Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Kto jedzie...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Kto jedzie...

na spotkanie.wp.pl??? Jak co to mail do mnie, można by się spotkać :>. ([email protected])

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-07-2002 17:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ja nie 3:> Ale może ktoś inny pojedzie 3:>>

Old Post 05-07-2002 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Ja tez nie, ale moze ktos inny...

w tle: Alice In Chains ~ Would?

Old Post 06-07-2002 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Nie ja... Inni?

Old Post 06-07-2002 00:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

to się nazywa dyfuzja społeczna

Old Post 06-07-2002 00:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Nie wiem czy ma to jakies znaczenie ale jesli chodzi o moja osobe..... to powiem mniej wiecej tak: przykro mi ale nie pojade bo jade gdzie indziej

Old Post 06-07-2002 10:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a mi sie po prostu nie chce
no gdyby to byl turniej q3 o co inneo

Old Post 06-07-2002 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
a mi sie po prostu nie chce
no gdyby to byl turniej q3 o co inneo

Oktober Fest tez by stykl.

Old Post 06-07-2002 11:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar

Oktober Fest tez by stykl.

Ya, Ya !!!

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 06-07-2002 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
to się nazywa dyfuzja społeczna

nie zadna dyfuzja wsteczna tylko zwyczajne nabijanie postuff...

Old Post 06-07-2002 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

ej no, kiedys trzeba sie ponabijac (znaczy: se ponabijac )

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 07-07-2002 01:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

ROTFL! Jestem na tym boardzie praktycznie od poczatku a zobacz ile mam postow... - je.bany nabijacz postow ze mnie.
Z tym nabijaniem to jak z komercja, kazdy musi o tym mowic i bardzo czesto pochopnie kogos "oskarzac".

P.S.
Licz sie ze slowami mlodziencze

w tle: Scorpions ~ Wind Of Change

Old Post 07-07-2002 02:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

najwiekszym nabijaczem jest xen0m

Old Post 07-07-2002 09:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

A teraz Shooler sprytnym ruchem odwrocil uwae od swojej osoby zrzucajac winne/odpowiedzialnosc/jazmo nabijania na biednego xen0m'ka... Nie ladnie, nie ladnie.

Old Post 07-07-2002 09:56
rcube
KOSZ

Mi sie zawsze wydawalo ze ZimZum jest najwiekszym nabijaczem (nie chodzi mi o liczbe postow ale o styl wypowiedzi ) , ale xenOm tez nie proznuje
Schooler gada natomiast trzezwo i rzeczowo , tak mi sie wydaje a to juz nie jest nabijanie (tez chyba mi sie wydaje)

Old Post 07-07-2002 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

spoko

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Old Post 07-07-2002 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jasio14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jasio14 Znajdź więcej post'ów przez  jasio14 Dodaj jasio14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jasio14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube

Schooler gada natomiast trzezwo i rzeczowo , tak mi sie wydaje a to juz nie jest nabijanie (tez chyba mi sie wydaje)

Shooler i trzeźwo ?
Buhahahaha!

Old Post 07-07-2002 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Aye!

Old Post 07-07-2002 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

Aye!

Nabijasz sie?

Old Post 07-07-2002 13:44
nea*1337
Ciota komputerowa

Nie, to było pytanie: "A ja?" :>>>

Old Post 07-07-2002 18:27
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

P.S.
Licz sie ze slowami mlodziencze

przepraszam za moj naganny brak szaunku w stosunku do osoby starszej o cale 24 dni

a co do twoich postoff... widzisz Twój problem polega na tym ze do kazdego musisz dodawac to kultowe juz "w tle" dlatego nie mozesz sobie pozwolic na post w stylu "" tudziez "ano" bo bylo by to marnortaswtwo tytulow...

Old Post 07-07-2002 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

24 dni to szmat czasu... Nie pozwalam sobie na pisanie "ano", "", "super", "popieram" etc. bo wiem, ze nie musze... Takie odpowiedzi sa dla mnie sztuczne, ale zeby od razu krzyczec cos w stylu: "osz ty ch.uju, nabijasz!"?!
Kurde, zly humor troche mam, mialobyc bardziej humorzascie
BTW: fajnie to wyglada - ""

w tle: Tori Amos ~ Smells Like Teen Spirit

Old Post 08-07-2002 02:27
Hodek
Veteran (Ogre)

a ja nie pojade bo jade na spodkanie RTCW (małe ale będzie ) spodkamy sie z grrami a szczeże to z ludzmi grajacymi w RTCW

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 12-07-2002 02:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
spodkamy sie z grrami

Zajrzyj do mojej szafki lub na moj dysk

BTW. Ja nie nabijam lecz wprowadzam stary porzadek (za duzo starych ankiet wyplynelo na wierzch)

Old Post 14-07-2002 11:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:01.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions