Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Wolf.xgamer.pl - plz
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Wolf.xgamer.pl - plz

Do all ludzi co marudza , groza i chca przejac wolf.xgamer.pl , oraz zainteresowanych pomoca.
Zastanawialem sie , czy jest sens prowadzic serwis o podobnej tematyce co rtcw.pl - zreszta rtcw.pl zawieral wiecej tresci i materialow... przez kilka miesiecy pisalismy glownie newsy.
Mam wybor - podac sie wszystkim tym , ktorzy byli wrogrami naszego serwisu , albo stworzyc strone w innej formie.
Jesli chcecie ocalic serwis , mozecie dojsc do redakszon - info ze swiata pozostawie innym serwisa i postaram sie zapewnic zabawe odwiedzajacym . Artykuly , quizy , gry flashowe , taktyki , przejscia gry , kacik humoru itp - rozne dzialy , ktore inne stronki nie maja.
Jesli ktos chce pomoc w tworzeniu dzialu plz : piszcie [email protected]

I do tych co wyzywaja od lam : heh - nei wiem na jakiej podstawie takie slowa padaja. Newsy byly na poziomie , zreszta wszystkie dzialy byly przygotowane przezemnie - poswiecilem stronie mnostwo wolnego czasu. Jesli potraficie tylko wyzywac , to sprobujcie poprowadzic serwis - na poczatku pracowalem sam , wtedy mialem najwiecej zapalu do pracy , dawalem po 12 newsow dziennie. Przez miesiac pracowalem samotnie , dopiero pozniej doszli nowi redaktorzy. Na stronie nie obrazalem nikogo ( hehe ) , nikt chyba nie zostal ponizony itp

Dobra - to powodzenia dla wolf.xgamer.pl , nowego rtcw.multiplayer.pl ( PaRoWa - trzymaj sie ) , oraz starego rtcw.pl - niech sie odbuduje dawna potega

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-07-2002 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

no ten twó jservis nie jest taki zły zobaczymy jak będzie się trzymał a na ten parowy to chyba sie niedoczekamy (szybciej parowa )

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 23-07-2002 03:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Przez majina , himmlera i kilku kumpli serwis stracilem - po formacie nie mam dostepu do ftp - wiec jak mam prowadzic serwis ???
Majin , himmler - mam nadzieje ,ze jesli chcecie zabrac wolf.xgamer.pl to oddacie mi wszystkie dzialy , ktore sam zrobilem. - Taki mily prezent - chce moje materialy spowrotem

Old Post 23-07-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Majin - narazie cie mam pod obserwacja , ale chyba mylilem sie co do ciebie - pozyjemy zobaczymy -
Serwis zostal przejety spowrotem - Czy ktos moglby jakos ukarac za ten numer(lamerski) TG , Himmlera z klanu 101st ?

Old Post 23-07-2002 15:57
MAr-n
PROwokator

wejdz na ich www

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 26-07-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:57.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions