mooj qmpel, podobno ściągnął sobie playable demo ut2003 z jakiegoś warez'u... znając jednak życie to była jakaś lipa (kiedyś ponoć ściągał half-life 2 )
Ja sobie zassałem "emulator x-box'a" i mimo iż byłem w 80% pewien, że to jakiś trojan to i tak z ciekawości zainstalowałem - naturalnie to był trojan (miałem rację)
tak więc chłopcy... nie ufajcie warezom http... nie istnieje coś takiego jak direct download gierek nowszych niż te z przed 3 lat... jeżeli ktoś naprawdę chce ściągać gry czy filmy to musi się trochę natrudzić i poszukać na kanałach irc (ale nie pytając ludzi o linki - bo tak nic nie uzyska), wtedy może podłapać jakieś linki do ftp, przy czym zanim coś będzie mógł ściągnąć to przeważnie będzie musiał najpierw wysłać coś wartościowego...
no zostają jeszcze file share'ery - ale z tym wiadomo jak jest...
najlepszy jest mój inny qmpel który prawie przypadkowo uzyskał dostęp/włamał się na serwer pewnego serwisu - i teraz może sobie ściągnąć cokolwiek czego nie udostępnia on publicznie - przeważnie są to teledyski...