Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Gra zespołowa a granie Free For All [ PL serwery ]
Czy co-op istnieje w ogóle na serwerach FFA ?
Ta ankieta została zakończona.
Oczywiście , świetna zespołowa gra - po prostu super ! 2 6.45%
Tego nie można nazwać co-op\'em ... 4 12.90%
Tak , ale tylko przy odpowiednim skill'u graczy [ odp. towarzycho ] 24 77.42%
Nie gram FFA 1 3.23%
W sumie: 31 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Xceed
prodigY

Question Gra zespołowa a granie Free For All [ PL serwery ]

FFA ... Niby gra się w tych drużynach , niby są axis & allies , ale mi to wygląda bardzo często na solidny DEATHMATCH FREE FOR ALL ... Zbyt często !
...niby rzucą ci ten ochłap w postaci apteczki , ale to na zasadzie "odwal się" ...to nie jest prawdziwy co-op , gdzie dajmy na to : medic dba o swoją najbliższą brygadę , rozrzucając tu i ówdzie healthy ... Niby te lojty rzucą ci ammo , gdy biegniesz obok nich ... ale po chwili biegną dalej , bo mają "ważną misję do spełnienia" ... kompletna olewka .

Czasem jest tak , że chciałbym z hopkami sklecić jakąś ciekawszą akcję ... więc piszę im sto razy na team_chat : może zaatakaujemy teraz inaczej ? Może w 5osób w ducty idziemy ? [ np ] ... Zazwyczaj jest tak , że reagują na to tylko 'zrzeszone jednostki' [ klanowicze ] ... reszta biegnie na oślep [ czytaj : idzie odebrać swoją dzienną dawkę PF ]

Tak , wiem , że to brzmi jak krytyka polskich serwerów , że brak tu prawdziwego co-op'a ... powiecie : "jak kcesz zespołowy play to graj z własnym klanem" ... heh ... mimo wszystko ja oczekuję nieco więcej od zabawy nawet na FFA ... chociaż odrobinę więcej , pliz

Dla mnie prawda wygląda tak , że dobra zabawa na FFA jest tylko w towarzystwie ... Graczy ...a nie graczy...dla nich nie ma już ratunku { ofkors nie chodzi mi o początkujących Wolfplayerów }

[[[ gracz : {} zero pożytku dla team'u ; lonewolf ; liczy punkty w każdej rundzie - jesli zobaczy , że ma 50punktów to myśli , że jest gość ... ; robi klasyczne samobójcze akcje , biegnąc na mp_suce z dokami z 20healtha na radio stairway , licząc że przejdzie przez obronę 4 gości w tym jeden ofkoz PF {} ]]]

Jak Wy to widzicie ? Czy w waszych grach przeważa fajna 'techniczna' gra czy też może niefajne biegania 'każdy dla siebie'

Ja mam czarne myśli , może jednak FFA jest lepsza niż mi się wydaje ? Kto wie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-07-2002 02:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

po 1 xceed napisałeś sie dzisiaj dużo bo to 2 post w tą noc no ale nie zabraniam oczywiście
ale jeśli chodzi o to to na FFA nie gra sie zespołow (małe wyjątki) tam jak powiedziałeś jest DEATHMATCH FREE FOR ALL, bardzo żatko sie spotykam z grą w teamie na FFA, szczeże to mówie i załujie bo chciał bym tak pograc z nieznajomymi ludzimi razem w grupie , sam nie jestem święty nieraz chodze sam ale staram sie zawsze dopaść LT i biec za nim (chcociaż nie wiadomo nieraz gdzie on mnie prowadzi ) no cóz raczej sie z tym nic nie da zrobić a gra w teame dopiero jest na FFa jeśli większa liczba graczy z 1 klanu będzie np w axis lub allies i tak jest bo to zauwarzyłem

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 03-07-2002 02:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Cool

Super Topik moim skromnym zdaniem ofkz

Oczywiscie sadze ze w wiekszosci odpowiedzi na ankiete wszyscy wybiora ta z odpowiednim towarzystwem... to chyba zrozumiale, ale:

- szlag czasem mnie trafia jak gram na jakims polskim serwerze, nicki graczy - owszem znane - niczego sobie, a ludzie jakby przestali umiec grac w wolfika - medycy lecza siebie (pies ich tracal - sa respy ) ale o amunicje sie doprosic??!! Niech to kaczka wyjedzie z trampka - no fuckin' way pal - jestes snajperem ? skonczylo ci sie ammo ? to bagnet na bron i wpierod! Sprobujcie jako snajp pokrzyczec na beach ze sniper hill o ammo - predzej hemoroidow dostaniecie!

- czesto zamiast ammo uslyszec mozna : ".. o 5 darmozjadow mamy w teamie..." i nie istotne ze wlasnie oczysciles FW ze szwabow i zatrzymales wyskakujacych wyrwa w murze - jestes darmozjad i nalezyc Ci sie co najwyzej Team Kill a nie paczka amunicji.

Pisze glownie o snajpowaniu bo to najczesciej uprawiam, chociaz zdaje sobie sprawe ze sa snajperzy i skamperzy i czasem to moze wkurzac ale ....

Druga profeska w Wolfie jest w moim wypadku Leutnant - po kazdym respie rzucam cztery paczki ammo dla ludzi - moge sobie jeszcze za moment dobrac - ten zwyczaj jednak wedlug moich obserwacji nie nalezy do standardu w FFA, a nic mnie tak nie wkurza jak:
- rzucone przeze mnie ammo zabieraja leutnanci z mojego teamu (reka mi leci do tommiego coby TK walnac odrazu)

- razem ze mna spawnuje sie Medic, ktory wrzeszczac: "I need Ammo" biegnie przed siebie trzymajac sprint (najczesciej jeszcze bierze Colta albo Luggera w lape i krzyczy zaraz "I'm a Medic!" - lece za nim z ammo w lapie ale zanim sierota zawroci - wypadamy na przeciwnika i .. ja gine bo z ammo sie nie da strzelac a on ginie bo ammo malo a jeszcze mu sie przypomnialo ze medyk leczy wiec pod ogniem zawraca ze strzykawa dostajac 3 HeadShoty i sobie czekamy na respa razem. (jak mam czas i humor to mu jeszcze w teamchacie nawsadzam)

Dla mnie gdyby zmienic te dwie rzeczy przede wszystkim to TeamPlay na naszych serwerach bylby zajebisty!!

czego i Wam, i sobie zycze!!

Old Post 03-07-2002 07:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JHamer
Sniper

quote:
Napisane oryginalnie przez Mazio

...szlag czasem mnie trafia jak gram na jakims polskim serwerze, nicki graczy - owszem znane - niczego sobie, a ludzie jakby przestali umiec grac w wolfika - medycy lecza siebie (pies ich tracal - sa respy ) ale o amunicje sie doprosic??!! Niech to kaczka wyjedzie z trampka - no fuckin' way pal - jestes snajperem ? skonczylo ci sie ammo ? to bagnet na bron i wpierod! Sprobujcie jako snajp pokrzyczec na beach ze sniper hill o ammo - predzej hemoroidow dostaniecie!

Pisze glownie o snajpowaniu bo to najczesciej uprawiam, chociaz zdaje sobie sprawe ze sa snajperzy i skamperzy i czasem to moze wkurzac ale ....

czego i Wam, i sobie zycze!! [/B]

całkowicie się z tobą Mazio zgadzam... dlatego gram na zachodnich servach, tam lt daje ammo bez krzyku
mam ulubione servy i wiem, że tam zawsze jest co-op, nawet je�li ludziska pierwszy raz ze sobą grają.
cu

Old Post 03-07-2002 08:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JHamer Znajdź więcej post'ów przez  JHamer Dodaj JHamer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JHamer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HellboY
just another Wolfplayer

Unhappy no i jeszcze...

To nie prawda że tylko Klanowicze grają zespołowo w FFA. Wiem coś o tym jako "białko", jak masz białego nicka to nie dostaniesz od kolesia z tagiem ammo ani healtha (oczywiście są wyjątki) a co najwyżej możesz dostać kulke . Sad but true. A i to że tylko u nas w Polsce jest ten problem to nieprawda nawet na osławionym Manheime (o zgrozo!!! ) biega tona nieświadomych debli (tu oczywiście też są wyjatki Tux itp.).

All in all nie jest dobrze ale co z tego że tu ktos o tym anpisze i tak to nic nie zmieni....

Old Post 03-07-2002 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HellboY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HellboY Znajdź więcej post'ów przez  HellboY Dodaj HellboY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HellboY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

juz mnie to troche wqrzylo i teraz grywam tylko na zachodnich serwach ... tam nawet z przypadkowym teamem mozna sklecić jakąś akcję ...

Old Post 03-07-2002 09:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Ja natomiast w czesci sie z wami zgodze. Nie bede juz rozpisywal sie o dawaniu ammo czy apteczek bo wiemy jak jest.

Czasami do teamu trafiaja sie takie lamy ze naprawde nie da sie nic zrobic- ostatno mialem goscia ktory bluzgal bo dostal 2 strzaly i nie zyje (2 od 3 nie potrafil rozroznic), ja mu na to ze to normalne - dostal HSy. A on mi na to co to sa HSy- ncmts.
Ale nie o tym chialem mowic.
Czasem trzeba troche "popracowac"nad ulomkami nie znajacymi teamplaya- mowicie ze ludzie nie umieja grac tp- a skad maja umiec jak ponad polowa pl klanow nie wie co to tp - LOL. Dlatego ostatnio czesto jak bylem na serwie to mowiliem ludziom krok po kroku na basie jak mamy zagrac zeby wysadzic silnie okupowany radar 01. I udalo sie - za 3 razem. I nie zdajecie sobie jaka ja mialem satysfacje i moj team- bo to byl team "lam" a w przeciwnym zespole grali uznawania gracze , w tym czesc z nich taka ktora zawsze pojdzie do lepszego zespolu. Bo duzo latwiej zabijac kogos na zasadzie konczenia niz ognia krzyzowego niz wygrac prawdziwy duel 1/1. Ja bym wiec generalnie nie mowil ze u nas jest totalne ffa- szczegolnie w nocy kiedy zbierze sie troche starsza wiara i jest gra 5/5- 6/6.
Na zachod nie znam niestety serwow gdzie gra czolowka, ffa 20- 30 osob ty tylko jatka - 0 taktyki, a poziom na wiekszosci nie klanowych zachodnich serwow jest zenujacy, potrafie na jednym zyciu wysadzic mur, zajac flage ukrasc doki i zaniesc do radia wybujajac po drode polewe z 3 respow..

Nieststy w dzien z regoly to jest takie lamerstwo ze szkoda gadac.
Sorry mazio ale gadasz bzdury pewnej czesci sojej wypowiedzi. Latanie do snipera na snipers hill z ammo to glupota- od tego masz kill jak ci sie skonczy ammo. Po drugie 4 sniperow czyszczacych fwd i mur to kolejna glupota, bo e nie ma za duzych szans kiedy jest jeden (meda wtedy z regoly nie ma) wysadzic mur. Imho sniper na biczu w ataku jest potrzebny kiedy- przeciwnik zastosuje obrone dobrymi strzelacami z fwd (lamki mozna zdjac z tmka), lub axis maja dobrego snipe ktory zabija 3-4 gosci zanim dobiegna do muru.

Old Post 03-07-2002 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnoopDoggyDoG
Guest

Jak wiekszosc zaznaczylem pkt. 3 w ankiecie ... jezeli chodzi o rozdawanie ammo, apteczek to ja w ogole nie wciskam v21 albo v22 ... Na ogol gram lt i jak widze meda to automatycznie daje mu 2 paczki ammo... nawet jezeli o to nie prosi (nawet przyjemniej sie daje tym, ktorzy o to nie prosza, nie flooduja) a on tym samym odwdziecza mi sie apteczkami... proste - handel wymienny. Jezeli dajesz ludziom na FFA to czego chca to oni na ogol dadza rowniez tobie to czego ty potrzebujesz Najprzyjemniej sie gra na FFA jak sa wlasnie znajomi gracze (nie tylko z klanu), wtedy o amunicje czy apteczki wcale nie musisz prosic.

Pamietam, dawniej na servach czesto mozna bylo na say_team'ie dogadac sie ktoredy kto idzie a nawet kiedy wchodzimy po doki...
To byly czasy... nie znales ludzi, gadales sobie do nich, starales sie cos zrobic a oni odpowiadali i wychodzila akcja. Tak bylo za czasow test1, test2... a teraz grajac na plazy, mimo ze to ta sama mapka co na tescie, jakos nie udaja sie takie akcje jak kiedys...

Troszke wlasnie mnie dziwi to, ze Teamplay na FFA zamiast sie polepszac (w koncu ludzie ci sami, dochodzi troche nowych) to sie pogarsza...
Over & Out

Old Post 03-07-2002 11:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

imo ffa w mp rtcw to najwieksza porazka tej gry

m.in przez to ze wlasnie na ffa nie mozna sobie pograc i miec z tego satysfakcje [ no mozna ale tylko w szczegolnych przypadkach ww.] tak czesto spotykam sie z opiniami jak ktos slyszy ze gram w rtcw - "rtcw e glupio to, moze ze 2 razy w mp zagralem"

i ja sie nie dziwie bo jak ktos trafi w trakcie dnia na tdm na serweach wolfa to sie mozna naprawde zniechecic, m.in przez to tak malo ludzi przybywa do wolfa a "scena" to przewaznie ciagle przerozne klanowe konfiguracje tych samych graczy z naprawde niewielka liczba osob nowych, co zreszta widac i po polskich klanach i po wolnych strzelcach ktorych w wiekszosci mozna tez juz rozpoznac bo to po prostu ciagle ci sami ludzi [ + fakenicki]

i chcialbym to jakos optymistycznie zakonczyc ale jakos nie widze tu nic optymistycznego :/

Old Post 03-07-2002 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Nie kcialo mi sie czytac fszystkich postow wiec moj moze sie powtarzac Wiec gra temowa to tylko z odpowiednim towarzychem, bo:
1. Jak powierzesz do jakeigos NEWBIE zeby szedl ze mna do ductow on nie wie gdzie sa ducty
2. Jak cos do niego powiesz to on nawet nie wie, ze to jakis inny gracz wyslal wiadomosc, lub nie patrzy na chata, lub mysli, ze mowisz do kogos innego bo on poczatkujacy etc

A tak to tylko moofisz, ze idzieym tendy lub tamdendy i luzzz(nie klan ) albo jak sam jestes to chowasz sie np. pod schodami i moofisz, ze czekasz na wsparcie... Kiedys tak zafsze na ByRy bylo a teraz to jak jest haslo to jest za powszchnie znane lub tego hasla nie ma :> powinno sie postawic server, gdzie jak ktos wejdzie pod jakims fake nickiem lub wejdize jakis koles ktorego nikt nie zna to kick :> JEst mnostwo serverow na ktorych NEWBIE moga pograc wiec czemu nie ma ani jednego serva gdzie tylko "wtajemniczeniu" moga grac :>

Old Post 03-07-2002 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
Kiedys tak zafsze na ByRy bylo a teraz to jak jest haslo to jest za powszchnie znane lub tego hasla nie ma :> powinno sie postawic server, gdzie jak ktos wejdzie pod jakims fake nickiem lub wejdize jakis koles ktorego nikt nie zna to kick :> JEst mnostwo serverow na ktorych NEWBIE moga pograc wiec czemu nie ma ani jednego serva gdzie tylko "wtajemniczeniu" moga grac :>

czy to znaczy ze na byry powinno wrocic bardzo_super_tajne_haslo_dostepne_absolutnie_nie_wszystkim ?

Old Post 03-07-2002 12:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

niech se wrac to super tajemne hasło i tak tam prawie nikt juz nie gra na tym byry , pamietam jeszcze jak po pół godziny czekało sie żeby na byry wejśc, to były czasy no a tak nie odbiegając od tematu to juz sie wypowiadałem ale zapomniałem powiedziec (chyba ktoś coś o tym mówił) o handlu wymiennym przykładowo daje dzisiaj kolesiowi na jakimś servie nie pamietam apteczki i czekam na ammo, nie ma ammo koleś wyleczony i poszedł, i tryle go widziałem do następnego respownu, co do biegnięcia i niedawania amunicji to jest fakt zawsze wybiegam 1 ale staje i czekam na ammo i czesto dostaje nawet nie mówiąc , wczoraj grałem i koles (z klanu szanowanego ) nie dawał ammo, zwruciłem mu uwage i juz było OK na następny respownie biegnie przedemną inny LT kszycze ammo daje mi jest OK a tamten wali mi w plecy jedneg strzała (żebym sie obrucił) i mi ammo daje to jest gra że ja ksie uwage zwruci to kolesie na to reagują a nie z jakimis głupimitekstami wyskakuja dobra kończe bo chyba odbiegłem od tematu z lekka

Mini Portal i nietylko

Old Post 03-07-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez kag

czy to znaczy ze na byry powinno wrocic bardzo_super_tajne_haslo_dostepne_absolutnie_nie_wszystkim ?

wlasnie po ostatnim powrocie do RTCW i grze na paru serwerach mialem to zaproponowac - bo klimy jaka kiedys panowala na byry nie zaznalem poki co na zadnym serwerze obecnie. Wprawdzie wtedy byly troche inne czasy, ale kto wie moze sie sprawdzi!

Old Post 03-07-2002 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Nie ludzie to bez sensu pomyslcie kiedys tez byliscie Newbie i tez lamiliscie nie wiedzieliscie co jest co i gdzie a teraz co chcecie dac hasla na serwery zeby oni nie mogli grac Smiech mnie ogarnia jak widze takie glupoty, nie kazdy jest idealny i urodzil sie z ta gra i jak wlaczyl to zna ja na pamiec

Co do sprawy ffa , w ffa nie ma gry zespolowej wiekszosci osob chodzi zeby jak najwiecej pkt naje,bac zdarzaja sie przypadki ze kilka osob gra zespolowo ( alianci na bicz) jako axis nie trudno grac zespolowo wystarczy 4-5 osob w piwnicy w tym 2 medykow i juz kazdy gra z kazdym Ale ogulnie wiekszosc gra w pojedynke biegnie sama po doki i sama umiera ale za to jak fajnie w tabelce na koncu widac ze on ma 40 pkt i potem ma zarzuty ze nikt mu nie pomogl

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 03-07-2002 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

imo jest juz troche wiecej serwerow niz na poczatku gdy byry byly naprawde na pass i jakos nie bylo demonstracji na ulicach ...

tak ja tez kiedys zaczynalem ale [podobno] od tego czsu gram troche lepiej a sa [niestety] osoby spotykane czesto na serwach ktore zawsze graja podobnie [tzn tdm]

Old Post 03-07-2002 18:24
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

...

i znou nie powiem nic nowego :

Granie z byle jakim lolkiem nie ma sensu bo nawet jezli v31 to on i tak obiegnie gdzie indziej bo nie patzry ani na vchat'a ani na kopmpas

wielu takich loodzie mozna spotkac na polskich serwach.

Pozatym najczasciej grajac sobei FFa [na biczu najczesciej] siakis taki lol ppobiegnie sobei po doki i heppi ze zdobyl poonkty i jest 1st

no takich tyko tepic innego wyscia nie ma

albo w zaleznosci od charakteroo mozna pouczyc takeigo LOLka ze trza po doki razem bo inaczej nie ma wiekszego sensu chyba ze on jest jakims sooper wyiataczrem ktoory potrzeboje 3 koolek na rozwalenie typa. DAc mu ammo i niech idzie :>

No ale wieci jak jest .... polskei serwy i niektoorzy gracze na nich grajacy to male nieporozuminie .

All sie zaczelo od PG bo yl bez kasal ogoolnodostepny potem bylo tyklo gorzej bo ktosik dostal kasla na byry i plhunterze n aktoorych z poczatku dalo siem pograc a teraz juz nic lipa byry stoi pooste a plhunter => bicz RULEZ

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 03-07-2002 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Re: ...

quote:
Napisane oryginalnie przez .eFD2eM

(...)
All sie zaczelo od PG bo yl bez kasal ogoolnodostepny(...)

Powiedzmy, ze wiem o co ci chodzi w tym zdaniu ale nie o tym kcialem moofic Moze ty tych czasoof nie pamientasz ale na poczatku ALL(taq, sako) bylo bez hasla i tylko ByRy z haslem i tam sami klanowcy grali

Old Post 04-07-2002 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez kag
osoby spotykane czesto na serwach ktore zawsze graja podobnie [tzn tdm]

nic dodac nic ujac - wiele osob grajacych dluzszy czas - nieraz robi sobie siakies piramidki i inne cyrki, albo np testuja wytrzymalosc graczy po przeciwnej stronie i biora 90% PFow, innym razem 60% osob to snajperzy na biczu mimo iz drzwiczkow do bunkra dawno nie ma - nie jest to nagminne ale jezeli sie zdarza w momencie kiedy czlowiek chce sobie pograc w RTCW z prawdziwego zdarzenia to wkurza, dlatego tez z niecierpliwoscia czekam na serwer dla tych ktorzy :
1) chca pograc z osobami ktore mysla bardziej o reszcie swojego zespolu niz o czubku swojego thompsona/mp40
2) na haslo nowa mapa pytaja: "Nowa mapka?? Jaka?? Tank?? dlaczego jeszcze jej nie ma na serwie!!!!!! Juz jest - to lece na serwa!" 5min pozniej na serwie: "Chlopy, chlopy nowa mapa na serwie glosujemy" a chlopy (i kobity) " Affirmative,Affirmative,Affirmative,Affirmative,Jawohl,Jawohl ,Jawohl ,Jawohl"- A nie - wpisujesz w IE rtcw.pl - czytasz - "....wlasnie pojawila sie super zaje.biscie dopracowana mapka, wykonanie na b.wysokim poziomie..... .... do sciagniecia tutaj..." a za dwa dni juz nikt nie pamieta ze wogole takie cos istnieje i dalej lata po doki do podziemi, tak jak to robi juz od paru miechow. Ale w sumie z drugiej strony patrzac na wolfa i na nasz kraj ogolnie a raczej na ludki go zamieszkujace to przeciez my(pisze my aczkolwiek nie bardzo sie utozsamiam z tym so pisze, bo ja jednak chce nowe mapki) nie lubimy zmian: chocby przyklad reform dot. wojewodztw, matur i innych - po rostu wy sie boicie zmian i tego co nowe, dla was nowe oznacza bleeee a nie nowe wyzwanie a co za tym idzie nowe przygody itd itp!(oczywiscie nie dotyczy to wszystkich, ale ilu procent o tym mozna sie przekonac odpalajac allseeing)

P.S.

Ale sie rozmarzylem w pkt2, ale w sumie niektore marzenia sie spelniaja!

P.S.2.
Dzieki wszystkim ktorzy doczytali moje wywody do konca!

Old Post 04-07-2002 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

Re: Re: ...

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^

Powiedzmy, ze wiem o co ci chodzi w tym zdaniu ale nie o tym kcialem moofic Moze ty tych czasoof nie pamientasz ale na poczatku ALL(taq, sako) bylo bez hasla i tylko ByRy z haslem i tam sami klanowcy grali

hehekcialem napisac :
ze PG bylo bez hasla i od tego sie lolkowanie zaczelo :>

a tak poaztym to pamietam taq opiewszy serwer na ktoory sie wpakowalem ... niodzio czemu go jzu ni ma (( byl jeddnym z najlepszych

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 04-07-2002 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrOs
GrOsik T3

Chrumkules po pierwsze custom map jest za duzo, a po drugie niech sie ludzie naucza grac na orginalnych mapach. Narazie sytuacja wyglada nastepujaco: sub jest be, wiocha be, castle jest be, nie wspominajac o goty map packu. Potrenujcie to co jest a potem myslcie o customach.

Pozdr

IRCnet #wolfpl

Old Post 05-07-2002 00:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]GrOs
Chrumkules po pierwsze custom map jest za duzo, a po drugie niech sie ludzie naucza grac na orginalnych mapach. Narazie sytuacja wyglada nastepujaco: sub jest be, wiocha be, castle jest be, nie wspominajac o goty map packu. Potrenujcie to co jest a potem myslcie o customach.

Pozdr

nom
i do tego jeszcze dorzucic ICE, ktora jest bardzo fajna mapka. swojego czasu byla non stop ustawiona na serverze D|S, ale juz chyba nie ma

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 05-07-2002 01:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:

Pozdr

ale zauwrz (inny topic) że ludziom grającym już kilka miechów w RTCW już sie znudziły podstawowe mapy, sa poprostu do bani, po drugi każdy już umie grać na orginałach bo mało nowych ludzi gra w RTCW i nie wszystko to co powiedziałes jest BE sub -bardzo fajna mapa tylko axis maja trudną obrone ale jak sie obroni to widac o umiejetnościach zespołu wiocha - każdy tam ma mało fps ja też ale sie już do tego przezwyczaiłem i wole pograć tam niż na beach i to bardzo, castle ostatnio często na tej mapie gram i coraZ bardziej mi sie podoba, a jeśli chodzi o mappack to tylko rocket mi sie nie podoba ale pograłbym w nią chetniej niż w beacha i w reszte orginałów

Mini Portal i nietylko

Old Post 05-07-2002 02:59
MAr-n
PROwokator

quote:

Pozdr

GrOs dla nich sa be bo graja tylko bicza i tylko ta mape znaja na pamiec

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 05-07-2002 09:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

no ale przeca mowimy o serwerze dla ludzi majacych cos juz do powiedzenia w wolfie, a ci chyba wiedza jaki drogi prowadza do koffina na wilydż i jak wrocic - a druga sprawa nie mowie o wszystkich customach bo znaczna czesc sie nie nadaje do gry ale sa takie mapy w ktore naprawde warto zainwestowac swoj drogocenny czas, a nie meczyc na okraglo bicza - np. w/w tank ktory swojego czasu zbieral same prawie ochy achy a dzis pokusze sie o stwierdzenie ze 80% graczy ktorzy zaczeli grac jakis czas po wydaniu tej mapki nie wie wogole o czym ja tu pisze, moze jeno tyle ze zrobil ja BadIdea z pomoca DX! Ale nie samym tankiem czlowiek zyje - obecnie jako ze mialem pewna przerwe nie bardzo wiem co jest dobre ale z tego co bylo to pamietam jeszcze dwie ktore mi sie spodobaly kiedy a w ktore nigdy nie dane mi bylo zagrac w wiecej niz 1,2 osoby: Mitchell Down i Blitzkrieg Ardenes! A co do ICE - wg mnie jest to srednia mapka, nic specjalnego w niej nie widze jest masa lepszych customow!

Old Post 05-07-2002 14:43
GrOs
GrOsik T3

Powiem tak i chyba wiekszosc podzieli moje zdanie, dla graczy ktorzy graja w ligach licza sie tylko orginalne mapy, bo kazda taka rozgrywka to jakis trening do ligi, w ktorych bierzemy udzial. Wiec chyba customy sa skazane raczej na "niewykorzystanie" jezeli graja "ludzie majacy cos juz do powiedzenia w wolfie"(cytat z wypowiedzi Chrumkulesa).
Nie jestem przeciwnikiem customow, ale niestety, ci co traktuja wolfa na powaznie, podporzadkowuja go pod ligi, w ktorych graja.

Pozdr

IRCnet #wolfpl

Old Post 05-07-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

ech nie wydaje mi sie zeby granie dzis na biczu z ludzmi nie ze swojego klanu przygotowywalo kogos choc troche do gry w lidze! 100x bardziej przygotuje cie granie przez 1h z ludzmi z klanu! Takie moje zdanie

Old Post 06-07-2002 09:10
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
ech nie wydaje mi sie zeby granie dzis na biczu z ludzmi nie ze swojego klanu przygotowywalo kogos choc troche do gry w lidze! 100x bardziej przygotuje cie granie przez 1h z ludzmi z klanu! Takie moje zdanie

masz racje, ale do wygrania ligi musisz miec jeszcze wysoki skill, bo bez tego nawet najlepsza obrona padnie. trzeba wiec grac FFA, bo na treningach tego nie uzyskasz

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 06-07-2002 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

no tak ale do tego nadaja sie tez customy a o to tutaj chodzi!

Old Post 06-07-2002 15:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:03.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions