Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Lol
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Cool Lol

No co za tupet
Oto jeden z newsów na orgu:
"Drodzy czytelnicy, dzis dostalem od szefostwa bardzo interesujacy @ od jakiegos naszego "fana" ktory sie bardzo nieciekawie wypowiada na temat pisanych newsow na naszym serwisie. Troche mnie to zdenerowalo gdyz ludzie wkladaja mase pracy by dostarczyc Wam dobre i swieze newsy ze sceny Q3 a tu zonk... dostaje sie nam "opierdziel". Powiem krotko i swiezle, jak komus nie odpowiaja newsy zamieszczane na naszym serwisie to zawsze moze odwiedzic jakas inna strone o tej samej lub podobne tematyce. A oto tresc tego "wspanialego" listu (musialem go umiesci bo mnie to troche zdenerwowalo )

"> Imie: Michał
> Email: [email protected]
> Typ: Uwaga
> Serwis: Gry
> Tresc wypowiedzi:
> Moim zdaniem ostatnie newsy na stronie www.q3arena.gry.wp.pl, sa godne
pożałowania. Słownictwo jakim posługuja się tamtejsi newswritterzy jest
również niczego sobie... Liczę, że zwrócicie na to uwagę... "

Dodam Michale ze sam jestes godny pozalowania piszac takie bzdury gdyz chlopaki odwalaja kawal dobrej roboty przygotowujac ten serwis a takie @ tego typu sa bezpodstawne i zenujace. "

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-07-2002 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Chlopaki nie lubia krytyki

Old Post 03-07-2002 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Dziecinada...

Old Post 03-07-2002 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
toFu
Seizure Of Power!!!

Re: Lol

I po kiego H rozdmuhifac ten temat dalej ... Jarzabek dal ciala to fakt Nie widze jednak powodu ,zeby drazyc ten temat na boardzie fpp. Juz chiba wystarczajaco jada na niego na orgu

Old Post 03-07-2002 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toFu Znajdź więcej post'ów przez  toFu Dodaj toFu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toFu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

ale ze mnie newbie... nie potrafie komentarza tam dodać. albo cos jest nie tak . No więc oto moje zdanie :

Nie wiem co w moim txt było takiego obraźliwego. Powiedziałem, że nie mam zamiaru czytac newsow pisanych przez ludzi, ktorzy chyba zbyt burzliwie przechodza okres dojrzewania (gl chlopaki!). Poza tym powinni to wxiać do siebie a nie odrazu walić newsa...autentycznie wywalam orga z ulubionych i **** im w dupe.

Old Post 03-07-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

ale ze mnie newbie... nie potrafie komentarza tam dodać. albo cos jest nie tak . No więc oto moje zdanie :

Nie wiem co w moim txt było takiego obraźliwego. Powiedziałem, że nie mam zamiaru czytac newsow pisanych przez ludzi, ktorzy chyba zbyt burzliwie przechodza okres dojrzewania (gl chlopaki!). Poza tym powinni to wxiać do siebie a nie odrazu walić newsa...autentycznie wywalam orga z ulubionych i **** im w dupe. I chiałem jeszcze dodać, że mieszanie do tego wszystkiego x.gamera jest bez sensu. Nie lubie orga ale txty typu "zwalcza konkurencje" sa naprawde bez sensu. to tyle.

Old Post 03-07-2002 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
toFu
Seizure Of Power!!!

Red face phiiiiiiiiii

Gdzies jush Lucas napisal "dziecinada..."--->popieram

Old Post 03-07-2002 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toFu Znajdź więcej post'ów przez  toFu Dodaj toFu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toFu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Moze i masz racje jarzabek - ale forma wyrazania swoich racji byla smetna...

Old Post 03-07-2002 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

od pisania takich bzdur to maja board...zreszta to juz nie moja sprawa...ja chcialem im tylko pomóc...

Old Post 03-07-2002 19:23
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
...ja chcialem im tylko pomóc...

a w czym obraziles ich tylko ale kolesie wzieli to za bardzo do siebie

P.s czemu lucas niema avatara ?? czy moze ja go nie widze

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 03-07-2002 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

no faktycznie nie wiedzialem ze az tak sie przejma

Old Post 03-07-2002 21:26
killertowa
Elite (Fiend)

Moim zdaniem w tym co napisał jarzabek nie ma nic obraźliwego.
Chłopak zwrócił im uwagę, na to co mu się nie podoba. W cytowanym fragmencie nie ma żadnego obraźliwego, niecenzuralnego słowa.
Bardzo dziwi mnie reakcja jednego z redaktorów. Jeżeli serwis jest publiczny to trzeba się liczyć z tym, że jego treści lub sposób ich wyrażania mogą się niektórym nie podobać. Publikująć swój adres e-mailowy, czy też dając możliwość wstawiawiania komentarzy bez ich wcześniejszego "moderowania", należy liczyć się z pojawianiem się słów krytycznych.
To co ten redaktor zrobił - jego reakcja świadczy o jego niskim poziomie. Jeżeli krytyka jarzabka była bezpodstawna (ja rzadko czytam serwis orga więc nie mogę się odnieść) i postanowił publicznie na nią odpowiedzieć, to argumentem nie może być stwierdzenie: jak nasz serwis ci się niepodoba to odwiedzaj inne, bo niechcemy dostawać ochrzanu.
Rozumiem z tego, że maile i komentarze na temat pracy redaktorów są mile widziane, ale tylko wtedy gdy czytelnik pochwala ich pracę! To jest właśnie ten wielki LOL. Chłopcy piszący ten serwis muszą się jeszcze wiele nauczyć.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 04-07-2002 08:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

w każdym razie nie miał na celu obrażenie orga. Poza tym jak człowiek jest wkurwiony to wiecie jak to jest

Old Post 04-07-2002 08:44
slawek
.

quote:
Poza tym jak człowiek jest wkurwiony to wiecie jak to jest

Ehe... ja już chyba wiem

Old Post 04-07-2002 09:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
w każdym razie nie miał na celu obrażenie orga. Poza tym jak człowiek jest wkurwiony to wiecie jak to jest

Nom...
Jak jest wk******y, to 'miecho leci'

Itp., itd. ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 04-07-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

Rozumiem z tego, że maile i komentarze na temat pracy redaktorów są mile widziane, ale tylko wtedy gdy czytelnik pochwala ich pracę!

Kazdy chcialby dostawac pelne pochwal, dziekczynne e-maile ale nie zawsze tak sie zdarza... krytyke powinno sie przyjmowac konstruktywnie - przemyslec czy mail ma jakies podstawy itp.

Moze byloby lepej jakby jarzabek napisal co dokladnie mu nieodpowiada ale tez nic nie wiadomo .. po prostu niektorzy nie lubia krytyki gdyz uwazaja ze wszystko robia najlepiej

Old Post 04-07-2002 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

po dosc poznym czasie ukazal sie ten news...

Old Post 04-07-2002 18:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:49.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions