Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > uklad stron FPP
Czy chcecie zmian w układzie stron FPP ??
Ta ankieta została zakończona.
tak 11 44.00%
nie 3 12.00%
nic nie zmieniajcie, tak jest git 6 24.00%
ten układ jest denny 3 12.00%
mi to wszystko jedno 2 8.00%
W sumie: 25 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective uklad stron FPP

Głosujcie
tylko niech wasze głosy będą sensowne, ponieważ od nich może zależeć przyszły wygląd FPP (nie tylko cs.fpp)

i podawajcie SENSOWNE propozycje ewentualnych zmian.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-06-2002 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qspy

Ja uwazam, ze sam wyglada i menu jest dobre tylko jedna rzecz... po srodku zamiast jakis kolumn i czegos w tym stylu powinny byc przejzysto pokazane newsy bo poto wlasnie ludzie przychodza codziennie na serwis...

GG: 4848001

Old Post 24-06-2002 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qspy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qspy Znajdź więcej post'ów przez  Qspy Dodaj Qspy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qspy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Uderzenie uzytkownika najswiezszymi newsami na samym wejsciu ! Malo orginalne ale najbardziej sprawdzone i efektywne !

MSN [email protected]

Old Post 24-06-2002 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

a wiec tak... ogolnie to wyglada fajnie. ale co mi przeszkadza to cala masa rzczy... gdyby to jakos uporzadkowac to byloby to naprawde pomocne... czcionka jest takze troche mala. oczywiscie newsy powinny byc troche bardziej widoczne... przydaloby sie takze rozszezenie stronki.. przeciez jest jeszcze tyle miejsca z boku. hmm... to chyba wszystko.. jak mi cos wpadnie do glowy to powiem

GG 1090334

Old Post 24-06-2002 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

dzieki za Wasze wypowiedzi

chcialem jeszcze reszcie powiedziec, zeby sie nie bali wypowiadac na ten temat.. to moze WAM jedynie pomoc, gdyz wasze glosy krytyki moga byc uwzglednione przy ewentualnych zmianach w ukladzie stron FPP

Old Post 24-06-2002 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
dzieki za Wasze wypowiedzi

chcialem jeszcze reszcie powiedziec, zeby sie nie bali wypowiadac na ten temat.. to moze WAM jedynie pomoc, gdyz wasze glosy krytyki moga byc uwzglednione przy ewentualnych zmianach w ukladzie stron FPP

Dokladnie....

Old Post 24-06-2002 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

jakos te news sa ciezko do odczytania i zamiast tewgo pomaranczowego cosia co za menu robi powinny byc jakies fajne przyciski ( NAPEWNO NIE POMARANCZOWE )

Old Post 24-06-2002 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

quote:
Napisane oryginalnie przez nights.kt
jakos te news sa ciezko do odczytania i zamiast tewgo pomaranczowego cosia co za menu robi powinny byc jakies fajne przyciski ( NAPEWNO NIE POMARANCZOWE )

pomaranczowe cos ??

mozesz jasniej ??

Old Post 24-06-2002 20:06
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:

pomaranczowe cos ??

mozesz jasniej ??

eee... jasniej? chodzi ci o to zeby wytlumaczyl o co mu chodzi czy zeby dac jasniejszy kolor?

GG 1090334

Old Post 24-06-2002 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

"jasniej" znaczy "czy mozesz powiedziec dokladniej, o co Tobie chodzi"

kapisz ??

Old Post 24-06-2002 21:22
nights.kt
Combat (Death Knight)

gownie chodzi o to menu na starcie, ten pomaranczowy doprowadza mnie do szalu ( jeszcze zanim wybiera sie serwis )
a co do przyciskow ( w tym menu i wszedzie ) to przydalyby sie jakies zamiast napisow w ktore sie klika

Old Post 24-06-2002 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez nights.kt
gownie chodzi o to menu na starcie, ten pomaranczowy doprowadza mnie do szalu ( jeszcze zanim wybiera sie serwis )
a co do przyciskow ( w tym menu i wszedzie ) to przydalyby sie jakies zamiast napisow w ktore sie klika

wiecie o co temu Panu chodzi? Bo ja jeszcze nie wiem .

Old Post 25-06-2002 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor

wiecie o co temu Panu chodzi? Bo ja jeszcze nie wiem .

Tez nie....

Old Post 25-06-2002 05:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

Tez nie....

moze chodzi mu o glowna strone fpp.pl gdzie jest duzo pomaranczowego... a co do drugiego to z lewej stronie w kazdym serwisie sa po prostu napisy... i pewnie by chcial by zrobic guziczki lub jakas fajna czcionke... ale nie jestem pewien

GG 1090334

Old Post 25-06-2002 08:26
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Moim zdaniem, za dużo jest tych róznyczh okienek po prawej stronie (reklamy, ankety ble ble ble). Tego jest zdecydowanie za dużo.
Dalej...
Na samej górze są takie 3 napisy: GRY. KLANY. BANNERY - klany i bannery nie działają
Poniżej (w tej ramce gdzie ejst reklama BattleNetu) dział PLIKI stoi pusty już dłuuuuuuuuuugi czas, to miejsce można by jakoś inaczej wykorzystać - np. dać tam screen dnia, a tematy newsów dać na lewą strone (tam gdzie teraz jest screen).

Trudno jest się wypowiedzieć o kolumnach z paru względów:
1. (+) Jest to bardzo oryginalna rzecz - nigdzie indziej (na ązdnym portalu) takiego czegoś nie widziałem GW
2. (+) Są bardzo ciekawe.
3. (-) zajmują sporo miejsca.

Old Post 25-06-2002 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

Trudno jest się wypowiedzieć o kolumnach z paru względów:
1. (+) Jest to bardzo oryginalna rzecz - nigdzie indziej (na ązdnym portalu) takiego czegoś nie widziałem GW
2. (+) Są bardzo ciekawe.
3. (-) zajmują sporo miejsca.

ad. 1 racja, ale mozna przynajmniej ograniczyczyc ilosc kolumn do 3 i "wywalic" wstep, czyli poczatek kolumny..
ad.2 bardzo ciekawe, ale nie ma kto ich pisac
ad.3 fakt najlepiej je przeniesc na lewo..

Old Post 25-06-2002 19:58
Qspy

Red face loool

Zgadzam sie w zupełnosci z tym co piszecie... chcialbym przypomniec o pomysle poszerzenia serwisu... zeczywiscie po przyjrzeniu sie moglby zostac "rozciagniety" w prawo i lewo . Serio... wiem, ze to nielatwe ale potrzebne...

Old Post 25-06-2002 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qspy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qspy Znajdź więcej post'ów przez  Qspy Dodaj Qspy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qspy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: loool

quote:
Napisane oryginalnie przez Qspy
Zgadzam sie w zupełnosci z tym co piszecie... chcialbym przypomniec o pomysle poszerzenia serwisu... zeczywiscie po przyjrzeniu sie moglby zostac "rozciagniety" w prawo i lewo . Serio... wiem, ze to nielatwe ale potrzebne...

Rozciagnac to mozna od rteki - chodzi tylko aby pasowal do 800x600 i tu zaczynaja sie schody....

Old Post 25-06-2002 20:29
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective Re: Re: loool

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

Rozciagnac to mozna od rteki - chodzi tylko aby pasowal do 800x600 i tu zaczynaja sie schody....

LucaS.. i tak wiekszosc uzytkownikow przeniosla sie juz na 1024x768 ..

Old Post 25-06-2002 22:31
Qspy

Red face lool

Dokladnie tak !!!Teraz juz malo kto uzywa 800x600 wiekszosc (czyt. prawie wszyscy) uzywaja 1024x784 !!!Wiec proponuje wlasnie taka rozdzielke

Old Post 26-06-2002 01:06
[E-Z] Dot
ZAPRASZAM NA TURNIEJ !!!

Re: lool

quote:
Dokladnie tak !!!Teraz juz malo kto uzywa 800x600 wiekszosc (czyt. prawie wszyscy) uzywaja 1024x784 !!!Wiec proponuje wlasnie taka rozdzielke

Ja uzywam... nawet czasami mi sie zdarzy 640x480 To dopiero polecam

=======================

Old Post 26-06-2002 02:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [E-Z] Dot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [E-Z] Dot Znajdź więcej post'ów przez  [E-Z] Dot Dodaj [E-Z] Dot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [E-Z] Dot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qspy

Re: Re: lool

quote:
Napisane oryginalnie przez [E-Z] Dot

Ja uzywam... nawet czasami mi sie zdarzy 640x480 To dopiero polecam

Pewnie dlatego ze masz slabego kompa albo cos... lecz jestes wyjatek wiekszosc ma tak jak mowilem 1024x700

Old Post 26-06-2002 02:40
[E-Z] Dot
ZAPRASZAM NA TURNIEJ !!!

lool

quote:
Pewnie dlatego ze masz slabego kompa albo cos...

Heh... lol Slaby komP? Siedze tylko w najlepszej wzgledem sprzetu cafe i mam slaby komp lol

=======================

Old Post 26-06-2002 02:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [E-Z] Dot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [E-Z] Dot Znajdź więcej post'ów przez  [E-Z] Dot Dodaj [E-Z] Dot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [E-Z] Dot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: lool

quote:

Oj nie.... nie wszyscy....

To nie jest od tak poszerzyc sobie strone - trzeba wtedy zmienic duzo rzeczy...

Old Post 26-06-2002 05:37
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective Re: Re: lool

quote:
Rozciagnac to mozna od reki

LucaS i w tym momencie sam sobie zaprzeczyles
quote:
To nie jest od tak poszerzyc sobie strone - trzeba wtedy zmienic duzo rzeczy...

gdyby strona byla rozciagnieta, newsy były by bardziej czytelne i przede wszystkim szersze ! co ulatwia w niektorych momentach prace.

Old Post 26-06-2002 08:45
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

ja rozdzielczość ustawiam w zalezności od monitora, na 15' mam 800x600, a na 17' 1024x768

Generalnie teraz robi sie strony pod 1024x768

Old Post 26-06-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qspy

Red face lool

Dokladnie tak c35. Ja jestem zwolennikiem poszerzenia strony na 1024x700 wiem ze to nie taki latwe ale potrzebne...

Old Post 26-06-2002 10:43
Lucas
esports.pl

Re: Re: Re: lool

quote:

LucaS i w tym momencie sam sobie zaprzeczyles

gdyby strona byla rozciagnieta, newsy były by bardziej czytelne i przede wszystkim szersze ! co ulatwia w niektorych momentach prace.

Ad1 - pod wzgledem technicznym....

Ad 2 - jak sie rozszerzy - to bedziecie qwa marudzic ze czcionak zamala, ze tamto, ze siamto...

1024 - na obecne warunki odpada....

Old Post 26-06-2002 15:10
connan.kt
Training (Enforcer)

dla mnie jedna zmiana wieksza czcionka : ] kolor nie gra roli ale ta jest za mala i tytuly newsaw tez wienksze

Old Post 26-06-2002 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil connan.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do connan.kt Znajdź więcej post'ów przez  connan.kt Dodaj connan.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać connan.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Nie rozumiecie. Czy standartem jest 1024??? Czy jestescie wstanie powiedziec, ze wszyscy maja monitory 17"???

O toz nie - musimy zachowac kompatybilnosc w dol. Jezeli ktos ma 800x600 bo ma 14" i wlazi na strony i musi przewijac w bok - to sobie odpusci - pojdzie do konkurencji.

Powiecie - to zostawi jak leci - kazdemu inaczje. Mmay odrazu pierwszy porblem - screny maja szerokosc 100 pikseli - to daje 3 na strone - przy 1024 - bedzie to malutkie screeny - dac im wiecej - to 800 sie rozjedzie....

Naprawde - ale czesc osob ma np pentium 133 ktore tylko sa wykorzystywane do netu i wiecej niz 800x600 ludzie tam nie daja...

Nie mamy was tutaj 20-stu ale kilka tysiecy czytelnikow... Im nie przeszkadza, ze jest w 800x600...

Old Post 26-06-2002 16:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:08.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions