MP_TRAM & Mappack GotY : Chateau , Keep , Damned , Rocket ||| dyskusja & opinie
[ tak gadacie o mapkach w różnych topikach że się qrczę zdenerwowałem i zrobiłem ten ooto przecudowny top ]
)))*((( OK najpierw standardowe głosowanko na swoją faworytkę )))*(((
mp_chateau : bardzo duża i bardzo fajnie pomyślana ; sam motyw bardzo przypadł mi do gustu , a wykonanie mapki jest przednie ; jakbym miał oceniać to mocne 8/10
mp_keep : moja ulubiona koleżanka , nie wiem czemu ale klimacik na tej mapce jest po prostu xxxtra , b.ładne akcje odchodzą już na FFA , co już same w sobie jest ciekawe [ FFA & co-op ? niezłe halo ] ; świetnie wygląda walka w samym sercu mapki [ tzn. przy tej pierdółce do skrojenia ] , a także na tych "prowizorycznych" schodach ... 9/10
mp_rocket : powiem krótko - nienawidzę jej ..muszę jeszcze trochę się do niej przekonać ... na razie kompletnie niegrywalna [ dla mnie , to moja opinia ] ... *bez oceny na razie*...
mp_damned : równie rozległa co grywalna [ czyli baaaardzo grywalna ] ... masa ciekawych akcyjek do przeprowadzenia ... przynajmniej tak mi się widzi ... świetna budowa , dużo możliwości , wyraźnie określone epicentrum walk to jest to co misie lubią najbardziej ...9/10
mp_tram : zajefajna rzecz ślicznie zjadająca FPSy [ najczęściej przez to ginę , ale koniec tłumaczeń ] ...poza tym uwielbiam wrzucać granaty do kolejki liniowej ...9/10
|