Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > 2 problemy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ha3m

2 problemy

ell0 :o

To znowu ja. :o

Mam dwa problemiska:

eins:
Jak załatwić (skąd) oryginalny CD-Key do RtCW?
Bo istnieją serwy, do których się nie podlacze bez oryginału..

zwei:
Podczas podłączania się do serwów (jak narazie Fear Factory i BiA) już przy samym końcu pojawia mi "zrzut" ekranu ale komp myśli i po chwili wywala mnie z serwa do Main Menu z komunikatem:

a) Illegible Server Message (czy jakoś tam)
b) Unpure Client Detected. Invalid .pk3 files referenced.

Przez to wszystko nie mogłem się jeszcze podłączyć ani razu do FF.. pomóżcie!!!

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-08-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Re: 2 problemy

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m

to jest przez zainstalowane w rtcw roznego rodzaju skiny, custom mapy lub inne dodatkowe stuffy. musisz pokasowac takie rzeczy i wejdziesz napewno

Old Post 13-08-2002 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

zainstaluj takze osp bo bez tego tez to wyskakuje

p.s board sie ***** znowu nie widac bylo na glownej www posta Allana

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 13-08-2002 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
zainstaluj takze osp bo bez tego tez to wyskakuje

p.s board sie ***** znowu nie widac bylo na glownej www posta Allana

Ja juz od dawna nie widze jak ktos nowe dodaje musze z sprawdzac kazdy nowszy topik

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 13-08-2002 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Kilka dni było dobrze, a dziś znów jest źle

Old Post 13-08-2002 23:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
eins:

hmm najbardziej znanym sposobem jest zakup gry w sklepie....polecam [;

Old Post 14-08-2002 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4xx
Training (Enforcer)

quote:

To znowu ja. :o

Mam dwa problemiska:

eins:

zwei:
Podczas podłączania się do serwów (jak narazie Fear Factory i BiA) już przy samym końcu pojawia mi "zrzut" ekranu ale komp myśli i po chwili wywala mnie z serwa do Main Menu z komunikatem:

a) Illegible Server Message (czy jakoś tam)

Przez to wszystko nie mogłem się jeszcze podłączyć ani razu do FF.. pomóżcie!!!

Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania sa zawarte we wczsniejszych topic-ach. Wystarczy poszukać w archiwum

Old Post 15-08-2002 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4xx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d4xx Znajdź więcej post'ów przez  d4xx Dodaj d4xx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d4xx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

No coz... najprostszym (aczkolwiek nie najtanszym) rozwiazaniem jest po prostu KUPIC oryginalnego Wolfa

Old Post 15-08-2002 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

a jezeli nie masz kasy albo niechcesz marnowac to możesz poszukac w kazie np dużo osób znalazło orginały tak

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 15-08-2002 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp4
Training (Enforcer)

[FPP]ha3m:
>Jak załatwić (skąd) oryginalny CD-Key do RtCW?
>Bo istnieją serwy, do których się nie podlacze bez oryginału..

Ty zartujesz, czy mowisz powaznie? Bosz... kogo te fpp.pl zatrudnia... :/

Old Post 16-08-2002 03:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sp4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sp4 Znajdź więcej post'ów przez  sp4 Dodaj sp4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sp4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Próbuj a znajdziesz

AAWR-JACH-CRCS-PGLS-07
ACCC-GCPJ-LTWR-DCAJ-24
ADJR-TGCJ-JJCG-ALLJ-7A
AJWD-CJRD-HRCP-RDLD-BC
ARGC-ALAG-TATP-LHRC-67
ATAJ-JRDP-LCJC-GLAW-6D
ATTD-CDHA-DHHD-SSTH-74
CCAG-TPTG-LHCH-TRDR-D2
CCGP-SGLG-TJHC-WWTG-BB
CDRP-JWDP-ADPD-GPPJ-52
CGTL-RPPH-JRWC-JALS-CF
CHWC-CLTJ-HTGL-SAPW-4B
CJRW-CWJD-RTJA-PASG-35
CLWT-RCPT-RWLT-PGAL-52
CPCP-LCWA-TAJJ-GPAG-1D
CSTJ-AGLW-CSAW-CCGC-C9
CTPT-PCCP-CDWD-PACC-61
DCSL-WTCT-GWJG-WHJG-3B
DDDW-HTHR-HCSP-PCCR-F8
DJGA-LLCH-SHGT-JLDH-80
DPHL-DDSL-SSDD-LSCP-7A
DRAS-CHLC-CGRS-RJWL-6A
DRDR-RSCC-DGJP-GADD-70
GCLP-CPCC-PCAR-RPCS-C5
GGSP-RGDC-DAGD-GCCH-1A
GPGR-CCHA-LWGC-ATJC-9F
GTWL-CTLP-SHTD-CSHR-D6
HCTL-JCHR-DLGG-PDRD-E0
HHGD-SPGG-CSWL-CTRS-DF
HRAL-AWRP-SCHC-LCGH-DA
HTDR-LTSC-CRRD-PGTA-75
JCPJ-DHWD-JWTA-TAWL-16
JCTR-CJGL-CLGD-HCPW-9B
JCTS-PRGG-PHSL-JRJL-60
JDPL-SAJH-TSGG-LJJS-DF
JGRP-JRDH-CCAT-GALS-D7
JHTW-RPCS-LSLJ-HWSJ-10
JLGR-CGAS-JSDS-JRTH-88
JPCS-PWJC-RDLT-CCTJ-36
JPGS-GTPA-CRCJ-JTDS-1B
LGCA-DCRL-DJCJ-GWGG-ED
LLPW-HLDC-DWJC-RCWG-C5
LRCH-SDAJ-JGDP-LPLH-B0
PLJW-CRGL-APJG-AGPJ-4E
PTDP-ASTJ-DSCC-JPPD-64
PWGJ-DTAA-JHHL-ARAR-50
RGHG-THSC-SPLG-DACW-85
RSGL-JACR-LJPL-CHTC-93
SCRW-CHLR-LWTC-PCCL-36
TAST-PPTP-JDGD-DTGS-0D
TAWH-RLCC-CPJC-CCDH-24
TDCC-CSGD-PCAP-PGSL-96
TJCC-CSGC-PDHS-LCPD-B8
TLTD-ACSA-CJDC-CJGH-46
WDGT-CJJJ-RRTJ-TTDP-88
WDWW-PACJ-WPSS-THTC-BB
WGGS-GCTD-JSRT-HSGL-0E
WHCD-GCLR-SSLA-JLGA-7F
WJPA-SDJL-DWDG-CTLG-A7
WLJH-WCAD-JGSC-LRWA-57
WSCC-JHCJ-CGDR-AALD-30
WSCD-HHDR-DCHP-JLST-52
WTAG-CSHH-CGWL-TWJG-4F
WTTC-LASG-TJAW-SGAC-95

Może któryś będzie pasował jak nie będzie pasował to zgłoś się po następną listę

Old Post 16-08-2002 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

nie ma to jak Key Gen

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 16-08-2002 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alf
Training (Enforcer)

Talking

Keya czyli plik "rtcwkey" sciagnij sobie za pomoca direct connect z jakiegos szwedzkiego huba (ja trafilem za 3 razem ) A ten komunikat mozesz miec przez udostepnianie polaczenia internetowego przynajmniej u mnie tak bylo i wywalalo mnie z komunikatem illegible server message, tak wiec chyba to powinno ci pomoc

Old Post 16-08-2002 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alf Znajdź więcej post'ów przez  alf Dodaj alf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Usagi
Training (Enforcer)

nie uwieze ze az tylu osob nie stac na oryginaly... hmm, piractwo, typowo slowianska przywara

Old Post 17-08-2002 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Usagi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Usagi Znajdź więcej post'ów przez  Usagi Dodaj Usagi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Usagi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]Daniel
Training (Enforcer)

Orginały

Ludzie, przecież my w tą grę napitalamy juz ponad pół roku dzień w dzień, więc nie mówcie mi że nie opłaca się kupić orginała. Rozumiem zagrać w pirata 3 razy i wyrzucić, ale jak ktoś poważnie podchodzi do gry i zasuwa na piracie to dla mnie jest niezrozumiałe. Przez kilka miesięcy można uskrobać te sto kilkadziesiąt złotych, zamiast naprzykład kilku piw czy podobnych rzeczy
I pewnie stąd tak mało polskich klanów gra w CB, a naprawde warto, super zabawa.

Old Post 17-08-2002 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]Daniel Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]Daniel Dodaj [=||=]Daniel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]Daniel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JohnnyR
Skilled (Knight)

Kupiłem Wolfa w dniu premiery i uważam że był wart każdej złotówki jaką za niego zapłaciłem i nie żałuje tych 169 zł. Jeżeli ktoś chce moge załatwić wolfa oryginalnego (nówka w folii) za 150zł ale to tylko dla ludzi ze Szczecina bo wysyłka się nie będzie opłacała (wyjdzie prawie tyle samo co kupienie w sklepie)

Old Post 19-08-2002 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JohnnyR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JohnnyR Znajdź więcej post'ów przez  JohnnyR Dodaj JohnnyR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JohnnyR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Eeeeh ja od pocatku jade na piracie. Dla czego? Bo zal mi kasy wole ja przepic, przepalic itp, itd... Moze gdyby Wolf byl tanszy, tak gdzies kolo stoowy to bym zmienil zdanie ale na razie nie zanosi sie na to

Know your limits

Old Post 19-08-2002 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Omega_Ra
Combat (Death Knight)

Talking :>

ja tam korzystam z generatorkow, wiec na serverki z kluzami mam wejscie, grunt w tym ze taki generator nie wygeneruje ci odrazu wolnego kucza, wiec moza sie troszke naprodukwoac

Old Post 24-08-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Omega_Ra Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Omega_Ra Znajdź więcej post'ów przez  Omega_Ra Dodaj Omega_Ra do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Omega_Ra prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:51.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions