuje

Heheh najłatwiejszy program do przeglądania serverów a Ty z nim masz trudności [ joke ] !

Old Post 01-07-2002 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: :>

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Heheh najłatwiejszy program do przeglądania serverów a Ty z nim masz trudności [ joke ] !

czemu joke? spoko ja w tych sprawach jestem lewy... może ktoś mi już na mejla prześle ten program, jush rozpakowany? [email protected]

GrEaTEyE

Old Post 01-07-2002 20:25
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: :>

quote:

czemu joke? spoko ja w tych sprawach jestem lewy... może ktoś mi już na mejla prześle ten program, jush rozpakowany? [email protected]

Ehhh grejt ten program to jednen wielki szit Najlepszy jest GAME SPY!!!!!!!

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 03-07-2002 07:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: :>

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Ehhh grejt ten program to jednen wielki szit

ta to taki szit jak ty jesteś normalny

GrEaTEyE

Old Post 03-07-2002 09:58
Totem6
Master (Spawn)

all-seeing eye

quote:

masz ten SUPER prog

Old Post 19-08-2002 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Re: Re: Re: Re: Re: :>

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Ehhh grejt ten program to jednen wielki szit Najlepszy jest GAME SPY!!!!!!!

taa jasne game spy mialem to, wiesz system, szpieguje, laduje sie 30 min. jest dupiasy, jakie jeszcze on ma zalety... hmm

Old Post 19-08-2002 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehhh

niewiem ale te progsy wszystkie nierajcują mnie...wole wejśc do gry i wcisnąć na dany server

GrEaTEyE

Old Post 19-08-2002 13:58
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: ehhh

quote:
niewiem ale te progsy wszystkie nierajcują mnie...wole wejśc do gry i wcisnąć na dany server

EYE jest good.polecam

Old Post 19-08-2002 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

All seeing eye...

All seeing eye... jest spox, sam go uzywam... jak ktos ma jakies problemy z uzywaniem ... to moge wam napisac... Na stronie... Caly opis uzywania

Old Post 20-08-2002 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lemining Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lemining Znajdź więcej post'ów przez  Lemining Dodaj Lemining do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lemining prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Re: All seeing eye...

quote:
Napisane oryginalnie przez Lemining
All seeing eye... jest spox, sam go uzywam... jak ktos ma jakies problemy z uzywaniem ... to moge wam napisac... Na stronie... Caly opis uzywania

Tak ? to powiedz mi ( nie śmac sie ) co to to buddy list ???
Odpowiedz !
P.S co za spawn killer

Old Post 20-08-2002 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: Re: All seeing eye...

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6

Tak ? to powiedz mi ( nie śmac sie ) co to to buddy list ???
Odpowiedz !
P.S co za spawn killer

Buddy tracker słyży do komunikacji głosowej o ile dobrze pamiętam ale w UT i tak nie ma co uaktywniać gdyż nie jest popularny najwięcej korzysta z tej usługi HL-CS

Old Post 20-08-2002 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

hahha

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho

Buddy tracker słyży do komunikacji głosowej o ile dobrze pamiętam ale w UT i tak nie ma co uaktywniać gdyż nie jest popularny najwięcej korzysta z tej usługi HL-CS

A ja napisalem raz i myslalem ze mi sie to skasowalo, wiec napisalem jeszcze raz i odpowiedizlam sam sobie

chodzi mi w programie all-seeing eye jest opcja: add to buddy list
i co to ta lista

Old Post 20-08-2002 13:51
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: hahha

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6

A ja napisalem raz i myslalem ze mi sie to skasowalo, wiec napisalem jeszcze raz i odpowiedizlam sam sobie

chodzi mi w programie all-seeing eye jest opcja: add to buddy list
i co to ta lista

Właśnie ci powiedziałem

Old Post 20-08-2002 14:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:42.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions