Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > de_piranesi
czy podoba wam się de_piranesi?
You do not have permission to vote on this poll.
podoba się 24 75.00%
taka sobie 4 12.50%
za bardzo kamperska, nie podoba się 0 0%
gdzie tu BS? ja chce de_dust 4 12.50%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

de_piranesi

co sądzicie o de_piranesi? jak dla mnie bomba.
btw. dobrze, że na radarze widać gdzie leży bomba bo bez tego na tej mapie nie jeden T by się pocioł

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-06-2002 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Mapka jest bardzo dobra, lepszy niż mapy z 1.4
Bardzo ladnie zrobiona.
BS'y wcale nie sa latwe do obrony, pelno jakichs zakretow sciezek itp itp

Szkoda tylko ze z tego pontonu nie mozna do wody wskoczyczyc

Old Post 13-06-2002 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Jeszcze jedno... ta mapa jest dla tych co lubia robic demolke
Można tam rozwalić każdą/e/y/ szafe / krzesło / obraz itp.

Old Post 13-06-2002 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

dla mnie także super .
Tak dobrej mapy dawno nie widziałem... Świetnie wykonana i dopracowana. Ogólnie, fajno się gra .

Old Post 13-06-2002 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Wlasnie mialem okazje pograc na niej i dolaczam sie do ziomali ta mapka wymiata 100 razy lepsze niz te ostatnie , narescie ktos uzyl jakis fajnych kolorkow i textur

Dla mnie bomba !!!

Pozdro

Old Post 13-06-2002 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

no a ja w tą make nie grałem i żałuje ale cóz zrobić nawet w gre nie grałem długo w necie kilka tygodni ale pewnie jest fajna bo tak jak grałem to mapki wogle są fajne

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 13-06-2002 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

de_piranesi? hmm... mi się podoba, aczkolwiek to nie szczyt marzeń

W sumie to jedna z lepszych jakie dodawano do nowych wersji CS'a od czasów 1.1. Nie zgodzę się natomiast, że chateau jest słaba, trzeba potrafić ją zrozumieć. Mi się podoba, nawet bardziej niż piranesi.

Nowe mapki są jedną z niewielu rzeczy, które potrafią nas w jakimś tam stopniu pocieszyć na tle innych zmian (np. skoki w 1.4).

Old Post 13-06-2002 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Tak szato jest super. Piranie tez z tego co widzialem sa fajne. Havana - gralem raz. Wkurza mnie to, ze w Polsce nonstop pierwotny mapcykl leci .

Old Post 13-06-2002 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall

Nie zgodzę się natomiast, że chateau jest słaba, trzeba potrafić ją zrozumieć. Mi się podoba, nawet bardziej niż piranesi.

Nowe mapki są jedną z niewielu rzeczy, które potrafią nas w jakimś tam stopniu pocieszyć na tle innych zmian (np. skoki w 1.4).

Squallo pod wzgledem zbudowania sa cool ale jakos mi tam za smutno , texturki takie jakies ponure

Skoki come back

Old Post 13-06-2002 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Ostatnio piranesi zacząłem chyba jeszcze bardziej doceniać. Dużym atatutem tej mapki są te wszystkie miejsca, gdzie można sobie skrócić drogę, czasem przy tym wykonując jakiś karkołomny skok.

Old Post 14-06-2002 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

raz gralem...fajna nawet...ale szato i tak wymiata

Old Post 14-06-2002 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[E-Z] Dot
ZAPRASZAM NA TURNIEJ !!!

Ja również jestem za... Mapa wykonana w pełni doskonałości, duża (trudno sie odnależć - trzeba poświęcić dużo czasu na poznanie), wkońcu jakiś zamek Ogólnie jest cool.. A chateau jest również mapka doskonała według mnie... A havana także

=======================

Old Post 14-06-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [E-Z] Dot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [E-Z] Dot Znajdź więcej post'ów przez  [E-Z] Dot Dodaj [E-Z] Dot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [E-Z] Dot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Wedlug mnie to jedna z najlepszych mapek w CSie , tak jak z owych np. cheateu !

Takie mapki oferuja troche wiecej mozliwosci a nie na chama 2 drogi ! Wprowadzaja troche finzeji do gry , a szkoda , ze niektorzy admini uparcie nie chca jej wprowadzic do gry na swoci serwerach !

MSN [email protected]

Old Post 14-06-2002 23:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red Shoehart
Guest

de_Pirania calkiem fajna, niestety mialem malo szczescia i tylko widzialem jak chlopak z mojej cafe gral, ogolnie ladnie zrobiona itd... ale do de_Volare to jej naprawde daleko!

Old Post 17-06-2002 10:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
Napisane oryginalnie przez Red Shoehart
ale do de_Volare to jej naprawde daleko!

O tak. Volare jest swietna, zarowno pod wzgledem graficznym jak i budowy. Jedna z lepszych map jakie wydzialem.
I ta muzyczka przy respie terro ... Ja chce to mape w nowym mappacku!

Old Post 17-06-2002 10:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

W nowym mappacku będzie, podobnie jak de_manila .

Old Post 17-06-2002 11:23
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
W nowym mappacku będzie, podobnie jak de_manila .

A de_pure ma szanse sie zalapac?

Old Post 17-06-2002 18:05
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

a de_dust bedzie, mówie wam extra mapa

btw, ostatnio pogrywalem troche na Twierdzy a tam mapcycle wygląda tak:

aztec
dust2
dust
cbble (czsami)
italy (czasami)
prodigy (żadko)
inferno (bardzo żadko)

ale tak to jest jak co 2 ma admina....

Old Post 17-06-2002 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
a de_dust bedzie, mówie wam extra mapa

hehe...ja kiedys s gram na duscie wpada jakis koles i wali text..
oo jakas nowa mapa?? nie znam jej

Old Post 17-06-2002 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

hyhyhyh, ja tez tak piszę....so ?

Old Post 17-06-2002 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jill.kt
Training (Enforcer)

de_piranesi to cool mapka tyle ze ciut duza i za bardzo skomplikowana jak dla mnie. Jest dobrze zrobiona i narazie nie zauwazylem jakis nietypowych bledow

Old Post 18-06-2002 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jill.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jill.kt Znajdź więcej post'ów przez  jill.kt Dodaj jill.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jill.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

nawet lubie duze mapki bo jest duzo mozliwosci przejscia ...tak jak w oilrigu np.

Old Post 18-06-2002 11:07
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

taaa, oilrig to gigantyczna mapa

Old Post 20-06-2002 08:41
AlieneK
KOSZ

nie chodzi mi ze jest duza...tylko ze jest duzo mozliwosci zajscia CT od tyłu

Old Post 20-06-2002 09:29
KSIN TheFootman
niAh niAh =) yyyhyhyhy :D

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
nawet lubie duze mapki bo jest duzo mozliwosci przejscia ...tak jak w oilrigu np.

yhyhyhy Alienek taaaa, ja se jako CT zawsze AWP kupuje na cs_oleju
A tak wracajac do tematu:
de_piranie hmmm nie powiem , nie powiem nawet niezla, faktycznie duzo mozliwosci skakania po oknach ty;lko ze jest zakrecona jak chinska smietana i duzo graczy jeszcze sie gubi
z kolei de_szatynka jest wg mnie po prostu swietna, lubie na niej grac i jako terro i jako CT i gra mi sie po prostu super, naprawde jedna z lepszych mapek
z kolei cs_havana nie lubie, nie trawie @#$#$% mapki

A co do nowego mappacka - szykuja sie same smakowite konski

Wiec ogoolnie da sie zyc w tej Polsce

Ale i tak was wszystkich koffam miśki

bsl^Clan.Site

Old Post 23-06-2002 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KSIN TheFootman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KSIN TheFootman Znajdź więcej post'ów przez  KSIN TheFootman Dodaj KSIN TheFootman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KSIN TheFootman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions