Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > MP_TRAM & Mappack GotY : Chateau , Keep , Damned , Rocket ||| dyskusja & opinie
Moja faworytka to ... ?
Ta ankieta została zakończona.
mp_chateau 1 3.33%
mp_damned 8 26.67%
mp_keep 7 23.33%
mp_rocket 6 20.00%
mp_tram 8 26.67%
W sumie: 30 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Xceed
prodigY

Arrow MP_TRAM & Mappack GotY : Chateau , Keep , Damned , Rocket ||| dyskusja & opinie

[ tak gadacie o mapkach w różnych topikach że się qrczę zdenerwowałem i zrobiłem ten ooto przecudowny top ]

)))*((( OK najpierw standardowe głosowanko na swoją faworytkę )))*(((

mp_chateau : bardzo duża i bardzo fajnie pomyślana ; sam motyw bardzo przypadł mi do gustu , a wykonanie mapki jest przednie ; jakbym miał oceniać to mocne 8/10

mp_keep : moja ulubiona koleżanka , nie wiem czemu ale klimacik na tej mapce jest po prostu xxxtra , b.ładne akcje odchodzą już na FFA , co już same w sobie jest ciekawe [ FFA & co-op ? niezłe halo ] ; świetnie wygląda walka w samym sercu mapki [ tzn. przy tej pierdółce do skrojenia ] , a także na tych "prowizorycznych" schodach ... 9/10

mp_rocket : powiem krótko - nienawidzę jej ..muszę jeszcze trochę się do niej przekonać ... na razie kompletnie niegrywalna [ dla mnie , to moja opinia ] ... *bez oceny na razie*...

mp_damned : równie rozległa co grywalna [ czyli baaaardzo grywalna ] ... masa ciekawych akcyjek do przeprowadzenia ... przynajmniej tak mi się widzi ... świetna budowa , dużo możliwości , wyraźnie określone epicentrum walk to jest to co misie lubią najbardziej ...9/10

mp_tram : zajefajna rzecz ślicznie zjadająca FPSy [ najczęściej przez to ginę , ale koniec tłumaczeń ] ...poza tym uwielbiam wrzucać granaty do kolejki liniowej ...9/10

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-07-2002 02:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

- no mi sie podoba nie pamiętam chyba dammend (jeśli to ta z tą tamą) jest zabujcza akcje są cudowne dokładnie w centrum czyli na górze tej tamy, lubie sie pobawic w snajpa wtedy bo nieraz dobrze sie ukryje i ściągam pokolei axis lub allies zalezy kim gram
- rocket też mi sie nie podoba chociaż już grałem na servach i to nawet często (ale to z powodu rotacji ), nie lubie biegać po takich zakamarkach i pomieszczeniach jak jest w tej mapie LOL
- chateau jest też fajną mapką dużą doś i dlatego fajną tutaj nawet snajpem umiem zabic dużo ludu
- tram jak to tram może być ale na wiekszą liczbe ludzi bo tutaj też zazwyczaj bawie sie snajpem i dlatego jesli np gra 10vs10 to dlanie troche przymaławo na ta mapke
- keep, hmmm grałem napewno tylko nie pamietam teraz o co w niej chodzi wiem że chyba mogła być

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 03-07-2002 02:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HellboY
just another Wolfplayer

Cool 3 grosze

Goty pack hitlista:

keep - fajna taka niby zręcznościowa skakanie po ruins itp.
rocket - jezdżace wagoniki i kluczyk zamiast doków
tram - fajna ale tylko dla tych z dobrym sprzętem
dammed - no cóż musieli popełnić jakiś błąd
cheatou - i nie mogło zabraknąć także porażki - duża nie fajana

Old Post 03-07-2002 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HellboY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HellboY Znajdź więcej post'ów przez  HellboY Dodaj HellboY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HellboY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

keep - male bostwo- grywalnosc niesamowita ocena:5
tram- kolejna rewelacja ocena: 5
the damn: bardzo fajna mapka ale teamy musza byc naprawde w miare rowne- bo albo zamyka sie aliesow kolo flagi albo wysadzaja "rure" w 2 min.ocena: 3.5
Rocket-- troche za bardzo komperska mapa, i ciesze sie ze tepe pf lamy (mowie o lamach ) nie wiedza jeszcze o dobrych miejscach :- ocena:2
chateau- ne podoba mi sie - za szybko walka przenosi sie do 2 pokoi i zero jakis podchodow- po za tym jak alianci ukradna doki to juz prawie po zawodach. ocena: 1

Old Post 03-07-2002 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

TRAM zdecydowanie wygrywa: przy 30-40 osobach na servie ta mapa nie ma sobie rownych - akcja szybka robi sie szybka, obfitujaca w rewelacyjne pojedynki i nie ma mowy, bez wspolpracy nie da sie po prostu grac.

KEEP dosk., choc duzo tu zakamarkow (nie lubie - mam reflex do dupy i zawsze gine), akcja od pocz. do konca jest cholernie szybka (nawet za szybka),

CHATEAU (to chyba tez), piekna mapa, polecam nie tylko do gry, lecz takze po prostu do zwiedzania... ma tylko jedna wade - duzo pomieszczen i przejsc pozostaje niewykorzystanych, ale to tez zalezy od ilosci i sposobu gry ludzi.

ROCKET - obejrzalem tylko raz, niestety nie udalo mi sie zagrac.

DAMN... czy jak jej tam - jesli to jest wlasnie zapora - totalny odpal... mapa jest niesamowita - poznalem moze polowe tej mapy i jestem w szoku

ogolne noty:

Old Post 03-07-2002 11:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pivoo
Skilled (Knight)

Mapki

Tram - ueue, taka sobie mapka, troche za duzo FPS zjada ocena 7/10
Keep - super mapka, ma fajny klimacik ocena 8.5/10
The Damned - ta mapa jest poprostu zarąbista! ocena 9.5/10
Rocket - tu mozna se pojezdzic wagonikiem i wogóle MNIAM!!! ocena 9.5/10
Chateau - fajny domek ocena 7/10

Old Post 03-07-2002 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pivoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pivoo Znajdź więcej post'ów przez  Pivoo Dodaj Pivoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pivoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Tram to chyba jakaś pomyłka

Allies na tej mapie mają nieciekawie. Pomysł z kolejką linową pojawił się już wcześniej w mało znanej mapie seekers dream.

Chociaż pomysł z kolejką linową wygląda bardzo efektownie to jest bardzo łatwo zdjąć pasażerów w kolejce.

Mapa wydaje się na pierwszy rzut oka bardzo dobra dla snajperów, ale jest bardzo mało miejsc w których snajper może czuć się bardzo bezpiecznie.

Axis bardzo łatwo mogą zdobywać frgi na tej mapie z pancerfausta

Za bardzo rozbudowana część mapy przy radiu axis - przecież tam wogóle praktycznie nie toczy się żadna walka.

I przede wszystkim nawet na mocnych kompach bardzo spadają fps-y.

Zdecydowanie moim faworytem jest mp_keep mapa obfitująca w zarówno w kręte korytarze jak i duże otwarte przestrzenie.
Mapa świetna zarówno w grze przy małej i dużej ilości osób.

Damned - dobra mapa ale ma jedną przykrą wadę - Bardzo łatwo wykosić cały respawn axis z pancerfausta.

Rocket - mapa chyba za bardzo klaustrofobiczna. Wolę mapy z większymi otwartymi przestrzeniami.

Chateu - Dobra mapa ale chyba trochę za szybko można donieść objective na tej mapie

Old Post 03-07-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

tram jest zdecydowanie najlepsza ... chociaz w sumie na kazdej z pozostalych map gralem moze z 2 h :/
wiec to nie jest moja ostateczna opinia :p

Old Post 03-07-2002 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

ogulem mapki sa zayebiste gralem w kilka po necie ale nie dlugo reszte testowalem sam pozwiedzalem tez luzik przynajmniej jakies zmiany. Najbardziej podoba mi sie Rocket

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 03-07-2002 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

a mi sie najbardziej podoba ta taka smieszna mapka na "tamie", ale nie pamietam jak sie nazywa, wiec nie zaglosuje jeszcze

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 03-07-2002 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

kepp :>

no nareszcie sdiem mozna bez roblemu wypowiedziec

wedloog mnie :d KEEP jat tam zajbe%#sta mapka ze ahgloofka boli. Wszystkie je zalety opisali juz moim przed .... moofcy [hehe przedpiszacy :>

uwazam takze ze rocket jest mapa godna uwagi wszystkich graczy.

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 04-07-2002 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

nawiazujac do mojego poprzedniego postu z tego topica to chodzilo mi o: MP_Damned, no i oczywiscie oddalem glos na ta mape

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 05-07-2002 01:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

xaoo trzeba było przeczytać kilka postów a nie sie leniwić to byś zobaczył że dammend to ta z tamą

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 05-07-2002 02:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

gralem wlasnie w szato (przepraszam ale moj akcent troche kuleje i musze przyznac ze calkiem niezla aczkolwiek jako ze byla godzina 15 musialem grac na vertexie i nie bardzo mi sie podobal wystroj zomecka, ale pewnie na lightmapie wyglada to znacznie lepiej. ogolnie mapa na HOP!

Old Post 05-07-2002 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jak na razie tram - mapka jest swietna, choc latwo sie na niej zgubic jak sie jej dobrze nie zna

Old Post 05-07-2002 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pS.Glazer
Training (Enforcer)

Dla mnie wyglada to tak:

1. Keep - i wszystko jasne...
2. Damned - duzo mozliwosci i dobrze zbalansowana
3. Chateau - jak juz ktos wspomnial zbyt latwo doniesc doki, poza tym miodzio.
4. Rocket - jesli jest duzo luda to gra sie fajnie, przy malych teamch mozna sie nie znalezc
5. Tram - na poczatku nawet mi sie podobala, ale im dluzej na niej gram tym bardziej widze zle zbalansowanie tej mapy (za latwa dla Axis) moze gdyby wagoniki byly zamkniete, z jakimis drzwiami czy czyms, to allies mieliby latwiejsze zadanie. Paradoskalnie mimo, ze to duza mapa, to najmilej sie gra w malych teamach (5vs5, lub 6vs6)

Old Post 06-07-2002 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pS.Glazer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pS.Glazer Znajdź więcej post'ów przez  pS.Glazer Dodaj pS.Glazer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pS.Glazer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR
doktorek :P

Cool

Dla mnie najbardziej podoba się mapa mp_cheateu fajny domek i w ogóle mozna w niektórcyh miejscach pokampować A na innych mapkach prawie nie mialem okazji pograć no raz grałem na mp_keep to tez fajna mapka a tram w ogóle mi sie nie podoba ona jest za duza A reszte map musialem samemu sobie testowac offline

Jest jedna rzecz dla której warto żyć........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976

Old Post 06-07-2002 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:06.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions