Dzięki wielkie za te życzonka.
Małe sprawozdanie z tego co się u mnie działo:
00:01 czyli minutę po północy, czyli już w dniu, kiedy to miałem urodzinki kuzyn który to dopiero co z Gd przyjechał wyciągnoł flaszeczke i zrobiliśmy ją "na sen" /to się nazywa kuzyn dopiero/, on poszedł zaraz spać, ja jeszcze pomęczyłem się na irc /Yareq, Shooler fajo się gadało/. Jak zawsze przed snem pooglądałem pasztety na fotka.pl i polazłem spać.
9:00 pobutka i do babci na śniadanko.
10:00 pifo z kuzynem takzwane "piwo pośniadanne"
13:00 obiad u babci
14:00 pifo z kuzynem takzwane "piwo poobiednie"
16:00 sen
18:00 odebranie samochodu z naprawy
19:00 podróż po zapasy z kuzynem do centrum handlowego, po drodze spotykam 2 osoby nieprzewidziane na ten dzień całkowicie, każe im czekać na mój powrót z centrum handlowego bo mam do nich sprawę.
20:00 szydera w centrum handlowym związane ze sprzedażą piwa, wzieliśmy sobie po piwie z 4ro paku i chcieliśmy kupić osobno 3:>, no i Smirnoff`ik o smaku cytrynowym, polecam, popity nie trza 3:PP
20:13 zabieram kumpli /kumpel i kumpela/ którym kazałem czekać na mnie do pubu w którym czekała reszta kumpli.
20:20 spodkanie w pubie, zmiany lokali i tak dalej trochę wiary odeszło, trochę przybyło, jak to bywa na urodzinkach. W międzyczasie smirnoffik zrobiony, co chwile jakieś piwo gdzieś.
03:00 kryzys kuzyna, poszedł spać na trawie.
04:00 podruż do domu
05:00 spanko 3:PP
Tak w skrócie wyglądał mój dzień, moje urodziny 3:>