Moim zdaniem w tym co napisał jarzabek nie ma nic obraźliwego.
Chłopak zwrócił im uwagę, na to co mu się nie podoba. W cytowanym fragmencie nie ma żadnego obraźliwego, niecenzuralnego słowa.
Bardzo dziwi mnie reakcja jednego z redaktorów. Jeżeli serwis jest publiczny to trzeba się liczyć z tym, że jego treści lub sposób ich wyrażania mogą się niektórym nie podobać. Publikująć swój adres e-mailowy, czy też dając możliwość wstawiawiania komentarzy bez ich wcześniejszego "moderowania", należy liczyć się z pojawianiem się słów krytycznych.
To co ten redaktor zrobił - jego reakcja świadczy o jego niskim poziomie. Jeżeli krytyka jarzabka była bezpodstawna (ja rzadko czytam serwis orga więc nie mogę się odnieść) i postanowił publicznie na nią odpowiedzieć, to argumentem nie może być stwierdzenie: jak nasz serwis ci się niepodoba to odwiedzaj inne, bo niechcemy dostawać ochrzanu.
Rozumiem z tego, że maile i komentarze na temat pracy redaktorów są mile widziane, ale tylko wtedy gdy czytelnik pochwala ich pracę! To jest właśnie ten wielki LOL. Chłopcy piszący ten serwis muszą się jeszcze wiele nauczyć.
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|